Go to Top

Fest & Fupfotografen

fupfotografen

Book fest og fup fotografen & få de sjove billeder med i prisen

Fest og fup fotografen undskylder overfor alle gæsterne at han bare sådan kommer brasende ind til festen. Men han skal lige være helt sikker på at det er den rigtige fest han er kommet til, så han spørger indtil, om det er her “X” holder fest.

Alle gæsterne samt festens hovedperson finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen. Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdning til festen, og blive automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Underholdningen er en blanding af situationskomik, mimik og skøre gags alt imens der bliver taget billeder. Alle billederne sendes efter festen.

Varighed: 30 minutter

Underholdning med fest og fup fotografen kan skræddersyes efter arrangement og ønske:

  • Med Stikord og historier om festens hovedpersoner
  • Med stikord og historier om chefen eller medarbejder
  • Underholdning kan også være uden stikord og historier
  • Fup fotografen kan holde jeres tale – uddeling af priser m.m.

Hvilke arrangementer kan fup fotografen bookes til?

Fup fotografen er yderst velegnet som underholdning til konfirmationfester, bryllups arrangementer, fødselsdags underholdning og sjov til årets julefrokost

send online forespørgsel på underholdning

Fest og fup fotografen kan bookes til mange forskellige festlige arrangementer. 

Er du stadig ikke helt overbevist om at du skal booke fest og fup fotografen 

Her kan du læse feedback på underholdning fra en julefrokost

fest og fup fotografenHej allersejeste Peter

Ang. dit underholdning til firmajulefrokost vil jeg gerne sige MANGE tak for sidst og for dit helt fantastiske show. Du gjorde det virkelig godt! Vi har haft tre dage på jobbet efter afdelingens store julefrokost i lørdags og der har næsten ikke været tid til at arbejde. Vi skal jo nå at snakke om din underholdning

Utroligt, som du kunne improvisere og utroligt som du kunne takle alle de uforudsete kommentarer fra gæster, som allerede var godt igang med at feste ovenpå et par julesnaps’er. Du ER og BLIVER et naturtalent og jeg vil anbefale dig til alle jeg kender

En kollega har allerede booket dig til hendes fars 60 års fødselsdagsfest.
Da du var kørt, stod gæsterne i kø for at høre, hvordan og hvor man kunne booke dig. Alle var vilde med dig!

Vi har i dag modtaget billederne fra festen og de er helt perfekte. Vores plan er at uploade dem på vores interne infoskærm til personalestuen, så alle kan nyde dem og få endnu et godt grin. Endnu en gang tak for din hjælp med underholdning til festen – tak fordi du var SÅ god!

Venlig hilsen – Louise Pedersen

Nuklearmedicinsk afd v/ Odense Universitet Hospital.

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis fup fotografen er fuld booket, så har han et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.

Send online forespørgsel