30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

30 års fødselsdag kan for fødselaren både være en rigtig god dag, som de har glædet sig til. Men det kan også være en fødselsdag som de har set frem til med bange anelser for hvad der skal ske? Derfor er det en stor forskel at der er god og sjov festunderholdning, sjove selskabslege til 30 års fødselsdagsfesten og ikke kun med peber (hvis ikke fødselaren er blevet gift). Her finder du inspiration til 30 års fødselsdag

Så er det store spørgsmål. Hvilken underholdning skal du så lange til fødselsdagen?

På nettet findes der utrolig mange muligheder. En mulighed kunne være at du selv skulle lave følgende indslag som overraskelse til 30 års fødselsdag med at lave en sang eller holde en sjov tale

Eller måske skulle alternativ 30 års fødselsdag

Find på nogle anderledes selvskabslege, hvor dagens fødselar kommer på lidt slap line. Et andet valg du kunne træffe kunne være at hyre en professionelt skuespiller, som kommer til festen og spreder smil og latter udefra personlige oplysninger om dagens fødselar, så det selv var fri for at skulle gøre noget før og under festen..

Her på denne siden vil du finde nogle forslag til 30 års fødselsdag indslag og du finder ideer til hvordan du kan gøre fødselsdag festen helt unik for festens hovedperson. Derudover vil du også kunne finde inspiration til hvilken type festlig underholdning som kan passes ind til 30 års fødselsdagen.

Hvad kan du selv gøre?

Med 30 års fødselsdag ideer, så håber jeg du kan få noget ud af denne underholdnings guide på denne hjemmeside, med sjove indslag til 30 års fødselsdagen. Jeg håber også du finder ideér til hvordan du selv kan holde en festtale.

Forskellige ideer til hvad du selv kan gøre

Hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens fødselar eller finde ideer til  nogle sjove selvskabslege. Alt sammen noget som kan involverer alle gæsterne til festen og hvor festens hovedperson kommer i centrum på en sjov måde..

Her finder du eksempler på underholdning til 30 års fødselsdag kvinde eller underholdning til 30 års fødselsdag mand.

Her kan du læse mere om underholdning til 30 års fødselsdag

God fornøjelse her på siden

30 års fødselsdag

3 sjove ideer til 30 års fødselsdag. Det er ideer til festlige indslag som du selv kan lave og som ikke koster andet end din forberedelses tid af indslaget eller talen.

Dagbogs talen:

Sjov tale 30 års fødselsdag så skal du finde en masse sjove historier om fødselaren og skrive dem ned på et stykke papir. Det kunne f.eks være lidt omkring fødselarens særheder, dumheder, vaner, hvad fødselaren kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du nu en tekst udfra disse historier i ”Jeg form”.

Så vil det du skriver nemlig blive som om det er dagens hovedperson, der selv har skrevet det. Du kan lave dagbogen så fødselaren skamroser sig selv m.m. imens du holder tale 30 års fødselsdag udefra dagbogen.

Sådan gør du

Du kan evt. under undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet lige vil læse den op, så gæsterne kan høre hvad fødselaren har skrevet. Med dagbogen i hånden, kan du nu selv lave et indslag til fødselsdagen, hvor du holder en fødselsdagstale udefra de forskellige historier og de ting du selv tillægger.Dagbogen er helt sikker en sjov tale til 30 års fødselsdag.

Sedler i kassen

Ideer til 30 års fødselsdag er at der bliver udleveret sedler til alle de deltagende gæster. De skriver så en hilsen på sedlen om fødselaren. Det kunne være en sjov historie, fra noget fødselaren har dummet sig med, det kunne være en hilsen med hvad han / hun betyder for dig.

Sådan gør du

Disse sedler lægges så ned i en kasse som bliver låst. Denne Kasse må fødselaren så først åbnes præcis 1 år efter festen. Det gør så at fødselaren kan tænke til bage på en kanon fest, med de festlige indslag til fødselsdag og mindes alle sine venner og familie når sedlerne læses.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet indslag som kan laves til 30 års fødselsdag. Hvad har du i tasken? Du skal placerer forskellige ting nede i din taske, hvor alle tingene skal relatere til historier, som festens hovedperson har lavet og dummet sig med.

