Go to Top

Underholdning til kobber bryllup

Underholdning til kobber bryllup

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk som omhandler underholdning til kobber bryllup

Jeg tilbyder forskellige formere for underholdning til kobber bryllup, som er velegnet som festindslag til kobberbryllup. Du kan booke det som målrettet kobberbryllup sjov baseret udfra stikord og historier om festens hovedpersoner.

Hvis i er festens hovedpersoner

Som vil booke festunderholdning til jeres eget kobberbryllup, så kan jeg også bookes som general underholdning. Det betyder at det er alle jeres gæster som bliver involveret i underholdningen.

Underholdning til kobber bryllup

Fup fotografen laver underholdning til kobber bryllup

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til kobber bryllupsfesten og undskylder overfor festens hovedpersoner at han er kommet for sent.

Kobber brudeparret bliver noget overrasket

Da ingen af dem kan huske at have hyret en fotograf, men kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber brylluppet. Underholdningen er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til bryllupsfesten.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til kobber bryllup

Skør Pizzabud laver festunderholdning til kobberbryllup

Pizza smeden er nok Danmarks mest travle pizzabud. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal i holde kobberbryllup eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer lidt ekstra krydderi på maden.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til kobberbryllup og andre bryllups arrangementer.

Pizzaen bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedpersoner samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til kobber bryllup.

Varighed: 20 til 25 minutter

Strisser Kalle laver underholdning til kobber bryllup

Underholdning til kobberbryllup, så skal du booke strisser Kalle nu og få kanon fest underholdning til kobber bryllup

Kobber brudeparret bliver noget overrasket, da Strisser Kalle beretter om en forseelse de har lavet og han har modtaget en anmeldelse på det. Kobber brudeparret og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til kobber bryllup.

Underholdning til kobber bryllup er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til kobber bryllupsfesten.

Varighed: 20 til 25 minutter

Underholdning til kobberbryllup med den skøre fotografen

Vi havde booket den skøre fotografen til vores eget kobber bryllup. Så det var os der ville tage gas på alle vores gæster. Da Peter kom ind til festen, troede alle vores gæster at nu ville der blive kørt på os som festens hovedpersoner. Men de tog hurtig fejl.. 😀

Peter formåede at komme rundt til alle gæster og han var meget hurtig til at opfange og spille med på alle signaler der kom fra gæsterne. Vi var meget imponeret over hvordan et sådan besøg af fotografen kunne være med til at sætte gang i vores fest.

En fest som sent vil blive glemt, så book et besøg af Peter. Han er alle pengene værd.

Endnu engang tak for din billed cd.

Hilsen Else & Jørgen fra Sønderborg

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Peter Møller Hansen som er bag masken på fupfotografen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund.