Go to Top

Det skøre pizzabud

Det skøre pizzabud

Det skøre pizzabud er komik med personlig bid udfra stikord.

Det skøre pizzabud leverer humor, hurtige bemærkninger udfra gæsternes kommentarer, mimik og komik i særklasse og der vil være store grin til festen, som sent vil blive glemt.. Det skøre pizzabud er festkomik til enhver lejlighed.

Skal du booke festunderholdning, så skal du gøre det være i god tid før arrangementet, da der er stor efterspørgsel.

Underholdning til konfirmation pizzabud, eller der kan være tale om dagens fødselar, brudeparret, chefen eller årets medarbejder, eller måske er det festens hovedperson, som vil tage gas på sine gæster og udvælge en af gæsterne som har “bestilt” dagens pizza, mulighederne er mange.

Varighed: 20 til 25 minutter.

Pizzabud underholdning ?

Det skøre pizzabud underholder til fest og kan tilpasses ethvert arrangement. Det er uanset om der er tale om underholdning til et bryllupsarrangement, årets konfirmationsfest, den runde fødselsdags arrangement eller måske som festunderholdning til årets julefrokost i firmaet.

Det skøre pizzabuds festindslag har en grundform med planlagte gags og historier. Men hvert indslag med pizzasmeden er forskelligt, da det tilrettelægges udfra ønsker til selve underholdnings indslaget til jeres arrangement.

Det vil sige, at han kan spille sur, glad, lummer og selve underholdning kan tilrettelægges med evt komisk strip, alt efter hvordan det lige passer ind i jeres arrangement. Her kan du læse om andre underholdningsindslag.

det skøre pizzabud

send online forespørgsel på underholdning

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Feedback fra fødselsdag.

Jeg vil jeg sige tusinde tak for en dejlig oplevelse med det skøre pizzabud, som vi kan snakke længe om. Alle vores gæster syntes det havde vært en fantastisk oplevelse.

Min mand blev glædelig overrasket, og vi var alle sammen enige om at du havde en fantastisk evne til at fange nuet og bruge det i din underholdning til fødselsdagen.

Samtidig huskede du enormt meget af de stikord du havde fået og brugte dem på en hylende sjov måde.

Dit trylle nr. til sidst var bare eminent – tusinde tak for det flotte ballon hjerte med de 2 turtelduer tak tak og atter tak fordi du var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Anmeldt af Kirsten Pedersen – Vejle

Feedback 30 års fødselsdagsfest.

Dit underholdnings indslag med det skøre pizzabud var intet mindre end GENIAL!! Den levede absolut op til vores forventninger. Det var SÅ sjovt da du kom som det forvirrede pizzabud, og det var virkelig godt lavet, den måde du fik flettet de stikord ind, som du fik af os, omhandlende min søster.

Det komiske strip fik os alle til at bryde ud i latter – med både mavekramper og tårer trillende ned af kinderne af grin.

Vi var alle enige om, at det var det bedste underholdning nogen af os, nogensinde har set. Alle gæsterne var vilde med det, og det bliver stadig snakket om! 😉 Du kan tro, jeg/vi vil booke dig en anden gang, hvis vi står og mangler festunderholdning.

Du kan KLART anbefales!!

Anmeldt af Anette Madsen Holstebro

Peter Møller Hansen er ikke hvilken som helst festkomiker (Heldigvis)

Peter Møller Hansen er født d. 04 april 1974 i Herning. Han startede sin karriere med og lave festunderholdning i efteråret 2002. Ideen som festkomiker opstod, efter 4 sæsoner som rejseguide i Spanien, Grækenland, Lanzarote, Mallorca, Alanya & Isla Margarita i Venezuela.

Det virker nu engang bedst, hvis man selv har ’walked the talk’,
og det lover jeg dig, jeg har.

Peter Møller Hansen startede som den skøre tjener i 2002. Efter en fyring fra sit dengang faste job, så har han siden januar 2007 levet 100 % af og lave festunderholdning med forskellige karakterer.

Hvert år bliver han booket til et sted imellem 200 og 250 årlige shows rundt omkring i landet. Det er med til og gøre ham til en af de mest bookede festkomikere i Danmark. Samtidig din garanti for professionel underholdning til festen.

Peter er uddannet professionel skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbud. Deltaget på performance skolen La Luna nel Pozzo i Italien og uddannet klovn fra Clownschool International i Norge.

det skøre pizzabud

Når du lige om lidt investerer i at booke mig som Pizzasmeden, så finder du her alle de praktiske detaljer til jeres arrangement og så får du altså en fast pris:

Praktiske detaljer

 • Du modtager en SMS på arrangementsdagen med planmæssig ankomsttid
 • Gennemprøvet og anerkendt underholdning til arrangementet med en varighed på 20 til 25 min (med mindre andet er aftalt)
 • Inddragelse af personlige stikord og historier, så underholdningen bliver mere personlig “efter ønske”
 • Peter behøver ikke en omklædningsrum når han kommer frem.
 • Du behøver ikke som arrangører og stå for mad, drikke osv.
 • Peter gør alt i overensstemmelse med kontrakten.
 • Peter ankommer 15 – 30 minutter før aftalte tidspunkt for underholdning.

Alt her nedenfor GRATIS for dig når du booker fupfotografen:

 • Du slipper for at bekymre dig om ekstra udgifter.
 • Gratis transportomkostninger for brændstof
 • Gratis bro afgift
 • Den tid det tager mig at køre tur/retur til arrangementet
 • Min forberedelsestid af stikord og historier er gratis.
 • Når du booker direkte hos kunstneren, så Jvf SKAT så er honoraret for festunderholdning momsfritaget jævnfør momsloven § 13 stk. 1 nr. 7 om kunstnerisk virksomhed.

Peter er uddannet professionel skuespiller og festkomiker med over 200 årlige arrangementer. Den erfaring er også med i prisen.

Betaling for underholdning med Pizza smeden

Det skal enten betales kontant på arrangement dagen og jeg medbringer en kvittering for jeres betaling.

Det er også muligt og betale på arrangement dagen via mobilpay. Dog så skal du være opmærksom på at der er en beløbsgrænse på 2.500 kr. Du kan selv ændret grænsen via dit nem-id. Der er også den mulighed at man er flere der er gået samme og betaler mobilpay over flere gange og jeg ligeledes medbringer en kvittering for jeres betaling.

Den sidste mulighed er bankoverførelse til jyske bank: Beløbet være overført før arrangement dagen og du modtager en bekræftelse fra mig. (kontonummer oplyses hvis dette vælges).

send online forespørgsel på underholdning