Festlige indslag

Festlige indslag til festen leveres af gangifesten.dk siden 2002

Peter Møller Hansen som er manden bag facaden på denne hjemmesiden, har lavet festlige indslag til festen siden 2002. Idag er han med over 200 årlige sjove indslag til fest, en af Danmarks mest benyttede festkomikere samt han er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund.

Alt den erfaring er også med i prisen, når du booker festlig underholdning hos gangifesten.dk når han laver sjove festindslag.

Nej festindslag er ikke gratis.

Når man booker underholdningsindslag med en festkomiker til at lave et sjovt indslag til fest, så er der flere ting du skal tage højde for, når det gælder prisen. Det er vigtig at vide: Du betaleer ikke kun for de ca. 30 minutters underholdning. Du betaler for forberedelses tiden af stikord og historier om festens hovedperson. Du betaler for transport tiden, brændstof, evt broafgift og du betaler for de 30 minutters fest sjov.

Her kan du se det festlig underholdning jeg laver:Pizza smeden

Festlige indslag

Festlige indslag

Festlige indslag

Her finder du festlige indslag til enhver fest. Så skal der være sjov til festen, så er du kommet til den rette hjemmeside. Jeg tilpasse de forskellige karakter jeg optræder med. Det betyder at jeg kan bookes til at lave sjov til fest med et tilpasset fest indslag, som målrettes ud fra personlige oplysninger om festens hovedperson.

Sjove indslag til festen

Men jeg kan også bookes med sjov underholdning som general festlig indslag. Det betyder at jeg ikke bruger personlige oplysninger om en eller flere personer i underholdningen. Det er typisk hvis det er festens hovedperson som selv booker sjovt indslag til fest eller hvis det er til en firmafest.

Indslag til fest

Jeg optræder som sagt med forskellige karakter som alle er sjov underholdning til privatfest. En af de mest bookede karakter er Fupfotografen, da den både kan laves som general underholdning men også udefra personlige oplysninger så det bliver en sjov fest.

Men der er mere endnu festlige indslag til fest

Muntre indslag til festen

Sjove indslag til fest kunne også være at booke den skøre pizzabud, så kommer ind på et aftalt tidspunkt med den bestilte pizza. Underholdningen kan også bookes både med og uden personlige oplysninger. Et festligt indslag kunne også være af booke strisser Kalle.

Sjov indslag til fest

Fest sjov med strisser Kalle er underholdning med bugtaler til fest. Festens hovedperson får en bugtaler maske på og kommer til at fungere som bugtaler dukke. Dette indslag er et festligt indslag til fest som helt sikkert får lattermusklerne igang hos de fleste gæster.

festlige indslag

Sjove festindslag

Når du søger ideer til underholdning til fest, så har du sikkert oplevet at det kan være svært og finde noget professionelt underholdning på nettet. Det kan osgå være at du tænker at du selv har ideer til festindslag og du selv har planer om at lave noget ti festen.

Fest underholdning ideer

Måske har du den perfekte fest underholdning ide, men du skal være opmærksom på at det tager måske 2.3 eller mange flere aftener, hvor du skal sidde og planlægge hvad du vil lave til festen. Dine ideer underholdning til fest, kan gøre at du tvivler, fordi du ikke ved om det du planlægger er sjovt. Derfor er det en stor fordel at booke en professionel skuespiller til at lave morsom underholdning til fest.

Underholdning til familiefest

Når du booker personlig underholdning til fest, så kan du læne dig tilbage i stolen på selve arrangementdagen. Det vil sige at du bruger ikke en masse forberedelsestid før festen, du behøver ikke være nervøs for at skulle rejse dig op foran alle gæsterne m.m. Når du booker et professionel indslag fest, så kan det være forskellen på om det bliver sjove indslag fest eller det bliver noget man helst ikke vil huske tilbage på.

Underholdende indslag til fest

Når du søger ideer til underholdning fest, så er du altid velkommen til at send mig en gratis forespørgsel på underholdning. Men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig om jeg er ledig til den ønskede dato. Her kan jeg fortælle om mine underholdning ideer. Når du enten ringer til mig eller sender en online forespørgsel, så kan jeg også oplyse om hvad mine indslag koster til jeres arrangement når jeg skal lave fest sjove indslag.

festlige indslag

Af Peter Møller Hansen