Go to Top

Festunderholdning til julefrokost

Når du søger festunderholdning til julefrokost

Så har du sikkert fundet ud af at der findes mange forskellige former for underholdning. Mange af de kunstnere tilbyder én slags indslag til julefrokost – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Tidspunkt for underholdning til Julefrokost:

Når man booker mig som underholdning til julefrokosten, så optræder jeg næsten altid i starten af arrangementet. Der kan i nogen tilfælde også være tale om senere på aftenen. Dog optræder jeg ikke med underholdning til en julefrokost efter kl. 21.00 om aftenen.

Hvordan booker man festunderholdning til julefrokost

Når man booker mig som underholdning til firmajulefrokost, så fremsender jeg et booking link på mail. Du klikker på linket og udfylder skema med alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv.

Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig med alle oplysninger på. Det er oplysninger omkring vores aftale, betaling, evt stikord, osv.

komisk strip til julefrokost

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.