Go to Top

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost bookes i god tid ellers er alt booket. Send online forespørgsel. 

Underholdning til julefrokost – Læs beskrivelse

Når du søger efter sjove indslag til julefrokost, så har du sikkert fundet ud af at der findes mange forskellige former for underholdning. Mange af de kunstnere tilbyder én slags indslag til julefrokost – Men det de tilbyder, er ikke lige det du søger.

Tidspunkt for underholdning til årets julefrokost

Når man booker mig som underholdning til julefrokosten, så optræder jeg næsten altid i starten af arrangementet. Der kan i nogen tilfælde også være tale om senere på aftenen. Dog optræder jeg ikke med underholdning til en julefrokost efter kl. 21.00 om aftenen.

Hvad koster underholdning til julefrokosten

Jeg har ikke en fast prisliste, da jeg aldrig ved hvor i landet jeg skal køre hen og lave julefrokostunderholdning. Jeg er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste komiker, der er på marked, når det gælder underholdning til årets julefrokost. Send en online forespørgsel på underholdning og jeg vender tilbage med et tilbud. Prisen du modtager på underholdning til jeres julefrokost, er en pris alt incl.

button

Hvordan booker man underholdning til Julefrokosten

Når man booker mig som underholdning til firmajulefrokost, så fremsender jeg et booking link på mail. Du klikker på linket og udfylder skema med alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv. Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig med alle oplysninger på. Det er oplysninger omkring vores aftale, betaling, evt stikord, osv.

Book forskellige karakterer som underholdning til julefrokosten 

Jeg har levet af og underholde siden januar 2007. Jeg optræder med flere forkellige shows og laver sjove indslag til julefrokost. Jeg kan b.la bookes som den skøre fotograf der dukker op på et aftalt tidspunkt til årets julefrokost. Eller måske den mystiske pizzabud som kommer ind til festen under det på skud at en fra festen har bestilt en pizza. Uanset hvad der bookes, så er det underholdning med mimik og komik i særklasse, som bringer smilet frem hos gæsterne.

Jeg ser frem til at underholde til jeres julefrokost.

underholdning til julefrokost

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.