Go to Top

Festlige indslag

Leveres af gangifesten.dk – Peter som er manden bag facaden på denne hjemmesiden, har lavet festlige indslag til festen siden 2002.

Idag er han med over 200 årlige sjove festindslag en af Danmarks mest benyttede festkomikere samt han er under uddannelse på det Danske filmskuespiller akademi i København. Alt den erfaring er også med i prisen, når du booker festlig underholdning hos gangifesten.dk når han laver sjove indslag til festen.

Festlige indslag

En festkomiker som laver festlige indslag til fester, vil sørge for at gæsterne og festens hovedperson får rørt lattermusklerne. Et indslag til festen kan enten være som general festunderholdning, hvor der ikke behøves specifikke personer til og deltage. Men det kan også målrettes udfra personlige oplysninger om festens hovedperson eller udvalgte gæster. Så søger du et fest indslag til jeres næste arrangement, så er du kommet til det rette sted.

Et af de mest benyttede indslag til fester er underholdning med fup fotografen som laver et festligt indslag. Her foregår underholdningen rundt blandt gæsterne alt imens der bliver taget billeder af alle gæsterne. Indslag til festen med det skøre fotograf, er en blanding af situationskomik, mimik, skøre historier m.m.

Andre festlig indslag til festen kunne være et besøg af det skøre pizzabud, som kommer brasende ind til festen (på et aftalt tidspunkt) og retter henvendelse til festens hovedperson eller udvalgte gæster, som har “bestilt” denne pizza. Indslag til fest med pizzasmeden er baseret på hurtige kommentarer, mimik og situations i absolut særklasse.

Underholdning med Strisser Kalle er også et sjovt indslag til fest. Underholdningen er baseret på at Kalle den skøre politimand kommer ind til festen, da han har fået en anmeldelse på festens hovedperson eller udvalgte gæster. Strisser Kalle er virkelig et sjov indslag til fest, hovedpersonen får en bugtalermaske på. Så er det vedkommende som selv fortæller alle de sjove informationer som Kalle har modtaget på forhånd.

Et andet sjovt indslag til fest kunne være komisk strip. Hvor at hovedpersonen bliver involveret i et noget anderledes og komisk festindslag med stripshow. Dette kanon sjove indslag til fest er ikke vulgært på nogen måde og kan ses af alle aldre.

Hvis du ønsker og se et samlet overblik over alle de sjove indslag som er her på siden, så kan du klikke på billederne i højre side..

festlige indslag

Fupfotografen

komisk strip

Strisser Kalle

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.