Go to Top

Youtube for gangifesten

Her på denne side kan du se forskellige youtube videoer fra tidligere arrangementer. Du kan se video hvor jeg har været i fjernsynet og jeg har lavet videoer med de forskellige karakter, som man kan booke til og lave festunderholdning.

Fup fotografen

Fup fotografen er suveræn den karakter jeg underholder og optræder mest med. Denne karakter kan bookes som målrettet underholdning udfra i forvejen sendte stikord om festens hovedperson, men det kan også bookes som general festunderholdning uden brug af stikord.

Alle billederne sendes efterfølgende.

Pizza Smeden

Pizzasmeden er en karakter som målretter sit underholdning udfra personlige oplysninger om festens hovedperson eller bestemte gæster. De nedenstående videoer kan du se mere fra et tidligere arrangement samt lidt mere om Pizza smeden er og hvordan han laver pizzaer 🙂

Den skøre tjener & fjernsyn

Jeg startede tilbage i 2003 som den skøre tjener sammen med en god kammerat. I 2004 var vi i fjernsynet og derefter gik det rigtig hurtig med bookinger af underholdning til forskellige arrangementer rundt omkring i landet.

Børne underholdning

Som baggrund for mit børneunderholdning har jeg arbejdet 2 år som pædagogmedhjælper, jeg har været på flere forskellige ballonkurser, klovne kurser både i Danmark og udlandet samt en stor interesse for og lave tryllenumre.

Radio & fjernsynet

I forbindelse med at jeg er maskotperformer har jeg flere gange været interviewet til radio 24/7 samt i fjernsynet nogle gange. Dette kan de se lidt mere om på nedenstående videoer.

Jeg er på tv i 2004 og derefter sker der virkelig noget med forespørgsler & bookinger af mit underholdning. <3 🙂

2015 – Hør indslag fra radio 24/7 hvor jeg fortæller om livet som maskotperformer for FC Midtjylland

08.02.2018 – Regerings lovforslag om tildæknings forbud kan ramme mig.  Hør indslag fra radio 24/7  hvor jeg udtaler mig om sagen..

31.05.2018 – Regeringens lov forbud om tildækning i det offentlige rum, kan rammer butiks maskotter og mit arbejde. Her udtaler jeg mig om forbudet på radio 24/7

Blandet

Her nedenunder finder du forskellige videoer med trylletrick, skøre videoer m.m.