Underholdning til bryllup

Peter Møller Hansen “Bag masken”

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.

Her finder du forskellige underholdningsindslag til bryllupper

underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup som personligt show udefra anekdoter og oplevelser om brudeparret

Sjove indslag til bryllup med skuespiller Peter Møller Hansen er forskellige festindslag som kan skræddersyes udefra personlige oplysninger om festens hovedpersoner, udvalgte gæster m.m. Men det kan også nøjes med et navn, på den person der skal rettes henvendelse til.

Eksempler på anekdoter og oplevelser .

  • Særheder
  • Livretten
  • Dumheder
  • Vaner
  • Hvordan de møtes
  • Interesser
  • Forskelligehder
  • osv.

Når du booker mig som underholder til fest med personlige oplysninger. Så skal jeg bare modtager alt dit information senest 7 dage før festen. Så jeg har tid at lave et manuskript til jeres bryllups- arrangement, sådan at indslaget kan stå i stedet for en klassisk festsang.

God bryllups underholdning

Når du skal booke underholdning til bryllupsfesten. Så kan du måske blive i tvivl om at det vil blive en succes og booke mig som festindslag. Eller du tænker måske, er jeg overhovedet sjov og kan det gøre en forskel til vores fest. Hvis du er i tvivl om det, så læs mere om mig bag masken

Sjov til bryllup med Peter Møller Hansen

Når det gælder bryllups sjov, sjov og ballade til bryllup, så er Peter er en yders erfaren skuespiller, når det gælder sjov til bryllup. Siden 2002 har han kørt mange kilometer på de Danske lande og motorveje. Det bliver omkring 60.000 km om året, når han turnere rundt om i hele landet for at spreder smil og latter.

Uddannet skuespiller

Når du booker bryllups underholdning med Peter til sjov indslag til bryllup, så er det ikke blot den store erfaring med at optræde til fester, men også hans erfaring som uddannet skuespiller, du betaler for.

Forskellige karakter som underholdning

Her finder du bryllup ideer underholdning samt flere forskellige underholdnings karakterer som kan målretttes som festunderholdning til bryllup. Du er velkommen til at sende en online forespørgsel på sjov og festlig indslag til bryllup. Men du er også velkommen til at give mig et kald. Det koster gratis..

Underholdning til bryllup

Ideer til underholdning til bryllup

Forslag til underholdning til brylluppet

Mine sjove bryllups ideer er helt klart et indslag med fupfotografen eller det skøre pizzabud. Begge karakter spreder smil, latter og højt humør. Underholdningen er baseret på situationskomik, skøre historier og mimik i absolut særklasse. Jeg håber mine gode ideer til underholdning til brylluppet kan hjælpe dig på vej til at træffe beslutningen om at det være være professionel festunderholdning eller om underholdning bryllup veninder.

Ideer til underholdning bryllup

Hvor godt kender brudeparret hinanden. ? En sjov ting man selv kan lave til stand up bryllup, er en leg med hvor godt de egentlig kender hinanden. Find en masse spørgsmål til dem omkring hvornår de mødte hinanden, hvem der laver bedst mad, hvad der gør den anden person glad osv..

Til bryllupsfesten laver i så bryllup underholdning sidde med ryggen til hinanden, hvor de skal svare på spørgsmålene. Det er en enkelt og sjov underholdning til bryllup, når det skal være som underholdning til bryllup quiz.

Ideer underholdning til brylluppet

Jeg håber du føler dig inspireret til at booke mig som festkomiker eller måske du selv har fået gode ideer til bryllup underholdning som du selv kan lave. For i bund og grund, så handler det om at to mennesker skal giftes og både brudeparret samt alle gæsterne ønsker at denne dag skal være noget helt specielt.

Bryllup underholdning quiz

Det er altid et sjov indslag, som man kan lave som et meget personlig event. Men underholdning bryllup quiz, kan også laves sådan at alle gæsterne vil blive involveret i indslaget.

Bryllup er hjerternes fest

Det behøver ikke være eventyr bryllup underholdning for at festen bliver speciel og sent blive glemt. Men det handler mere om nærvær, tilstedeværelse, glade gæster og handlinger i forhold til brudeparret. For hvis alt dette er tilstede, vil det for dagens hovedpersoner være en god dag, som et bryllup underholdning eventyr.

Landsdækkende bryllupsunderholdning

Peter har siden 2002 turneret rundt omkring i hele landet med sine komiske talenter. Så skal der bruges bryllup underholdning i nordjylland, bryllups underholdning midtjylland, sølvbryllups indslag i sønder jylland.

Peter køre til arrangementer i hele landet

Genial underholdning til bryllup så er det Peter du skal have fat på. Hvis der skal laves sjov bryllup underholdning til et bryllup på fyn eller sjælland, så er peter kun et opkald væk. Når det gælder sjov til bryllup, så køre Peter gerne nord på og laver underholdning til bryllup Nordjylland. Uanset hvad så optræder Peter til eventyr underholdning bryllup.

Brudeparret booker bryllupsunderholdning

Anderledes underholdning til bryllup er brudepar sjov med at brudeparret selv booker underholdning til deres eget bryllup, så det er alle deres gæster der bliver kørt på og involveret i underholdningen. Men det kan selvfølgelig også være indslag til bryllup fra venner.

