Go to Top

Festunderholdning til bryllup

Book festunderholdning til bryllup

Jeg optræder med flere forskellige karakter og kan tilbyde underholdning uanset hvilken bryllups arrangement der er tale om.

Nogle entertainere på nettet tilbyde måske kun et fast indslag til bryllup,

Men jeg tilbyder stor erfaring med at underholdning med et indslag til bryllup.

Både som general underholdning, men tilbyder også at målrettet festunderholdning til bryllup, udfra stikord og informationer omkring brudeparret, som jeg så kan flette ind i underholdningen, så det bliver et romantisk indslag til bryllup.

Hvilket festunderholdning til bryllup skal du så vælge

send online forespørgsel på underholdning

Fupfotografen

Fup fotografen kommer ind på et aftalt tidspunkt til bryllupsfesten, hvor han undskylder overfor brudeparret, at han er kommet for sent. Alle gæsterne samt bruden & gommen finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen.

Beskrivelse af underholdning med fup fotografen

Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen. Festunderholdning til bryllup er en blanding af situations komik rundt blandt bordene og gæsterne, gags og hurtige bemærkninger samt billeder af alle gæsterne.

Her kan du læse mere om fupfotografen

fup fotografen

Strisser Kalle

NYHED: 2018

Et nyt underholdnings indslag til bryllup er med strisser Kalle. Underholdningen er baseret på en overraskelse fra bruden til gommen eller omvendt. Hvor strisser Kalle har modtaget nogen stikord, historier eller andet som flettes ind i underholdningen

Beskrivelse af underholdning med strisser Kalle

Strisser Kalle kommer ind til festen og retter henvendelse enten til bruden eller gommen, da han har modtaget en anmeldelse på en forseelse som vedkommende har lavet. Da Kalle ikke får de helt korrekte svar må han finde andre muligheder.

Her kan du læse mere om strisser Kalle

Pizza Smeden

Pizzasmeden er blevet ringet op en en person som er med til denne fest, som var bange for at der var for lidt mad. Pizzasmeden beretter om hvordan han forbarmede sig over personen og åbnede butikken igen, da han ellers havde lukket pizzabiksen.

Pludselig kan pizzasmeden huske hvem som har bestilt maden. Nemlig brudeparrets navne. Pizzasmeden retter henvendelse til vedkommende og fortæller at det er lidt upassende og kun bestille en børnepizza, contra hvor mange gæster som er med til festen.

Her kan du læse mere om Pizzasmeden

Den skøre tjener

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til bryllup, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til bryllupsfesten. Festunderholdning til bryllup, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring brudeparret, så bryllupsunderholdningen bliver målrettet.

Læs mere om den skøre tjener

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.

Mere info omkring booking af festunderholdning til bryllup 

  • Hvilket tidspunkt for bryllups underholdning

Når man booker mig som bryllupsunderholdning, så vil jeg anbefale at tidspunktet for underholdning til bryllupsfesten, er senere på aftenen. Grunden til jeg anbefaler dette er at, til et bryllup er der altid mange ting som skal ske; Velkomstdrink, sange, taler fra gæster, brud & gom osv.

Så er der en kok / køkkenchef som gerne vil ind med for retten og specielt hovedretten og hvis jeg så står og er booket til underholdning til bryllup kl. 19.30 så er det typisk et problem med maden m.m.

Så når i vælger tidspunktet for underholdning til brylluppet, kan jeg nævne at det er sjældent at jeg optræder til et bryllup før kl. 21.30 og typisk senere. (Så er der mere ro og mindre stress til at lave bryllupsunderholdning)

  • Personlige oplysninger om brudeparret

JA, det er muligt og sende stikord og historier om dagens brudepar, som jeg så fletter med ind i underholdningen på en sjov måde. Der er flere forskellige muligheder. Enten skal det sende som stikord og historier, eller måske den tale som du selv gerne til holde, men mangler modet til og rejse dig og holde den.

Det kunne også være at du have noget specielt du gerne vil have jeg skal sige. F.eks hvor meget de betyder for dig eller måske jeg skulle holde din tale m.m. Mulighederne er mange og det er helt op til dig.

  • Brudeparret booker bryllupsunderholdning

Brudeparret kan også booke underholdning til deres eget bryllup, så det er alle deres gæster der bliver kørt på og involveret i underholdningen. Hvis det ønskes, så kan nogen af gæsterne også involveret i underholdningen udfra personlige oplysninger. Dette er til stor morskab for brudeparret og alle gæsterne, når det går op for dem at det er brudeparret der selv har arrangeret festunderholdning til bryllup.

festunderholdning til bryllup

Hvilke bryllups arrangementer kan der bookes underholdning til:

Peter Møller Hansen har stor erfaring med og optræde og lave underholdning til bryllupper, uanset om der er tale om festunderholdning til kobberbryllup, sølvbryllup eller til guldbryllup. På nedenstående link, kan du læse mere om underholdning til lige præcis det bryllups arrangement i skal have.