Underholder til fest

Underholder til fest

Når du leder efter en sjov og underholdende artist til din fest, er du kommet til det helt rigtige sted! Jeg kan tilbyde en festunderholdning i absolut særklasse, der er testet og afprøvet for at sikre den bedst mulige oplevelse. Mit mål er at give alle gæsterne en uforglemmelig og sjov oplevelse, så de kan slippe for at skulle tage sig af underholdningen selv.

Du er landet her, fordi..

Du søger efter noget super sjovt til din fest, og du er i gang med at undersøge de forskellige muligheder, der findes. Og lad mig sige dig, du er på vej til at finde det perfekte indslag! Med en komiker til en privatfest kan du være sikker på, at der vil være masser af gode grin, der følger hinanden i en uendelig strøm.

Her på denne side finder du svar på mange af dine spørgsmål om,

Hvem jeg er, og hvad du kan forvente, når det kommer til sjov underholdning til din fest. Jeg elsker at skabe oplevelser, der bliver husket i lang tid. Jeg sætter pris på festens hovedperson(er) og sørger for at hylde dem på den sjoveste måde. Min mission er at sprede glæde, smil og latter til festen og sikre, at alle gæsterne går hjem med masser af gode minder og et stort smil på læben.

Gennem min erfaring som professionel skuespiller

Og festunderholder er jeg ekspert i at skabe et show, der får alle til at grine og være i godt humør. Jeg tilpasser mit underholdningsindslag specielt til dig og dine ønsker. Jeg lytter til dine personlige oplysninger og skræddersyr min performance, så den passer perfekt til din fest og gæsterne. Så giv mig chancen for at være den sjove og underholdende artist til din fest, og lad mig skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster!

Her på siden kan du få svar på mange af dine spørgsmål om hvem jeg er og hvad du kan forvente, når det gælder sjov underholdning til fest.  

Underholdning til konfirmation

Stor TAK for at sætte gang i stemningen. 

Super god underholdning til firmafest, som jeg klart vil anbefale til familie, venner og kollegaer. Flot at du kunne huske alt den info du havde fået. Vi havde en fantastisk weekend, hvilket du var med til at sætte i gang.

Gjensidige Forsikring

Bente Refsgaard

Underholdning til konfirmation

Tak for sidst ! 

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Det var en fantastisk indsats.

BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Søren Petersen

Underholdning til konfirmation

Underholdningen var bare i orden.

Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

TopDanmark

Leif Frederiksen

underholder til fest

Underholder til fest bag masken

Jeg hedder Peter Møller Hansen og er en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem. Jeg er dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement.

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund dokumentere mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller.

Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov. Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent.

Jeg har optrådt til flere tusinde arrangementer siden 2002 og arbejdet fuldtid som skuespiller siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom min pris på underholdning til jeres fest måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste.

Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.

Underholder til fest

Underholder til fest med grænseoverskridende adfærd – Det er det sidste man øster til festen. Når du søger efter en underholder til fest på nettet, så findes der utrolig mange kunstnere som tilbyder mange forskellige former for underholdning. 

Nogle entertainere har mindre erfaring med at optræde end andre og manglende situationsfornemmelse. Det gør at underholdningen kan være under bæltestedet, grænseoverskridende adfærd og bygget op med sjofle historier og kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette?

Det har jeg et godt forslag til dig, med sjov til festen til.

Du kan nemlig…

Hyr en komiker som underholder til festen

Festunderholdning som kan opleves af alle aldre og gæster som er med til festen. Jeg er uddannet skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007. Hvor jeg med over 200 årlige arrangementer for børn og voksne, er en af Danmarks mest erfarne skuespiller. 

Book en komiker til at lave sjov underholdning til fester, så bruger jeg ikke hverken sjofle ord eller historier og meget opmærksom på ikke at have grænseoverskridende adfærd, så underholdningen kan opleves af alle aldre.

Jeg tilbyder sjov til fest med forskellige karakterer, såsom:

Lyder det godt med en komiker til privatfest ? Det tænkte jeg nok.

Book underholdning

Du har lyst til at holde en tale for fødselaren, da vedkommende betyder meget for dig.

MEN kan du også få det helt dårlig bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne for og sige alt det du gere vil? Derfor kan det være en fordel at booking underholdning. 

ER det noget du kan genkende fra dig selv? Så er du ikke den eneste i Danmark der har det sådan.

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig med at book underholdning til fest:

 • Holde din tale på en sjov måde
 • Få sagt alle de ting du ønsker 
 • Slippe for at rejse dig foran gæsterne

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes ethvert arrangement.

underholder til fest

Skuespil til fest

Som underholder til fest kan jeg bookes med et standard show, personligt show eller som icebreaker fest.

Du kan sende mig personlige oplysninger eller din tale til festens hovedperson. Så vil jeg flette det ind i underholdningen og hjælper dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til ham eller hende, uden du selv skal rejse dig foran alle gæsterne.

Jeg kan leverer et underholdningsindslag, der vil overraske dig og de øvrige gæster og værtinde/vært – og som vil bringe alle i et dejligt humør. Du kan vælge mellem nedenstående underholdningsindslag, som alle er humoristiske og velegnede til dit arrangement:

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot & facebook.

Men hvor tilfredse er de?

Feedback på sjov fest

Feedback på sjov fest, så er stor tilfredshed blandt mine kunder. Her kan du læse lidt references fra tidligere arrangementer. Jeg håber, at nedenstående anmeldelser vil guide dig i retning af, om hvorvidt du tænker jeg er den rigtige til at underholder til fest. Men hvad koster det egentlig at booke mig med fest sjov. ?

Jeg er ikke den billigste standup komikere der underholder til fest

Men jeg er alle pengene værd..

Booking af komiker til fest

Booking af fest og underholdning koster alt for mange penge.? Sjov til festen hænger prisen typisk sammen med kvalitet og erfaring sammen. Om du booker en professionel skuespiller eller en festkomikeren som fortæller sjofle vittigheder og ikke har situationsfornemmelse til at lave festunderholdning. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det betale sig at investere lidt ekstra penge i en god og sjov underholder til festen, som bliver husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

Svaret er JA

underholder til fest

Hvad koster det at booke en sjov komiker

Når du booker en underholder til fest, så skal du være opmærksom på at du modtager en booking bekræftelse fra kunstneren. Så du har papir på aftalen og hvad den indeholder. Men hvorfor skal du egentlig det, når der er tale om privat underholdning til fest?

Du får en bekræftelse på at den pågældende kunstner er professionel og overholder alle de indgåede aftaler…

Hvis ikke du modtager en booking kontrakt vedrørende privat underholdning, kan det være at den bookede kunstner ikke kommer på dagen, ikke kan huske alle aftalerne eller booker sig ud til et andet og bedre betalt arrangement. 

Ville det ikke være træls med sådan en oplevelse?

Når du booker mig som underholder til fest, så modtager du altid en booking kontrakt på aftalen. Denne booking kontrakt fra mig indeholder:

 • Skriftlig aftale med alle oplysninger.
 • Den aftalte pris (Alt inkl.)
 • Betaling kontant eller mobilpay på dagen
 • Specielle aftaler med underholdning m.m.

En anden ting som også er med i mine priser, det er min forberedelsestid med personlige informationer om dagens fødselar.

Det kunne også være at du selv vil bruge forberedelsestid på og lave et indslag?

Forberedelsestid som underholder til fester

Det kan da ikke tage så lang tid, selv og skulle finde på noget?

MEN når du selv skal finde på og forberede et indslag med fest sjov, så kræver det typisk flere aftener, hvor du skal planlægge hvad der skal ske. Når du så finder ud af hvad der skal laves, så bliver du ramt af følelsen med om det overhovedet er sjov, det der er fundet på.?

Ville det ikke være perfekt, hvis du til sjov underholdning til privatfest kunne undgå en masse spildtid og nervøsitet ved selv at skulle lave noget på arrangement dagen. ?

JA der findes en løsning.

 • Book mig med et underholdningsindslag.
 • Gennemtestet festunderholdning
 • Jeg bruger forberedelsestiden for dig

Får du svar på din forespørgsel ?

Processen når sender en online forespørgsel til mig, som underholder til fest

Du er velkommen til at give mig et telefonopkald og få svar med det samme om jeg er ledig til en sjov fest angående pris m.m. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement.

SEND online forespørgsel

Men hvornår kan du forvente at få svar på din forespørgsel?

 • Jeg forsøger at svare indenfor 24 timer
 • Har jeg spørgsmål til din forespørgsler, giver dig et opkald.
 • Hvis jeg er ledig, sender jeg et tilbud inkl. alt
 • Derudover sender jeg en sms, så du ved der er mail. 

Hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftenen. 

Er det sådan du tænker?

Når du booker mig som underholder til fest, modtager du en booking kontrakt

Det gør jeg for at du har et stykke papir på hvad vores aftale indeholder. Så er der ikke er noget at være i tvivl om og hvad der er aftalt. 

Jeg har et online booking system som fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et booking link
 • Du skal klikke på linket. 
 • Du udfylde alle punkterne før du klikker på send booking. 
 • Jeg sender en bekræftelse retur til dig med alle oplysninger på.
 • Jeg løber ikke fra aftalen

MEN tænker du nu på om jeg har erfaring med at optræde og om jeg er sjov…?

underholder til fest