Underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation

underholdning til konfirmation

Sådan får du et sjovt mindeværdig festindslag, der IKKE er under bæltestedet- og hvor du UNDGÅR at bruge meget tid på forberedelse og stille dig op foran andre.

ER du på jagt efter sjov underholdning til konfirmation? Så findes det her…

Måske er du forældre til årets konfirmand, måske er det dit barnebarn som skal fejres eller måske er du inviteret med med gæst til konfirmationsfesten. Uanset hvad, så ønsker du det skal være en god dag for festens hovedperson med sjove indslag til konfirmation

Kender du dette problem?

Du får ondt i maven bare ved tanken om at du skal rejse dig foran alle gæsterne og fortælle hvor meget konfirmanden betyder for dig og hvor meget du elsker ham eller hende. Eller du magter ikke alt den forberedelse du skal gøre for at selv planlægge underholdning til konfirmanden og afvikle et underholdning indslag.

Jeg kan hjælpe dig!

Gode ideer til underholdning til konfirmation så laver jeg skræddersyet festunderholdning til konfirmationsfester. Det vil sige at jeg modtager personlige oplysninger om konfirmanden, som jeg fletter ind i underholdningen. Det kunne også være at du sender din personlige tale til mig, som jeg fletter ind i underholdningen. Så får du sagt alle de ting du gerne vil uden du behøver at rejse dig op foran alle gæsterne.

Hvem er jeg bag masken

Når du skal booke underholdning til årets konfirmationsfest. Så kan du måske blive i tvivl om at det vil blive en succes og booke mig som festindslag. Eller du tænker måske, er han overhovedet sjov og kan det gøre en forskel til vores fest. Hvis du er i tvivl om det, så læs mere bag masken

Underholdning til konfirmation

Peter var forbi

Peter var forbi, til min datters konfirmation.. Et rigtig godt og sjovt indslag, meget gode og sjove billeder. Kan 100 % anbefale Peter til din næste fest. Vi og gæsterne var underholdt.

Maria

Underholdning til konfirmation

Helt fantastisk underholdning

Helt fantastisk underholdning, det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Peter. Alle morede sig helt vild børn som gamle 😊

Kimie Sigerstrøm

Underholdning til konfirmation

Peter er verdensklasse

Vi havde booket Peter med kort varsel, og han ankom til tiden trods andre arrangementer samme dag og Peter leverede et fantastisk show. Peter har en helt unik indlevelse og både gæster og i vores tilfælde konfirmanten blev inddraget. Min søn siger 5/5 stjerner hvis ikke man må give mere. Jeg er enig og gæsterne morede sig. Tak Peter.

Kim Jørgensen

underholdning til konfirmation

Sådan bliver underholdningen til konfirmationsfesten en succes

Ideer til konfirmations underholdning, når du booker Peter til sjov indslag til konfirmation, så er det ikke blot den store erfaring med at optræde til fester, men også hans erfaring som uddannet skuespiller, du betaler for, når det gælder sjov til konfirmation.

Hvad kan du forvente af underholdning

De forskellige underholdning indslag til konfirmationer, er shows som Peter har gennemprøvet stor set hver weekend siden 2007. Så du kan forvente en professionel tilgang til forberedelses fasen i forhold til stikord og personlige historier, løbende kontakt før og efter arrangementet. Så kan du selvfølgelig også forvente et kanon sjovt og mindeværdigt show til konfirmationen.

Forskellige karakter egnet som underholdning til konfirmation

Her på siden kan du finde konfirmations ideer underholdning, konfirmation indslag med flere forskellige underholdnings karakterer som kan målrettes som festunderholdning til konfirmation. Læs mere om underholdnings karakterer.

Du er velkommen til at sende en online forespørgsel med underholdning konfirmation ideer samt sjov og festlig indslag til konfirmation. Men du er også velkommen til at give mig et kald. Det koster gratis..

Underholdning til konfirmation

Priser og betaling for booking af underholdning til konfirmationsfest

Konfirmations ideer til underholdning er der er flere ting som kan spille ind på prisen, når man skal booke mig til at lave festunderholdning. Hvor i landet arrangementet skal afholdes. Hvilken dato, tidspunkt på dagen, forberedelses tid & transport tid tur/retur.

Det koster for mange penge..

Jamen i forhold til hvad? Du kan sagtens finde nogle til at underholde til en konfirmation for 500 til 1000 kr. men der skal du være opmærksom på at de ikke har den store erfaring med at optræde til fester og typisk ikke kender situationsfornemmelse for hvad der er sjovt eller hvor sjofel man kan tillade sig at være.

Det er pengene værd

Når man skal afholde konfirmation, kan det godt betale sig, at betale lidt mere for at få professionel skuespiller som laver konfirmations sjov til jeres arrangement. Det kan være afgørende for at du booker nogen sjov underholdning til konfirmationen, som sent vil blive glemt.

Jeg er ikke den billigste festkomiker 

Jeg er uddannet skuespiller og festkomiker siden 2003, så er jeg ikke den billigste at booke som festunderholdning. Men jeg kan love for at jeg gør hvad jeg kan for at gøre jeres fest lige så uforglemmelige som disse kommentarer jeg har modtaget på trustpilot m.m. fra tidligere arrangementer.

