Go to Top

Gang i festen

Peter Møller Hansen

Skuespiller og komiker

Jeg er med over 200 årlige optrædender, en af de få i Danmark som lever 100% af sin passion som skuespiller. Jeg har arbejdet professionelt som skuespiller siden januar 2007, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Filmskuespiller

Jeg er uddannet skuespiller fra det Danske filmskuespiller akademi i København. Jeg har medvirket i tv-serie, film, reklamefilm og kortfilm samt er optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund

Dygtiggøre sig hele tiden

Jeg har både været på performer skole i Italien (2018) gennemført clownschool international 3 moduler i Norge (2017/2018) og kursus i Østrig. Derudover også deltaget på forskellige seminar hos trylleklub i Aarhus samt løbende kurser og workshop hos skuespillerforbundet i København (2021). 

Peter sidder i dag med to kasketter:

For det første brænder jeg for smilet og min egen faglige udvikling som skuespiller og komiker. Derudover brænder jeg for at undervise andre, i hvad der skal til for at være skuespiller og klare sig i denne branche m.m.

Stor erfaring med i prisen

Min store erfaring som skuespiller er også med i prisen, når du vil sikre dig et professionelt og sjovt indslag til jeres arrangement, med masser af smil og latter. 

Læs om alle de forskellige karakter jeg optræder med: Se oversigten

Peter Møller Hansen

Har du spørgsmål, kan du kontakte mig her