Fødselaren spørger så, hvad har du nede i tasken?

Så tager du måske en parkeringbøde op af tasken. Nu skal dagens hovedperson så fortælle historien der ligger bag denne bøde. Hvis ikke fødselaren gør det, så vil du gøre det foran gæsterne.

Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske nogen ødelagte bukser fra en bytur og igen hvis fødselaren ikke vil fortælle historien som ligger bag, så vil du gøre det. Indslaget med “hvad har du i tasken”, er et sjovt indslag til fødselsdag, da det ikke altid er den samme historie som fødselaren fortæller i forhold til den historie der i virkeligheden ligger bag.

Book en professionel skuespiller

Når det gælder underholdning 30 års fødselsdag kvinde eller mand, så kan det være en kanon ide, hvis du booker en professionel skuespiller som laver underholdning til festen. Når du booker en professionel skuespiller eller festkomiker til fødselsdagen, så kan det være med til at gøre den store forskel på om fødselsdagsfesten blive en succes eller det modsatte.

En sjov oplevelse

Et sådan underholdningsindslag til en sjov 30 års fødselsdag er samtidig en sjov oplevelse for alle gæsterne og kan nydes af fødselaren. Derudover kan du læne dig tilbage i stolen til fødselsdags arrangementet og du skal ikke bruge forberedelses tid på det. En skuespiller kan med sine komiske karakter underholde alle som er med til festen uanset alder.

Grænseoverskridende underholdning

Jeg har oplevet nogen som skulle lave underholdning til en fødselsdagsfest og som ikke havde situations fornemmelse overhovedet. Ærlig talt, så kan det gøre at festen huske på en lidt negativ måde pga grænseoverskridende underholdning. MEN når du hyre en professionel festkomiker som har stor erfaring med at optræde, så koster det lidt ekstra ja, men kan også hurtig være en god investering.

Professionel skuespiller

En professionel skuespiller kan skabe et underholdnings indslag som der bliver snakket om bagefter showet. Det vil være et show som bliver skræddersyet ud fra dine ideer så det passer perfekt ind til fødselsdagen. Peter Møller Hansen har mange års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele landet.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

30 års fødselsdag

Balloner til 30 års fødselsdagen

Når du skal holde en 30 års fødselsdag, så er det helt sikkert dagen hvor du ønsker at gøre noget ekstra ud af festen. Balloner kan virkelig kan gøre en stor forskel og hvis du pynter op til festen vil festen sent vil blive glemt. For uanset menneskers alder, så bliver man draget af balloner og noget som kan bringe smilet frem hos gæsterne.

Heliumballoner til enhver fest

Farvestrålende balloner er altid festlige og flotte at kigge på til enhver fest. Men balloner kan blive endnu mere festlige til 30 års fødselsdagen, hvis de bliver fyldt op med helium, så kan ballonerne flyver til vejrs i festlokalet, hvor fødselsdagen skal afholdes. Utrolig flot syn.

Hi-Float væske

Hvis heliumballoner samtidig bliver tilført Hi-Float væske før de pustes op, så bliver ballonernes svæve tid markant forlænget! Klik her på nedenstående banner, så finder du et stort bredt udvalg af forskellige balloner som også passer til din fest.

Imponérer med fødselsdagsballoner

Klik på banneret til højre, her finder du finder et stort udvalg af alverdens fødselsdagsballoner og festballoner. Når du pynter med balloner til 30 års fødselsdagen, så er det som en fantastisk dekoration, og som helt sikkert vil efterlade et varigt indtryk hos alle din fødselsdagsgæster.

Du kan vælge præcis dine yndlings fødselsdagsballoner i kollektionen. Du kan vælge balloner som vil afspejle din stil, din personlighed og din kreativitet.