Go to Top

Strisser kalle

strisser kalle

Det er fra politiet, sådan starter dette underholdnings indslag, når i booker Strisser Kalle. 

Den skøre politimand kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt og laver lidt politi sjov. Hvor han søger efter (festens hovedperson) Fordi han har fået en anmeldelse på en ulovlig parkere cykel, ejeren af en bil med en bestemt nummer plade, en ubetalt fartbøde eller måske er det chefen har parkeret ulovligt. Det viser sig tilfældigvis at tilhøre dagens hovedperson, som ikke kan forklare hvad der er sket. 

Politimanden vil lige teste om vedkommende har fået noget og drikke. For hvis der ikke er indtaget for meget, kan han / hun slippe for at komme med en tur på stationen. Men det viser sig at han / hun måske ikke er helt appelsinfri.

MEN Strisser Kalle er ikke helt tilfreds

Politimanden er absolut ikke tilfreds med svarene han modtager, så han finder sin løgn diktatoren i tasken, for nu må sandheden frem. 

Bliver til levende bugtaler dukke

Festens hovedperson får en halv maske på, som fungere som bugtaler dukke. Det vil sige at det er strisser Kalle der stille spørgsmålene og det er strisser Kalle der svare på spørgsmålet. Når hovedpersonen “svare” trykker strisser Kalle på en knap og så bevæger munden sig på masken, så det ser ud som om det er dagens hovedperson der svare..

Smil og latter

Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson og det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene.

Varighed: 20 til 25 minutter

send online forespørgsel på underholdning

strisser kalle

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Her kan du læse om andre underholdningsindslag

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund.