Go to Top

Festunderholdning til konfirmation

konfirmations underholdning

Velkommen til min side om festunderholdning til konfirmation

Her kan du vælge om underholdningen skal skræddersyes udfra stikord og historier om dagens konfirmand, eller om det skal være som general festunderholdning, hvor alle gæsterne bliver en del af showet.

Hvilket underholdning passer til en konfirmations fest

Jeg tilbyder flere forskellige former for underholdning til konfirmationsfesten. Når du booker underholdning til konfirmationen her hos gangifesten.dk så er det muligt og vælge imellem forskellige underholdnings karakter.

Hvilket festunderholdning til konfirmation skal du så vælge Festunderholdning til konfirmation

send forespørgsel på konfirmations underholdning

konfirmations underholdning

Fup fotografen

Kommer ind på et aftalt tidspunkt konfirmations festen, hvor han undskylder overfor dagens hovedperson, at han er kommet for sent. Efter en kort forklaring på forsinkelsen går det op for konfirmanden og alle gæsterne.

Det hele er underholdning til festen 

Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen. Underholdning til konfirmationen er en blanding af situations komik rundt blandt bordene og gæsterne, gags og hurtige bemærkninger samt billeder af alle gæsterne.

Her kan du læse mere om fupfotografen

Strisser Kalle

Strisser Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han retter henvendelse til festens hovedperson / udvalgte gæst da han har fået en anmeldelse på en forseelse begået af vedkommende.

Se festens hovedperson komme i centrum på en hylende sjov måde. Underholdningen skræddersyes udfra personlige oplysninger om dagens konfirmand, fødselaren, chefen til julefrokost m.m.

Her kan du læse mere om Strisser Kalle

underholdning til konfirmation

Pizza smeden

Underholdning til konfirmation pizzabud er festunderholdning hvor det skøre pizzabud er blevet ringet op af dagens konfirmand, som var bange for at der var for lidt mad. Pizza smeden beretter om hvordan han forbarmede sig over ham eller hende og åbnede butikken igen, da han ellers havde lukket pizzabiksen.

Pizza smeden retter henvendelse til konfirmanden og fortæller at det er lidt upassende og kun bestille en børnepizza, contra hvor mange gæster som er med til festen.

Her kan du læse mere om Pizza smeden

Den skøre tjener

Tjener Møllers servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til konfirmation, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til festen.

Underholdning til konfirmation, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens konfirmand, så konfirmations underholdningen bliver målrettet.

Læs mere om den skøre tjener

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.

Mere info omkring booking af festunderholdning til konfirmation 

General eller målrettet underholdning til konfirmation

Jeg har flere års erfaring med at optræde med forskellige indslag som festunderholdning til konfirmation, som både kan være målrettet underholdning udfra stikord om konfirmanden eller som underholdning der er general situations komik, udfra hvad gæsterne siger og spiller med på.

Hvad er stikord?

For og lave personlig underholdning til festen, skal jeg vide navnet på festens hovedperson, interesser, arbejde, vaner, særheder evt dumheder osv. Disse personlige oplysninger, fletter jeg så ind i mine underholdnings indslag til konfirmation.

Tidspunkt for hvornår underholdningen skal starte

Når man booker mig som konfirmationsunderholdning, så kan jeg være med til at sætte gang i festen fra starten, eller det skal komme i løbet af aftenen. Underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden.

Det vil sige typisk før eller efter forretten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen. Tidspunktet man booker mig til at starte med underholdning til festen, er meget vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved besked omkring hvilket tidspunkt der er aftalt.

Kan man aflyse et booket arrangement?

Nej det kan man ikke.

Når du har indgået en booking aftale omkring underholdning til en konfirmationsfest. Så blokere du en komikeres kalender, hvor der siges nej til andre kunder, som kunne være interesseret denne dag / tidspunkt. Hvis du så af en eller anden årsag ønsker og afmelde din booking, så skal du vide, at den aftalte honorar til til udbetaling uanset aflysningens grund.

festunderholdning til konfirmation