Go to Top

Festunderholdning til fødselsdag

Festunderholdning til fødselsdag med flere forskellige karakter

Underholdning til fødselsdag for voksne, runde fødselsdage m.m. Uanset hvilken fødselsdags arrangement der er tale om.

Er det f.eks dig selv der er festens hovedperson og gerne vil have lidt underholdning for dine gæster, så vil jeg anbefale at du booker fest & fup fotografen, da jeg kan lave fest indslaget sådan at det er alle dine gæster det går ud over.

Hvilket festunderholdning til fødselsdag skal du så vælge festunderholdning til fødselsdag

Fupfotografen

Fupfotografen

Fup fotografen kommer ind på et aftalt tidspunkt fødselsdags-festen, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Alle gæsterne samt fødselaren finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen.

Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen. Underholdning til fødselsdagen er en blanding af situations komik rundt blandt bordene og gæsterne, gags og hurtige bemærkninger samt billeder af alle gæsterne.

Her kan du læse mere om fupfotografen

Strisser Kalle

Den skøre politimand kommer ind på et aftalt tidspunkt fødselsdags-festen, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommer brasende. Men desværre er der kommet en anmeldelse på dagens fødselar.

Herfra vil fødselaren til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen. Underholdning til fødselsdagen er en blanding stikord og historier, planlagte gags og situations komik i absolut særklasse

Her kan du læse mere om strisser Kalle

Pizzasmeden er det skøre pizzabud

Pizza Smeden

Pizzasmeden er blevet ringet op en en person som er med til denne fest, som var bange for at der var for lidt mad. Pizzasmeden beretter om hvordan han forbarmede sig over personen og åbnede butikken igen, da han ellers havde lukket pizzabiksen.

Pludselig kan pizzasmeden huske hvem som har bestilt maden. Nemlig navnet på dagens fødselar. Pizzasmeden retter henvendelse til vedkommende og fortæller at det er lidt upassende og kun bestille en børnepizza, contra hvor mange gæster som er med til festen.

Her kan du læse mere om Pizzasmeden

Komisk strip show

Book et komisk strip show med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til festen.

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til fødselsdage, bryllup, polterabend, julefrokost, svendegilde og konfirmations arrangementer.

Læs mere om komisk strip show

Den skøre tjener

Den skøre tjener

Den skøre tjener servere ingenting ved bordene, udover at han “servere” forskellige indslag til fødselsdag, hvor der er lagt væk på situations komik, planlagte gags, komik og mimik i absolut særklasse.

Alt sammen sker rundt blandt alle gæsterne til fødselsdagsfesten. Underholdning til fødselsdag, kan også planlægges udfra personlige oplysninger omkring dagens fødselar, så fødselsdagsunderholdningen bliver målrettet.

Læs mere om den skøre tjener

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.

Mere info omkring booking af festunderholdning til fødselsdag 

Tidspunkt for fødselsdags indslag

Når man booker mig som fødselsdagsunderholdning, så skal man vælge om indslaget skal være med til at sætte gang i festen fra starten eller det skal komme i løbet af aftenen. Hvis der er mange med til fødselsdagen som ikke kender hinanden, så vil det være en god ide, at booke underholdning til fødselsdag så det er fra starten, for så er det icebreker for dem at snakke om, det de lige har oplevet.

Hvis det er en familiefødselsdag

Hvor alle kender hinanden, sker der ikke noget for at fødselsdags indslag sker senere på aftenen. Dog skal underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden.

Det vil sige typisk før eller efter for retten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen.

Tidspunktet man booker mig til at starte fødselsdagsunderholdning er vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved at der sker fødselsdags indslag på det aftalte tidspunkt.

Hvordan booker man fødselsdags indslag

Når man booker mig som festunderholdning til fødselsdag, så fremsender jeg et booking link. I dette skema udfylder du alle oplysninger som; navn, adresse, arrangement adresse, prisen vi har aftalt osv.

Når jeg så modtager din booking, fremsender jeg en booking bekræftelse til dig, på mail med alle oplysninger på, så du også en et stykke papir på, med vores booking aftale.

I den booking bekræftelse jeg sender på fødselsdagsunderholdning er der oplysninger omkring hvornår man skal sende stikord, betaling m.m.

festunderholdning til fødselsdag

Hvilke fødselsdagen kan der bookes underholdning til:

Peter Møller Hansen har stor erfaring med og optræde til fødselsdage, uanset om der er tale om en almindelig fødselsdag eller specielle runde fødselsdage. På nedenstående link, kan du læse mere om underholdning til lige præcis det fødselsdags arrangement i skal have.