Sjovt for alle

Det festligt indslag til bryllup, er til stor morskab for brudeparret og alle gæsterne, når det går op for dem at det er brudeparret der selv har arrangeret festunderholdning til bryllup. Den underholdnings karakter som er mest booket til bryllupsarrangementer er det skøre fotograf.

Bryllups indslag med personlige oplysninger

Bryllupsfest ideer og god underholdning til brylluppet kræver på forhånd, at Peter modtager nogle personlige oplysninger om dagens brudepar, som han så bruger noget tid på og forberede sig på. Det kunne være tips til underholdning i bryllup omkring brudeparrets sære vaner, dumheder men også gode ting som man gerne vil sige til dagens hovedpersoner. Det er så til det bryllup indslag at Peter fletter de personlige oplysninger med ind i showet.

Du kan slippe for at holde en sjov bryllupstale

Det er også en mulighed, at holde en anderledes tale til bryllup. Du kan sende den bryllupstale som du selv gerne til holde, fordi du mangler modet til og rejse dig og holde den foran alle gæsterne. Underholdning til bryllup fra forældre, det er så her, at jeg kan sige hvor meget de betyder for dig eller måske jeg skulle holde din tale m.m. Mulighederne er mange og det er helt op til dig om hvordan jeg skal holde en sjov tale til bryllup.

General information om festunderholdning

Underholdning til brylluppet er et festindslag til hjerternes fest

Det er den store dag, hvor man har sagt ja til at leve sammen i med gang og modgang til døden skiller. Det kræver festlige indslag til bryllup.Det er en bryllupsdag som skal fejres, så dagens ikke går i glemmebogen.

Tidligere var det populært

Hvis man lavede en fest sang som fortalte lidt omkring hvordan og hvad brudeparret havde lavet igennem årene. Men det er der ikke så mage der længere gør, da de typisk betaler lidt flere penge for at få en festkomiker til og komme til festen.

Når du booker mig som festkomiker

Til at lave underholdning til et bryllup, så modtager jeg oftest stikord og personlige informationer om brudeparret, som jeg så fletter med ind i festunderholdning. Det er stikord ord omkring hvem de er, hvad de laver, hvilke særheder, vaner og dumheder har de lavet m.m.

Hvornår er jeg fremme

På selve arrangement dagen for det festlige indslag fra venner, så kommer jeg frem i god tid før det aftale start tidspunk. Når der så gives grønt lys, kommer han ind til festen, som den karakter der er booket.

Det er med stor fordel at man booker en komiker til bryllup, da det er et gennemtestet og afprøvet  show. Derudover, så er man også selv fri for at skulle bruge tiden for forberedelsestiden og gennemførelse af egen underholdning til venindes bryllup, bryllup underholdning venner eller underholdning til søsters bryllup.

Sjove indslag bryllup

Når man booker en professionel skuespiller, så betaler man for et afprøvet og gennemtestet festindslag til bryllup. Det vil sige at man slipper for alt forberedelsen og nervøsiteten for at rejse sig op og sige noget til festen. Ideer til bryllupsunderholdning er og booke den skøre fotograf, som er det mest bookede indslag til bryllup og bryllupsfest.

Brudens underholdning til gommen

Når man booker et festindslag, så er der mange brudepar som booker underholdning som er rettet mod den anden part. Hvor de får en skuespiller til at underholde og udsætte den anden for sjove ting til bryllup. Når man booker en skuespiller, så er det også en god måde at få sagt nogen ting til den anden part i romantisk indslag til bryllup, uden man selv behøver at rejse sig op foran forsamlingen.

Underholdning bryllup venner

Bryllupsunderholdning ideer uanset om det er underholdning til bryllup fra venner eller bryllup underholdning søskende, så ønsker alle at der kommer sjove bryllups indslag til den store dag. Så underholdning bryllup ideer kunne være at booke professionel festunderholdning. Når du søger professionel underholdning til brylluppet ideer, så kan du her læse om de forskellige bryllup sjove indslag.

Bryllup indslag ideer

Hvis man selv skal lave et indslag bryllup, så kræver det en del forberedelsestid. For hvad skal man lave, hvad er bryllups sjov og ikke mindst så skal man være klar til at rejse sig op foran hele forsamlingen. Men det kunne også være at du havde ideer til underholdning til bryllup, hvor du betalte dig fra det hele ved og booke en professionel skuespiller.

Tidspunkt for festunderholdning til bryllup

Når du har ideer til bryllup underholdning og skal booke underholdning til et bryllup, så er det meget sjældent jeg optræder før kl. 21:30. Det er fordi til et bryllup, så er der altid pres på sådan et arrangement lige efter man har sat sig til bords.

Hvornår sætter man sig typisk til bords

Typisk kl. 18:00, så er der velkomst taler, forret, forskellige taler m.m. Hvis jeg så f.eks er booket til og optræde kl. 19:30 så er der en kok som bliver rimelig træt af det, da det typisk er deromkring hovedretten skal ind.

Så derfor er det meget sjældent jeg optræder før 21:30. Hvis jeg skal optræde før dette tidspunkt, så er det en meget god ide og lave aftale med kokken / arrangement stedet, så de er informeret der omkring.