Go to Top

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup med Peter fra gangifesten.dk

Indslag til bryllup med Peter Møller Hansen, så er i sikret et godt, sjovt og gennemprøvet festligt indslag til brylluppet. Sjove indslag til bryllups arrangementer bookes for at give brudeparret en god og sjov oplevelse, som de ikke havde regnet med. Når dette sker, vil det være det samme som underholdning til bryllup eventyr.

Fupfotografen

Bryllup underholdning ideer med fupfotografen er den karakter der er mest booket når det gælder bryllupsunderholdning. Det er personlig underholdning til bryllup og skræddersyes udefra oplysninger og stikord og brudeparret.

Bryllup indslag starter med at den falske fotograf kommer ind til festen og beklager at han er kommet for sent. Underholdningen er baseret på situationskomik og skøre gags rundt blandt gæsterne. Læs mere om fotografen som laver sjove indslag til bryllup.

underholdning til bryllup

send online forespørgsel på underholdning

Personlig underholdning til bryllup

Bryllup ideer underholdning kunne være en personlig gave til brudeparret, være at booke Peter som festkomiker til at levere underholdning til bryllup fra søskende eller underholdning til bryllup fra venner, hvor underholdningen skræddersyes udefra personlige oplysninger og bliver til brudepar sjov.

Det skøre pizzabud er sjov underholdning bryllup

Sjovt indslag til bryllup er når det skøre pizzabud braser ind til bryllupsfesten på et aftalt tidspunkt, hvor han levere det bedste og sjoveste pizza slice du nogensinde har fået. Underholdning til brudeparret skræddersyes udefra personlige oplysninger og ellers er underholdningen baseret på skøre historier og hurtige bemærkninger.

Hvis du vil læse mere om det skøre pizzabud der laver sjov underholdning bryllup, så klik på billedet til højre

underholdning til bryllup

send online forespørgsel på underholdning

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af dansk skuespillerforbund.

Sjov til bryllup med Peter Møller Hansen

Peter er en yders erfaren skuespiller, når det gælder sjov til bryllup. Siden 2002 har han kørt mange kilometer på de Danske lande og motorveje. Det bliver omkring 60.000 km om året, når han turnere rundt om i hele landet for at spreder smil og latter.

Uddannet skuespiller

Når du booker Peter til sjov indslag til bryllup, så er det ikke blot den store erfaring med at optræde til fester, men også hans erfaring som uddannet skuespiller, du betaler for.

Forskellige karakter egnet som underholdning til bryllup

Her på gangifesten.dk kan du finde bryllup ideer underholdning samt flere forskellige underholdnings karakterer som kan målretttes som festunderholdning til bryllup. Du er velkommen til at sende en online forespørgsel på sjov og festlig indslag til bryllup. Men du er også velkommen til at give mig et kald. Det koster gratis..

Ser frem til at høre fra dig.

send online forespørgsel på underholdning

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

Sjove indslag til brylluppet ?

Underholdning bryllup inspiration og hvilket festlige indslag skal du så vælge.? Det er meget afhængig af hvilken form for underholdning du ønsker til arrangementet. Hvis det skal være som et sceneshow, så er pizzasmeden et festligt indslag til et bryllup.

Hvis det skal foregår rundt blandt gæsterne og foran alle gæsterne, så vil fupfotografen være det bedste bud. Her kan du læse mere om hvilken indslag der passer som festunderholdning til bryllup.

Underholdning til bryllup

Landsdækkende bryllupsunderholdning

Peter har siden 2002 turneret rundt omkring i hele landet med sine komiske talenter. Så skal der bruges bryllup underholdning i nordjylland, bryllups underholdning midtjylland, sølvbryllups indslag i sønder jylland.

Peter køre til arrangementer i hele landet

Hvis der skal laves sjov bryllup underholdning til et bryllup på fyn eller sjælland, så er peter kun et opkald væk. Når det gælder sjov til bryllup, så køre Peter gerne nord på og laver underholdning til bryllup Nordjylland. Uanset hvad så optræder Peter til eventyr underholdning bryllup. 

