Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

Når du søger efter sjove indslag til julefrokost, eller underholdning til firmafest, så har du sikkert fundet ud af at der findes mange forskellige former for underholdning. Mange af de kunstnere tilbyder én slags indslag til julefrokost – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Tidspunkt for underholdning

Når man booker mig som underholdning til julefrokosten, så optræder jeg næsten altid i starten af arrangementet. Der kan i nogen tilfælde også være tale om senere på aftenen. Dog optræder jeg ikke med underholdning til en julefrokost efter kl. 21.00 om aftenen.

Hvordan booker du festunderholdning til julefrokosten

Når man booker mig som underholdning til firmajulefrokost, så fremsender jeg et booking link på mail. Du klikker på linket og udfylder skema med alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv.

Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig med alle oplysninger på. Det er oplysninger omkring vores aftale, betaling, evt stikord, osv.

underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost

General information om festunderholdning

Af Peter Møller hansen