Prisen for booking af underholdning er inkl. alt.

Du skal være opmærksom på at nogen entertainere oplyser en pris uden det er inkl alt. Men når du modtager en pris på underholdning til festen med skuespiller Peter Møller Hansen, så er der taget højde for alt:

Forberedelses tiden af personlige oplysninger, transport tiden tur/retur, brændstof forbruget, underholdningens varighed, evt broafgift og forsendelse af billederne osv. Kort sagt når du modtager et tilbud på festunderholdning, så er det en pris inkl. alt. Her kan du læse om hvordan du kan betale

underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation
Standard eller personligt show til jeres konfirmationsfest

Ideer til underholdning til konfirmation og festlige indslag til konfirmation, kan skræddersyet udefra personlige oplysninger om dagens hovedperson. Det vil sige at når jeg underholder med en af mine karakterer, så bliver de personlige oplysninger flette ind i underholdningen. Det kan både være særheder, dumheder og vaner m.m.

Positive informationer

Men det kan også være oplysninger omkring alle de gode ting og hvad konfirmanden betyder for dig. Alt så du for fortalt præcis alle de ting du gerne vil sige, uden du behøver at rejse dig op foran alle gæsterne.

Uden personlige oplysninger

Det er festlige indslag konfirmation kan også bookes som er generel underholdning og baseret på situationskomik i absolut særklasse. Det vil sige at underholdningen er baseret på hvad gæsterne sige, gør og hvad de spiller med på.

Underholdning til konfirmation

Konfirmation ideer til underholdning

General information om festunderholdning til konfirmation

Konfirmations underholdning ideer

Som et konfirmations indslag du selv vil kunne lave nemt og hurtig er og skrive en tale i dagbog form. Det vil sige at du beskriver konfirmander og hvordan han eller hun er som person, i jeg form. Når du så læser tale op, så er det som om det er konfirmanden der har skrevet den. Det er en nem måde og lave sjov med konfirmanden på.

Sjove ting til konfirmation

Kan være at lave konkurrencer imellem konfirmanden og forældre (nu når man er ved at være “voksen”.) F. eks hvis man nu lavede en konkurrence mellem mor og konfirmand, hvor man skal på tid skifte sengetøj på en dyne eller en konkurrence mellem far og konfirmand hvor man skal tage armbøjninger. Så mulighedrene er mange..

Jeg håber du fandt lidt inspiration?

Til hvordan du kan booke konfirmation sjove indslag og du fik nogle konfirmation underholdning ideer. Det er helt op til dig selv om du vil booke en professionel skuespiller som skal lave sjov til konfirmanden eller du selv vil bruge tid på at forberede det.

Det var nogle af mine egne underholdning til konfirmation ideer som kan bruges til konfirmation underholdning dreng eller underholdning konfirmation søster. Uanset hvad, så gælder det om konfirmation underholdning sjov eller sjove ideer til konfirmation.

Når du søger gode ideer til konfirmation underholdning, så har jeg flere års erfaring med at optræde med forskellige indslag som festunderholdning til konfirmation. Underholdningen kan både kan være målrettet underholdning ud fra stikord om konfirmanden, eller som underholdning der er general situations komik, udfra hvad gæsterne siger og spiller med på.

Hvad er stikord & personlige historier?

For og lave personlig sjov underholdning til konfirmation, skal jeg vide navnet på festens hovedperson, interesser, arbejde, vaner, særheder evt dumheder osv. Disse personlige oplysninger, fletter jeg så ind i mine underholdnings indslag til konfirmation.

Sjov konfirmation

Når ens barn, søster, bror eller barnebarn skal holde konfirmationsfest, så vil man for alt i verden gøre alt hvad man kan for at det bliver en god dag. Det er gældende uanset om man skal booke en professionel skuespiller til at lave sjove konfirmations indslag eller man selv skal lave sjove indslag konfirmation.

Hvilket tidspunkt skal du underholdning starte?

Når man booker mig som konfirmationsunderholdning, så kan jeg være med til at sætte gang i festen fra starten, eller det skal komme i løbet af aftenen. Underholdningen tilpasses ind i programmet, sådan at man ikke forstyrre maden.

Det vil sige typisk før eller efter forretten, efter hovedretten, efter dessert eller under natmaden/kaffen. Tidspunktet man booker mig til at starte med underholdning til festen, er meget vigtigt at man informere om til køkkenpersonalet og toastmasteren, så de ved besked omkring hvilket tidspunkt der er aftalt.

Kan du aflyse et arrangement?

Nej det kan man ikke.

Når du har indgået en booking aftale omkring underholdning til en konfirmationsfest. Så blokere du en komikeres kalender, hvor der siges nej til andre kunder, som kunne være interesseret denne dag / tidspunkt. Hvis du så af en eller anden årsag ønsker og afmelde din booking, så skal du vide, at den aftalte honorar til til udbetaling uanset aflysningens grund.

underholdning til konfirmation

Af Peter Møller hansen