Go to Top

Underholder til fest

Underholder til fest

Peter Møller Hansen underholder til fest med flere forskellige underholdningsformer som alle kan sætte gang i festen. Den mest bookede karakter er fup fotografen, når du booker ham så er du sikker på fest og underholdning. Fup fotografen er et underholdningsindslag i absolut særklasse og med risiko for latterkrampe.

Sjov til fest

Mine underholdnings karakter er med til og skabe en sjov fest. Det kunne f-eks være Pizzasmeden som laver sjov til festen som gør at jeres arrangement altid vil blive husket med et stor smil på læben. Det kunne også være i var inviteret til en fest, hvor der ikke var så mange gæster som kender hinanden. Der vil et festlig indslag virkelige kunne skabe sjov til fest og samtale omkring gæsterne fælles oplevelse.

Når der er fest sjov, så kommer latteren frem. Så meget at der er risiko for latterkrampe

Sjov underholdning til privatfest

Underholdning til festen bookes ikke kun til firmaarrangementer, men også som sjov underholdning til privatfest. Når man booker underholdning til private fester, så er det vigtig at man får en booking bekræftelse fra den komiker til privatfest man booker.

Der er vigtig med den bekræftelse når man booker underholder til fest, for man har hørt om kunstner som ikke dukker op på det aftalte tidspunk. Så er der ikke meget sjov underholdning til privat fest, hvis man selv her og nu skal finde på noget privat underholdning til fest på egen hånd.

Når du booker mig til og lave sjov underholdning til fester, så modtager du altid en booking bekræftelse på vores aftale om f.eks underholdning til familiefest. På den bekræftelse står der alt hvad vi har aftalt omkring underholdningen, arrangement adresse, tidspunkt for underholdning, prisen m.m. Så der ikke er noget og være i tvivl om i forhold til det vi har aftalt.

Underholdning til privatfester er det område jeg har mest travlt når jeg laver festunderholdning. Jeg underholder til over 200 årlige arrangementer, hvor jeg har specialiseret mig i og lave sjov underholdning til privatfest.

Privat underholdning til fest kan være et festindslag til pizzasmeden eller privat underholdning med fup fotografen. Fest underholdning til privat arrangementer kan også være et indslag med Strisser Kalle som kommer ind midt under festen med en bøde til festens hovedperson eller udvalgte gæster.

Alle mine karakterer er festunderholdning til privat fest i absolut særklasse og højt humor.

underholder til fest

 

 

 

 

 

underholder til fest

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.