Go to Top

Festunderholdning til julefrokost

Når du søger festunderholdning til julefrokost

Så har du sikkert fundet ud af at der findes mange forskellige former for underholdning. Mange af de kunstnere tilbyder én slags indslag til julefrokost – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Tidspunkt for underholdning til Julefrokost:

Når man booker mig som underholdning til julefrokosten, så optræder jeg næsten altid i starten af arrangementet. Der kan i nogen tilfælde også være tale om senere på aftenen. Dog optræder jeg ikke med underholdning til en julefrokost efter kl. 21.00 om aftenen.

Hvilket festunderholdning til julefrokost skal du så vælge 

komisk strip til julefrokost

Komisk Stripshow

Med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til årets julefrokost

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til festen.

Læs mere om komisk strip show

Fupfotografen

Fup fotografen kommer ind på et aftalt tidspunkt til julefrokost-festen, hvor han undskylder overfor chefen, at han er kommet for sent. Alle gæsterne samt chefen finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen.

Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen. Underholdning til årets julefrokost er en blanding af situations komik rundt blandt bordene og gæsterne, gags og hurtige bemærkninger samt billeder af alle gæsterne.

Her kan du læse mere om fupfotografen

Pizza Smeden

Han er blevet ringet op en en person som er med til denne fest, som var bange for at der var for lidt mad. Pizza smeden beretter om hvordan han forbarmede sig over personen og åbnede butikken igen, da han ellers havde lukket pizzabiksen.

Pludselig kan pizza smeden huske hvem som har bestilt maden. Nemlig navnet på chefen eller udvalgte medarbejder. Pizza smeden retter henvendelse til vedkommende og fortæller at det er lidt upassende og kun bestille en børnepizza, contra hvor mange gæster som er med til festen.

Her kan du læse mere om Pizza smeden

Den skøre tjener

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til julefrokosten, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til festen. Underholdning til julefrokosten kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring chefen, medarbejder m.m. Så julefrokost underholdningen bliver målrettet.

Læs mere om den skøre tjener

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.

Mere info omkring booking af festunderholdning til julefrokost

Hvordan booker man underholdning til Julefrokost

Når man booker mig som underholdning til firmajulefrokost, så fremsender jeg et booking link på mail. Du klikker på linket og udfylder skema med alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv.

Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig med alle oplysninger på. Det er oplysninger omkring vores aftale, betaling, evt stikord, osv.

Moms på underholdning?

Når du booker festunderholdning til årets julefrokost, så er der ikke moms på prisen. Underholdning til festen er jvf SKAT under kunstnerisk virke og dermed momsfritaget når du booker direkte hos kunstneren.

festunderholdning til julefrokost