Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

Jeg har gennem årene fået positiv feedback fra mine kunder.

Når jeg skal lave et festligt indslag til fødselsdag, så gør jeg mig umage med at planlægge arrangementet.

Sådan at når jeg laver sjov med fødselaren, så er det sobert fødselsdags underholdning. Fødselsdagsunderholdning som kan ses og opleves af alle gæster som er med til festen.

Underholdning til fødselaren

Her nedenstående kan du læse lidt feedback fra tidligere festindslag til fødselsdag.

Det er fødselsdags arrangementer alt lige fra underholdning til rund fødselsdag og alle andre type af underholdning til fødselsdag for voksne. Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om jeg er ledig til en ønsket dato, så er du altid velkommen ti at ringe til mig eller sende en online forespørgsel.

Her kan du læse mere om fødselsdag sjov du selv kan lave

Sjov underholdning til fødselsdag

Komiker til fødselsdag som laver et personligt show ud fra anekdoter og oplevelser om festens hovedperson, når det gælder underholdning til fødselsdage. BOOK underholdning med skuerspiller Peter Møller Hansen.

Din investering på fødselsdags sjov bliver skræddersyes udefra personlige oplysninger om festens hovedperson, udvalgte gæster m.m. Men det kan også nøjes med et navn, på den person der skal rettes henvendelse til.

Eksempler på anekdoter og oplevelser .

  • Særheder
  • Livretten
  • Dumheder
  • Vaner
  • Noget som vedkommende er god til
  • Ønsker & drømme for fremtiden
  • Hvad vedkommende betyder for dig
  • Din tale / personlige historier..
  • osv.

Underholdning fødselsdag

Når du booker underholdning med mig som skuespiller til jeres arrangement. Så skal jeg bare modtage alt dit information senest 7 dage før festen.

Så jeg har tid til at lave et personligt manuskript til jeres arrangement, sådan at fødselsdags indslaget kan stå i stedet for en klassisk festsang. Hvor der er hovedvægt på sjov med fødselaren.

Landsdækkende fødselsdags underholdning

Jeg er bosiddende i Jylland, med når det gælder underholdning med smil og latter. Så køre jeg gerne rundt i landet og laver underholdning til fødselsdag Jylland, underholdning til fødselsdag Nordjylland og resten af Danmark.

Underholdning til fødselsdag

Her kan du læse mere feedback fra rund fødselsdag indslag og tidligere arrangementer.

underholdning til fødselsdag

Af Peter Møller Hansen