Go to Top

Festunderholdning til konfirmation

Book kanon sjov festunderholdning til konfirmation

Her kan du vælge om underholdningen skal skræddersyes udfra stikord og historier om dagens konfirmand, eller om det skal være som general festunderholdning, hvor alle gæsterne bliver en del af showet.

Hvilket underholdning passer til en konfirmations fest

Jeg tilbyder flere forskellige former for underholdning til konfirmationsfesten. Når du booker underholdning til konfirmationen her hos gangifesten.dk så er det muligt og vælge imellem forskellige underholdnings karakter. Det kunne være underholdning til konfirmation pizzabud, festindslag med fup fotografen m.m.

General eller målrettet underholdning til konfirmation

Jeg har flere års erfaring med at optræde med forskellige indslag som festunderholdning til konfirmation, som både kan være målrettet underholdning udfra stikord om konfirmanden eller som underholdning der er general situations komik, udfra hvad gæsterne siger og spiller med på.

Hvad er stikord?

For og lave personlig underholdning til festen, skal jeg vide navnet på festens hovedperson, interesser, arbejde, vaner, særheder evt dumheder osv. Disse personlige oplysninger, fletter jeg så ind i mine underholdnings indslag til konfirmation.

festunderholdning til konfirmation

konfirmations underholdning

underholdning til konfirmation

Mere info omkring booking af festunderholdning til konfirmation 

Tidspunkt for hvornår underholdningen skal starte

Når man booker mig som konfirmationsunderholdning, så kan jeg være med til at sætte gang i festen fra starten, eller det skal komme i løbet af aftenen. Underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden.

Det vil sige typisk før eller efter forretten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen. Tidspunktet man booker mig til at starte med underholdning til festen, er meget vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved besked omkring hvilket tidspunkt der er aftalt.

Kan man aflyse et booket arrangement?

Nej det kan man ikke.

Når du har indgået en booking aftale omkring underholdning til en konfirmationsfest. Så blokere du en komikeres kalender, hvor der siges nej til andre kunder, som kunne være interesseret denne dag / tidspunkt. Hvis du så af en eller anden årsag ønsker og afmelde din booking, så skal du vide, at den aftalte honorar til til udbetaling uanset aflysningens grund.

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.

festunderholdning til konfirmation