Go to Top

underholdning 50 års fødselsdag

Jeg tilbyder forskellige formere for underholdning, som er velegnet som festindslag til 50 års fødselsdag

Du kan b.la booke festunderholdning udfra personlige oplysninger om festens hovedperson, men det er også muligt og booke en general indslag, hvor det er alle gæsterne som bliver involveret i underholdningen.

Hvilken festunderholdning skal du så vælge til en 50 års fødselsdag ??

Underholdning 50 års fødselsdag

Underholdning 50 års fødselsdag med strisser Kalle.

Strisser Kalle kommer med fest underholdning 50 års fødselsdag. Han kommer ind på et aftalte tidspunkt til festen, hvor han har modtaget en anmeldelse på en fra denne fest, nemlig festens hovedperson.

Underholdning 50 års fødselsdag er med hovedvægt på stikord og historier om festens hovedperson samt en blanding af situationskomik, kropsholdninger, kommentarer samt bemærkninger som kan give latterkramper..

Læs mere om strisser Kalle

Underholdning 50 års fødselsdag med store grin og risiko for latterkrampe 

Pizzasmeden kommer og “servere” fest underholdning 50 års fødselsdag.

Han kommer ind på et aftalte tidspunkt til festen, for og levere den pizza som er blevet bestilt til denne fest. Pizzasmeden er meget forundret over de mange gæster som er med til denne fest, contra den ene pizza, som han står med i hånden.

Pizzasmeden “husker” nu hvem som har bestilt denne pizza. Typisk vil det være fødselaren, som så vil blive en del af underholdning til fødselsdags festen.

Underholdning 50 års fødselsdag er en blanding af situationskomik, kropsholdninger, kommentarer, bemærkninger fra pizzasmeden som kan give latterkramper..

Læs mere om pizza smeden

underholdning 50 års fødselsdag

50 års fødselsdagsunderholdning med fup fotografen

Fotografen kommer ind til fødselsdagsfesten på et aftalt tidspunkt, hvor han undskylder overfor festens fødselar, at han er kommet for sent. Fødselaren er selvfølgelig meget overrasket over at fotografen pludselig står midt i festen og siger at han eller hun selv har bestilt ham til at komme.

Da fødselaren og alle gæsterne har fundet ud af at der er tale om indslag til 50 års fødselsdag, kan latteren bryde løs. Underholdningen er en blanding af situationskomik, hurtige bemærkninger og planlagte gags.

Alle gæsterne bliver på humoristisk vis inddraget i forestillingen, og bliver automatisk en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder.

Læs mere om fupfotografen

Komisk strip show til 50 års fødselsdag

Book et komisk strip show med pizza smeden eller strisser Kalle og i er sikret et hylende morsomt og et overraskende underholdnings indslag til festen.

Underholdningen er ikke vulgært på nogen måde. Det kan opleves af alle som deltager til festen

Læs mere om komisk strip show

sjov stripshow

50 års fødselsdagsunderholdning

Hej Peter

Underholdningen var bare i orden ved Tjener Møllers til 50 års fødselsdag. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet som underholdning til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen
Topdanmark

_____________________

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !
Søren Petersen – BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Læs mere om den skøre tjener

General eller målrettet fødselsdagsunderholdning

Jeg har stor erfaring med at optræde med et fest indslag til fødselsdag, både som general underholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv.

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking. aftale

JA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal sende en online forespørgsel.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis jeg er fuld booket, så har jeg et netværk af andre sjove personligheder som jeg kan videresende dig til.