Underholdning til konfirmation

Underholdning til konfirmation med skuespiller Peter Møller Hansen vil sikre dig en sjov konfirmation. Her på siden finder du forskellige karakter som kan målrettes som fest underholdning konfirmation. Peter er med over 200 årlige arrangementer en af de mest bookede skuespiller som laver underholdning til konfirmation.

Udover at lave sjovt indslag til konfirmation

Så er Peter uddannet skuespiller og medvirker i diverse kortfilm, tv-serier og reklamefilm m.m. Denne erfaring er også med i prisen, når du booker konfirmation festlige indslag.

Konfirmations ideer

En af de mest sjove ideer til konfirmation er underholdning med det skøre pizzabud. Underholdningen kan laves som general festunderholdning eller målrettes udefra stikord og personlige oplysninger så det bliver sjov til konfirmanden.

Her kan du læse mere om konfirmation overraskelse

ER vi det rigtig match? 

Igennem mange år som professionel skuespiller og festunderholder, så har jeg erfaret vigtigheden i at vi afstemmer dine og mine forventninger til hinanden. Derfor vil jeg først høre lidt om jeres arrangementet, før du kan booke mig som festunderholder.

Afklaringssamtale

Book afklaringssamtale med Peter via nedenstående skema. Ud fra denne samtale, så vil jeg finde ud af om vi er det rigtige match og om jeg kan gøre en stor forskel til jeres arrangement. Hvis det er tilfældet så kan jeg oplyse prisen og sende dig et tilbud på underholdning, så det bliver skræddersyet efter dine ønsker.

OBS: DU kan IKKE modtage et tilbud på mail fra mig vedr. festunderholdning hvis, jeg ikke kan komme i kontakt med dig via telefon.
Underholdning til konfirmation

Peter var forbi

Peter var forbi, til min datters konfirmation.. Rigtig god underholdning til konfirmation, meget gode og sjove billeder. Kan 100 % anbefale Peter som professionel underholdning til konfirmation. Vi og gæsterne var underholdt.

Maria

Underholdning til konfirmation

Helt fantastisk underholdning

Helt fantastisk underholdning, det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Peter. Alle morede sig helt vild børn som gamle 😊

Kimie Sigerstrøm

Underholdning til konfirmation

Peter er verdensklasse

Peter leverede fantastisk festunderholdning til konfirmation. Peter har en helt unik indlevelse og både gæster og i vores tilfælde konfirmanten blev inddraget. Min søn siger 5/5 stjerner hvis ikke man må give mere. Jeg er enig og gæsterne morede sig. Tak Peter.

Kim Jørgensen

Underholdning til konfirmation

Book underholdning til konfirmationen til årets konfirmationsfest med et personligt show ud fra anekdoter og oplevelser om festens hovedperson m.m. Din investering på konfirmationsunderholdning bliver skræddersyes udefra personlige oplysninger om konfirmanden. Men det kan også nøjes med et navn, på den person der skal rettes henvendelse til.

Sjov underholdning til konfirmation med de forskelllige karakterer, kan alle målrettes udefra personlige oplysninger til dette konfirmations event..

Eksempler på anekdoter og oplevelser som kan bruges til underholdning konfirmation.

  • Særheder
  • Livretten
  • Dumheder & Vaner
  • Noget som vedkommende er god til
  • Ønsker & Drømme for fremtiden
  • Hvad konfirmanden betyder for dig
  • Din tale (Så du ikke behøver rejse dig foran alle)
  • osv.

Hvis du ønsker at booke mig som underholder til fest med stikord og personlige historier og du ikke har så mange gode ideer til konfirmation underholdning, Når du investerer i mig som skuespiller til konfirmation underholdning. Så skal jeg bare modtager alt dit information senest 7 dage før festens afholdelse. Så jeg har tid at lave et personlig manuskript til jeres konfirmationsfest, sådan at konfirmations underholdning kan stå i stedet for en klassisk festsang og blive konfirmation underholdning sjov.

Konfirmations billeder

Konfirmations billeder med fupfotografen er et anderledes indslag til konfirmation. Her booker du festunderholdning og anderledes billeder til konfirmation i en og samme pris.
Fupfotografen laver sjov konfirmations underholdning udefra i forvejen sendte informationer og alle konfirmations billeder bliver sendt elektronisk efter festen.
Her kan du læse mere om det festlige indslag til konfirmation med fupfotografen som konfirmation overraskelse.

Indslag til konfirmation

Sjove indslag til konfirmation kan være med til at sætte gang i festen, sådan at festen sent vil blive glemt. Her kan du vælge mellem forskellige karakter, som alle er sjove indslag konfirmation. Et meget populær indslag er underholdning med det skøre pizzabud. Han kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt for at leverer den “bestilte” pizza.

Festlige indslag til konfirmation er højsæson for sjove indslag til konfirmation.

April og maj måned hvert år, er der stor rift om de personer som laver festlige indslag konfirmation. Typisk på de store konfirmationsdage, som storbededag og kristlig himmelfartsdag, skal du være ude i god tid før dagen, hvis du vil være sikker på at booke den rigtige skuespiller til konfirmation sjov  og indslag konfirmation.

Underholdning til konfirmation pizzabud, er sjov til konfirmation udefra personlige oplysninger, omkring dagens konfirmand. Disse oplysninger flettes ind i underholdningen eller kan også laves som sjov konfirmationstale.

Underholdning til konfirmation

Ideer til konfirmation

Gode ideer til konfirmation findes lige her på denne hjemmeside. Peter er professionel skuespiller og har siden 2007 leveret forskellige gode ideer til underholdning til konfirmation. Det kunne f. eks være som beskrevet ovenfor med det skøre pizzabud eller med fupfotografen.

Sjov tale til konfirmation

Konfirmation indslag kan bookes som general festunderholdning, men kan også laves udefra personlige oplysninger. Disse oplysninger kan f. eks det skøre pizzabud flette med ind i underholdningen, som en sjov tale til konfirmation. Det gør at du selv er fri for at rejse dig til festen og lave konfirmations sjov, hvor du fortæller de ting du gerne vil sige til dagens konfirmand.

Indslag til konfirmation fra søskende

Konfirmation ideer, så er det typisk familen som booker underholdning, som overraskelse til konfirmanden. Det er konfirmation underholdning fra søskende som måske gerne vil lave lidt sjov, forældrene eller bedsteforældrene som gerne vil fortælle dagens konfirmand, hvor fantastisk han eller hun er og hvad de betyder for dem til dette konfirmations event 2023.. Her kan du finde sjove indslag til konfirmationen

Af Peter Møller Hansen