Fødselsdag sjov

Fødselsdag sjov

Fødselsdag sjov som et festlig indslag til fødselsdag, så er det altid svært at finde på fødselsdag underholdning ideer. Men der er altid hjælp at hente på google. Til enhver fødselsdags arrangementet skal man være kreativ for at finde et sjovt indslag til fødselsdag, så alle gæster og specielt dagens fødselar oplever en fest som de vil huske i lang tid.

Uanset om det gælder festunderholdning til anderledes fødselsdag eller underholdning rund fødselsdag som 20 års, 30 års, underholdning 40 års, 50 års, 60 års, underholdning 70 års , underholdning 75 års eller 80 års fødselsdag, så er det altid en god ide, at have et par festlige indslag fødselsdag sammen, som kan hive stemningen til alle fødselsdagssjov for voksne.

Her kan du læse mere om underholdning til fødselsdag

Fødselsdag sjov

Her finder du 3 gode råd til fødselsdag sjov

Dagbogen:

Når du skal skrive sjove taler til fødselsdag, kan du f.eks skrive en masse historier ned på et stykke papir, om festens hovedperson. Det kunne være lidt omkring særheder, dumheder, vaner, hvad fødselaren kan lide og ikke lide m.m. Så skriver man en tekst udefra dette i jeg” form” som om det er dagens hovedperson der selv har skrevet det.

Dette bliver så til en dagbog som han / hun selv har skrevet og skamroser sig selv m.m. Du kan nu selv lave et indslag, som sjov underholdning til fødselsdag. Hvor du holder en fødselsdagstale og lav sjov med fødselaren, hvor du under undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet.

Bowlen:

Et andet forslag til fødselsdag er at der udleveres sedler til alle gæster som er med til fødselsdagsfesten. På den seddel, skriver hver gæst, så en hilsen på fødselaren. Det kunne være en sjov historie, fra noget vedkommende har dummet sig med, det kunne være en hilsen med hvad han / hun betyder for dig eller det kunne måske være et enkelt ord som du tænker på når du tænker på vedkommende.

Disse sedler lægges så ned i en aflåst kasse. Det kunne måske være at det var sammen med en flaske vin eller nogle øl. Kassen må så først åbnes om præcis 1 år, så fødselaren kan tænke til bage på en kanon fest med de festlige indslag til fødselsdag og mindes alle sine venner og familie.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet indslag til fødselsdag, som kan bringe smilet frem på læben hos alle gæsterne. Nede i din taske, har du nogle forskellige ting, som alle relatere til historier som festens hovedperson har lavet. Fødselaren spørger så, hvad har du i tasken? Så tager du måske en fartbøde op af tasken. Nu skal fødselaren så fortælle historien der ligger bag fart bøden ellers vil du gøre det.

Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.? Så var det måske en mega dyr taxi regning og igen hvis vedkommende ikke vil fortælle historien, så vil du. Hvad har du i tasken, er sjove indslag til fødselsdag, da det ikke altid er den samme historie som fødselaren fortæller i forhold til den historie der i virkeligheden ligger bag.

Sjov fødselsdag

Book en festkomiker. Når der skal være fødselsdags fest, så vil man gerne lave noget kanon fødselsdag sjov, hvor man laver sjov med fødselaren. Typisk booker man en professionel festkomiker til at komme forbi og lave noget sjov som involverer festens hovedperson. Det kunne både være en fødselsdag mand sjov, såsom en tryllekunstner, klovn, standup komiker eller en festkomiker som laver sjov Festunderholdning.

Fødselsdag sjov kan laves på mange andre måder, men booke man en festkomiker til at lave sjov til fødselsdag, så er du fri for selv at forberede alle de ting du skal. Da festkomikeren sørger for det hele.

Er der noget man skal være opmærksom på når man booker en festkomiker

Fødselsdag sjovForslag til underholdning til fødselsdag. Når du skal sikre dig god og sjov underholdning så kan det være en løsning at booke en fest komiker til det. Men det kan også en uheldig oplevelse, hvis du booker den forkerte. Pris og kvalitet passer oftest sammen. Hvis prisen ikke er høj, kan det betyde at den valgte komiker ikke har den store erfaring med at optræde og dermed ikke har så god situations fornemmelse for hvor grænsen går.

Så når man skal booke en festkomiker til fødselsdag sjov og man vil undgå en dårlig oplevelse, er det en god ide at undersøger om vedkommende har en hjemmesiden, findes han/hun på de sociale medier osv. Ring til vedkommende og stil spørgsmål om hvor langtid vedkommende har underholdt m.m. Dette vil give dig en mavefornemmelse for om det er værd at betale lidt mere for god og sjov festunderholdning.

Peter Møllers Hansen er uddannet skuespiller og har levet af at lave festlige indslag til runde fødselsdage siden 2007. Han er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste der findes på nettet. Her kan du læse mere om underholdning til fødselsdag

Tegn og gæt

Tegn og gæt er en festlig leg som underholdning til fødselsdagen som mange mennesker kan enten har prøvet eller hørt om. Hvis du ikke kender til det, så er reglerne til tegn og gæt som følgende. Til dette fødselsdag indslag skal du skal forberede dig med at skrive en række ord eller kendte personer. Så inddeles alle gæsterne i hold og derefter kan første runde begynde. En deltager fra første hold trækker en seddel fra kassen med en af disse ord som er skrevet på sedlen.

Så er det personens opgave at tegne denne ting, så resten af holdes kan gætte hvad det forestiller / hvad der står på kortet. Holdet får point for hver ting som gættes. Derefter er det så næste hold og så fremdeles. Det gælder selvfølgelig om at skaffe flest mulige point. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af det, så kan der jo være præmier til det vindende hold.