Underholdning til fødselsdag

Underholdning til fødselsdag

Jeg har gennem årene fået positiv feedback fra mine kunder. Når jeg skal lave et festligt indslag til fødselsdag, så gør jeg mig umage med at planlægge arrangementet. Sådan at når jeg laver sjov med fødselaren, så er det sobert fødselsdags underholdning. Fødselsdagsunderholdning som kan ses og opleves af alle gæster som er med til festen.

Underholdning til fødselaren

Her nedenstående kan du læse lidt feedback fra tidligere festindslag til fødselsdag.

Det er fødselsdags arrangementer alt lige fra underholdning til rund fødselsdag og alle andre type af underholdning til fødselsdag for voksne. Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om jeg er ledig til en ønsket dato, så er du altid velkommen ti at ringe til mig eller sende en online forespørgsel.

Her kan du læse mere om fødselsdag sjov du selv kan lave

Sjov underholdning til fødselsdag

Komiker til fødselsdag som laver et personligt show ud fra anekdoter og oplevelser om festens hovedperson, når det gælder underholdning til fødselsdage. BOOK underholdning med skuerspiller Peter Møller Hansen.

Din investering på fødselsdags sjov bliver skræddersyes udefra personlige oplysninger om festens hovedperson, udvalgte gæster m.m. Men det kan også nøjes med et navn, på den person der skal rettes henvendelse til.

Eksempler på anekdoter og oplevelser .

  • Særheder
  • Livretten
  • Dumheder
  • Vaner
  • Noget som vedkommende er god til
  • Ønsker & drømme for fremtiden
  • Hvad vedkommende betyder for dig
  • Din tale / personlige historier..
  • osv.

Underholdning fødselsdag

Når du booker underholdning med mig som skuespiller til jeres arrangement. Så skal jeg bare modtage alt dit information senest 7 dage før festen.

Så jeg har tid til at lave et personligt manuskript til jeres arrangement, sådan at fødselsdags indslaget kan stå i stedet for en klassisk festsang. Hvor der er hovedvægt på sjov med fødselaren.

Landsdækkende fødselsdags underholdning

Jeg er bosiddende i Jylland, med når det gælder underholdning med smil og latter. Så køre jeg gerne rundt i landet og laver underholdning til fødselsdag Jylland, underholdning til fødselsdag Nordjylland og resten af Danmark.

Underholdning til fødselsdag

Her kan du læse mere feedback fra rund fødselsdag indslag og tidligere arrangementer.

underholdning til fødselsdag

Peter Møller Hansen “Bag masken”

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.