Go to Top

Gang i festen

Gangifesten: Mød mig her

Gangifesten: Mød mig her – Det hele opstår som en skør idé

Gang i festen så sin begyndelse i starten af år 2000 (26 år gammel) hvor jeg rejste på guide skole i Spanien, selv om jeg var en meget genert person. Men der lærte jeg blandt andet, hvordan man kunne stå foran mennesker og tale. Et valg som senere skulle vise sig, at få meget stor betydning for mit liv og hvad jeg laver idag.

Rejseguide i Europa & SydAmerika

Jeg arbejde 4 sæsoner som rejseguide. Hvor jeg arbejdede i Spanien, Grækenland, Lanzarote, Mallorca, Isla Margarita / Caribien og i Tyrkiet. Det var b.la i Alanya i Tyrkiet hvor vi hver uge lavede forskellige shows og underholdte alle vores rejsegæster.

Da Jeg stoppede som rejseguide i slutningen af 2002, tænkte jeg på om jeg kunne overføre noget af dette guide underholdning til fester i Danmark. Gang i festen var hermed født, for jeg skulle leve af og underholde. Der var meget modstand i starten, da der ikke var mange der mente at det var en god idé.

Gang i festen etableres i 2003

Det hele startede, da jeg begyndte at optræde som den skøre tjener. Kort tid efter blev jeg inviteret på et besøg hos TV2 regionsstation tv midt og vest  hvor jeg skulle deltage i deres nyhedsprogram, som den skøre tjener. Herefter gik det hurtig med bookingerne. Men stadig ikke nok arrangementer, så jeg kunne leve af at optræde som skuespiller.

Skuespiller på fuldtid siden 2007

Jeg blev fyret fra mit faste arbejde i slutningen af 2006. Dette så jeg som signalet til at nu skulle jeg gå efter min drøm, da jeg gennem de sidste par år havde fået mere og mere at lave som skuespiller. 

Med over 200 årlige shows, er jeg idag en af de mest bookede skuespillere i Danmark og din garanti for professionel underholdning til festen, hvor jeg optræder med forskellige karakterer som underholdningsindslag

Filmskuespiller

Peter er idag uddannet skuespiller og medvirker i tv-serie, film og reklamefilm. Derudover er han også medlem af Dansk skuespillerforbund.

Gangifesten: Mød mig her