Go to Top

80 års fødselsdag underholdning

Når man skal bruget et indslag som 80 års fødselsdag underholdning, så er fupfotografen er rigtig godt valg. Underholdning med fup fotografen foregår rundt blandt gæsterne imens han tager billeder af alle gæsterne.

80 års fødselsdag underholdning

Fup fotografen kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt. I starten ser alle gæsterne og specielt dagens 80 års fødselar ser forundret ud. Fordi hvem er nu det der står der og tillader sig og brase ind i festen.

Fup fotografen ser meget forvirret ud, da han tror han er gået forkert.  Men han finde hurtig ud af, at det er den rigtig fest, da han spørger ind til om det er her X holder fødselsdag.

Han beretter om hvordan det er dagens fødselar, som selv har booket ham til og komme forbi, for at tage billeder af alle gæsterne. På dette tidspunkt vil gæsterne begynde og finde ud af at det er et indslag som er booket som 80 års fødselsdag underholdning

80 års fødselsdag underholdning

JA TAK – Jeg er overbevist

Hvad med billederne fra festen

Fup fotografen siger og gør en masse ting for at få det største smil frem hos gæsterne. Så er kameraet tæt på, så er det langt fra og så står han måske i en meget akavet situation for og tage et billede.

Men JA, fup fotografen tager rigtige billeder af alle gæster som en del af 80 års fødselsdag underholdning. Det er typisk par billeder, men alt efter situationen, så kan det også være at det er single billeder.

Hvis gæsterne spiller med på det der sker

Så vil der være nogen gæster som bliver byttet rundt, da han syntes det vil være et bedre billede. Billederne kan også være som gruppe billeder, familie billeder m.m.

Alle billederne som bliver taget til 80 års fødselsdagen, de sendes efterfølgende elektronisk til festens hovedperson.

80 års fødselsdag underholdning

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.