Go to Top

Festunderholdning til fødselsdag

Festunderholdning til fødselsdag for voksne, runde fødselsdage m.m.

Uanset hvilken fødselsdags arrangement der er tale om. Så kan du her finde underholdning til fødselsdagen.

Er det f.eks dig selv der er festens hovedperson og gerne vil have lidt underholdning for dine gæster, så vil jeg anbefale at du booker fest & fup fotografen, da jeg kan lave fest indslaget sådan at det er alle dine gæster det går ud over.

Hvordan booker man fødselsdags indslag

Når man booker mig som festunderholdning til fødselsdag, så fremsender jeg et booking link. I dette skema udfylder du alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv.

Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig, på mail med alle oplysninger på, så du også en et stykke papir på, med vores booking aftale. I den booking bekræftelse jeg sender på fødselsdagsunderholdning er der oplysninger omkring hvornår man skal sende stikord, betaling m.m.

festunderholdning til fødselsdag

Hvilke fødselsdagen kan der bookes underholdning til:

Peter Møller Hansen har stor erfaring med og optræde til fødselsdage, uanset om der er tale om en almindelig fødselsdag eller specielle runde fødselsdage. På nedenstående link, kan du læse mere om underholdning til lige præcis det fødselsdags arrangement i skal have.

Tidspunkt for fødselsdags indslag

Når man booker mig som fødselsdagsunderholdning, så skal man vælge om indslaget skal være med til at sætte gang i festen fra starten eller det skal komme i løbet af aftenen.

Hvis der er mange med til fødselsdagen som ikke kender hinanden, så vil det være en god ide, at booke underholdning til fødselsdag så det er fra starten, for så er det icebreker for dem at snakke om, det de lige har oplevet.

Hvis det er en familiefødselsdag

Hvor alle kender hinanden, sker der ikke noget for at fødselsdags indslag sker senere på aftenen. Dog skal underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden.

Det vil sige typisk før eller efter for retten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen.

Tidspunktet man booker mig til at starte fødselsdagsunderholdning er vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved at der sker fødselsdags indslag på det aftalte tidspunkt.

Fupfotografen

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.