DET SKØRE PIZZABUD

Underholdning til bryllup

ER vi det rigtig match? 

Igennem mange år som professionel skuespiller og festunderholder, så har jeg erfaret vigtigheden i at vi afstemmer dine og mine forventninger til hinanden. Derfor vil jeg først høre lidt om jeres arrangementet, før du kan booke mig som festunderholder.

Afklaringssamtale

Book afklaringssamtale med det skøre pizzabud via nedenstående skema. Ud fra denne samtale, så vil jeg finde ud af om vi er det rigtige match og om jeg kan gøre en stor forskel til jeres arrangement. Hvis det er tilfældet så kan jeg oplyse prisen og sende dig et tilbud på underholdning, så det bliver skræddersyet efter dine ønsker.

OBS: DU kan IKKE modtage et tilbud på mail fra mig vedr. festunderholdning hvis, jeg ikke kan komme i kontakt med dig via telefon.

Det skøre pizzabud

det skøre pizzabud

Peter Møller Hansen

Jeg (det skøre pizzabud) er 48 år gammel, uddannet professionel skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund (Dansk skuespillerforbund). Jeg har siden 2007 specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærkt fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Jeg er med over 200 årlige optrædener samt mit arbejde som filmskuespiller, en af de få i Danmark som lever 100% af sin passion som skuespiller. Min store erfaring som skuespiller er også med i prisen, når du vil sikre dig et professionelt underholdnings indslag med det skøre pizzabud.

Prisen for booking af det skøre pizzabud

I forhold til min baggrund som skuespiller og erfaring med festunderholdning, så er jeg ikke den billigste festkomiker. Men jeg er heller ikke den dyreste. Men når du sender en forespørgsel til mig, så vil du modtage en pris til jeres arrangement med alt inkl.

Her kan du læse mere om hvad der er indberegnet i prisen for booking af underholdning  med det skøre pizzabud.

Underholdningsindslag kan tilpasses til dit arrangement

OBS: Det skøre pizzabud underholder til fest og kan tilpasses ethvert arrangement. Det er uanset om der er tale om underholdning til et bryllupsarrangement, Underholdning til konfirmation pizzabud, den runde fødselsdags arrangement eller måske som festunderholdning til årets julefrokost i firmaet.