Pris for underholdning

HVAD FÅR DU FOR PENGENE

Når du booker mig som skuespiller og festunderholder, så er der Ingen skjulte omkostninger – Hvis vi er det rigtige match, så får du et tilbud med ALT inklusiv til jeres arrangement. Kontakt Peter allerede idag.

Medregnet i prisen er hvad der sker før arrangementet…

 • Forberedelsestid af personlige oplysninger.
 • Du bliver kontaktet “tirsdagen” før arrangementet
 • Transporttiden fra hjemadresse til festen.
 • Transportudgifter (brændstof, broafgifter m.m. gratis)
 • Fremme 15 til 30 minutter før starttidspunktet

Under arrangementet…

 • Varigheden for underholdning med brug af evt personlige oplysninger.

Efter arrangementet…

 • Transporttiden fra festen til hjemadressen
 • Transportudgifter (brændstof, broafgifter m.m. gratis)
 • Elektronisk forsendelse af billeder (Hvis fotograf som bookes)

Betaling for underholdning

 • Kontant eller mobilpay på arrangement dagen.
 • Honoraret er momsfrit jævnfør momslovens § 13 stk. 1 nr.7 om kunstnerisk virksomhed.

ER vi det rigtig match? 

Igennem mange år som professionel skuespiller og festunderholder, så har jeg erfaret vigtigheden i at vi afstemmer dine og mine forventninger til hinanden. Derfor vil jeg først høre lidt om jeres arrangementet, før du kan booke mig som festunderholder.

Afklaringssamtale

Book afklaringssamtale med Peter via nedenstående skema. Ud fra denne samtale, så vil jeg finde ud af om vi er det rigtige match og om jeg kan gøre en stor forskel til jeres arrangement. Hvis det er tilfældet så kan jeg oplyse prisen og sende dig et tilbud på underholdning, så det bliver skræddersyet efter dine ønsker.

OBS: DU kan IKKE modtage et tilbud på mail fra mig vedr. festunderholdning hvis, jeg ikke kan komme i kontakt med dig via telefon.

pris for underholdning

Af Peter Møller Hansen