Booking kontrakt

Booking kontrakt

Underholdning til svendegilde

Booking kontrakt skal laves når du har bekræftet et tilbud på festunderholdning, enten på mail eller ved at ringe til Peter Møller Hansen på telefon 25 44 44 01. Så skal der laves en booking på aftalen. Der sendes et booking link til dig. Dette link er til et skema, hvor du skal udfylde alle informationer omkring arrangementet.

Kontrakten skal indeholde

Informationer om arrangement adressen, kontakt oplysninger, tidspunktet der er aftalt for underholdning, varighed, underholdnings indslag og evt specielle ønsker. Efterfølgende skal du klikke på “Send Booking”

Endelige booking kontrakt

Efter jeg modtager din endelige booking bekræftelse, så sender jeg den retur til dig med alle oplysninger på. Så har du alle informationer om hvornår du senest skal sende stikord m.m. Når du modtager den, så er du sikret og kan med ro i sindet være sikker på at jeg ikke booker mig til anden side.

Hvis du ønsker at underholdningen skal indeholde stikord og personlige oplysninger om festen hovedperson. Så kan du læse mere om hvad det skal være for nogle stikord og historier her.

Her kan du læse mere om hvordan jeg følger op på booking aftalen

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund

Booking kontrakt