Underholdningsindslag

Book mig som underholder til fest

Så spare du en masse tid, i forhold til hvis du selv skulle lave festunderholdning og underholdningsindslag. Udover det, så er der aftener hvor man brainstormer for hvad der skal ske, skriver notater for hvem der gør hvad osv. Når man så har fundet på noget underholdning / festlig indslag, så skal man igen mødes og øve på det man skal lave og det der skal siges.

Du bruger rigtig meget tid på planlægning.

Du er i tvivl om det I har fundet på er sjovt. Du får ondt i maven bare ved tanken om og skulle rejse foran alle gæsterne og lave underholdningen

Kan du genkende et af de overstående eksempler?

Så er det en god grund til, at du skal booke en professionel festkomiker, uanset om der er tale om underholdning til guldbryllup, underholdning til konfirmation, underholdning til en rund fødselsdag, måske fest underholdning til årets julefrokost eller til andre festlige indslag

ER vi det rigtig match? 

Igennem mange år som professionel skuespiller og festunderholder, så har jeg erfaret vigtigheden i at vi afstemmer dine og mine forventninger til hinanden. Derfor vil jeg først høre lidt om jeres arrangementet, før du kan booke mig som festunderholder.

Afklaringssamtale

Book afklaringssamtale med Peter via nedenstående skema. Ud fra denne samtale, så vil jeg finde ud af om vi er det rigtige match og om jeg kan gøre en stor forskel til jeres arrangement. Hvis det er tilfældet så kan jeg oplyse prisen og sende dig et tilbud på underholdning, så det bliver skræddersyet efter dine ønsker.

OBS: DU kan IKKE modtage et tilbud på mail fra mig vedr. festunderholdning hvis, jeg ikke kan komme i kontakt med dig via telefon.

Underholdningsindslag

Af Peter Møller Hansen