Go to Top

Festunderholdning til bryllup

Book kanon sjov underholdning til bryllup

Jeg optræder med flere forskellige karakter og kan tilbyde underholdning til brylluppet uanset hvilken bryllups arrangement der er tale om.

Nogle entertainere på nettet tilbyde måske kun et fast indslag til bryllup,

Men jeg tilbyder stor erfaring med at lave forskellige former for underholdning til bryllup.

  • Personlige oplysninger om brudeparret

JA, det er muligt at målrettet festunderholdning til bryllup, udfra stikord, historier og informationer omkring dagens brudepar, som jeg så kan flette ind i underholdningen på en sjov måde.

Det er også en mulighed, at du kan sende den bryllupstale som du selv gerne til holde, fordi du mangler modet til og rejse dig og holde den foran alle gæsterne.

Det er så her, at jeg kan sige hvor meget de betyder for dig eller måske jeg skulle holde din tale m.m. Mulighederne er mange og det er helt op til dig.

festunderholdning til bryllup

  • Brudeparret booker bryllupsunderholdning

Brudeparret kan også booke underholdning til deres eget bryllup, så det er alle deres gæster der bliver kørt på og involveret i underholdningen. Hvis det ønskes, så kan nogen af gæsterne også involveret i underholdningen udfra personlige oplysninger.

Dette er til stor morskab for brudeparret og alle gæsterne, når det går op for dem at det er brudeparret der selv har arrangeret festunderholdning til bryllup. Den underholdnings karakter som er mest booket til bryllupsarrangementer er det skøre fotograf.

Så det kan bookes som overraskelse til guldbryllup, Sjovt indslag med bryllupstale m.m.

fup fotografen

  • Hvilket tidspunkt for bryllups underholdning

Når man booker mig som bryllupsunderholdning, så vil jeg anbefale at tidspunktet for underholdning til bryllupsfesten, er senere på aftenen. Grunden til jeg anbefaler dette er at, til et bryllup er der altid mange ting som skal ske; Velkomstdrink, sange, taler fra gæster, brud & gom osv.

Så er der en kok / køkkenchef som gerne vil ind med for retten og specielt hovedretten og hvis jeg så står og er booket til underholdning til bryllup kl. 19.30 så er det typisk et problem med maden m.m.

Så når i vælger tidspunktet for underholdning til brylluppet, kan jeg nævne at det er sjældent at jeg optræder til et bryllup før kl. 21.30 og typisk senere. (Så er der mere ro og mindre stress til at lave bryllupsunderholdning.

Hvilke bryllups arrangementer kan der bookes underholdning til:

Peter Møller Hansen er uddannet professionel skuespiller, fra det Danske filmskuespiller akademi i København. Peter har stor erfaring med og optræde og lave sjove og romantisk indslag til bryllup, uanset om der er tale om festunderholdning til kobberbryllup, sølvbryllup eller som underholdning til guldbrylluppet.

Landsdækkende bryllupsunderholdning

Peter har siden 2002 turneret rundt omkring i hele landet med sine komiske talenter. Årligt tilbagelægges der omkring 60.000 km i bilen, Så skal der bruges underholdning til bryllup i nordjylland, bryllups underholdning midtjylland, sølvbryllups indslag i sønder jylland.

Ja, så sætter Peter kursen, ligesom hvis der skal laves sjov og ballade til et bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllups festen eller måske en krondiamantbryllup på fyn eller sjælland, så er peter kun et opkald væk.

festunderholdning til bryllup

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.