Brudeparret booker bryllupsunderholdning

Anderledes underholdning til bryllup er at brudeparret selv booker underholdning til deres eget bryllup, så det er alle deres gæster der bliver kørt på og involveret i underholdningen. Men det kan selvfølgelig også være indslag til bryllup fra venner.

Sjovt for alle

Det festligt indslag til bryllup, er til stor morskab for brudeparret og alle gæsterne, når det går op for dem at det er brudeparret der selv har arrangeret festunderholdning til bryllup. Den underholdnings karakter som er mest booket til bryllupsarrangementer er det skøre fotograf.

Bryllups indslag med personlige oplysninger

God underholdning til bryllup kræver på forhånd, at Peter modtager nogle personlige oplysninger om dagens brudepar, som han så bruger noget tid på og forberede sig på. Det kunne være tips til underholdning i bryllup omkring brudeparrets sære vaner, dumheder men også gode ting som man gerne vil sige til dagens hovedpersoner. Det er så til det bryllup indslag at Peter fletter de personlige oplysninger med ind i showet.

Du kan slippe for at holde talen

Det er også en mulighed, at du kan sende den bryllupstale som du selv gerne til holde, fordi du mangler modet til og rejse dig og holde den foran alle gæsterne. Det er så her, at jeg kan sige hvor meget de betyder for dig eller måske jeg skulle holde din tale m.m. Mulighederne er mange og det er helt op til dig.

Tidspunkt for festunderholdning til bryllup

Når du har ideer til bryllup underholdning og skal booke underholdning til et bryllup, så er det meget sjældent jeg optræder før kl. 21:30. Det er fordi til et bryllup, så er der altid pres på sådan et arrangement lige efter man har sat sig til bords.

Typisk sætter man sig til bords kl. 18:00, så er der velkomst taler, forret, forskellige taler m.m. Hvis jeg så f.eks er booket til og optræde kl. 19:30 så er der en kok som bliver rimelig træt af det, da det typisk er deromkring hovedretten skal ind.

Så derfor er det meget sjældent jeg optræder før 21:30. Hvis jeg skal optræde før dette tidspunkt, så er det en meget god ide og lave aftale med kokken / arrangement stedet, så de er informeret der omkring.

Underholdning til bryllup er et festindslag til hjerternes fest.

Det er den store dag, hvor man har sagt ja til at leve sammen i med gang og modgang til døden skiller. Det kræver festlige indslag til bryllup.

Det er en bryllupsdag som skal fejres, så dagens ikke går i glemmebogen. Tidligere var det populært hvis man lavede en fest sang som fortalte lidt omkring hvordan og hvad brudeparret havde lavet igennem årene. Men det er der ikke så mage der længere gør, da de typisk betaler lidt flere penge for at få en festkomiker til og komme til festen.

Når du booker mig som festkomiker til at lave underholdning til et bryllup, så modtager jeg oftest stikord og personlige informationer om brudeparret, som jeg så fletter med ind i festunderholdning. Det er stikord ord omkring hvem de er, hvad de laver, hvilke særheder, vaner og dumheder har de lavet m.m.

Hvornår er jeg fremme

På selve arrangement dagen for det festlige indslag fra venner, så kommer jeg frem i god tid før det aftale start tidspunk. Når der så gives grønt lys, kommer han ind til festen, som den karakter der er booket.

Ideer til underholdning bryllup

Hvor godt kender brudeparret hinanden. ? En sjov ting man selv kan lave, er en leg med hvor godt de egentlig kender hinanden. Find en masse spørgsmål til dem omkring hvornår de mødte hinanden, hvem der laver bedst mad, hvad der gør den anden person glad osv..

Til bryllupsfesten laver i så bryllup underholdning sidde med ryggen til hinanden, hvor de skal svare på spørgsmålene. Det er en enkelt og sjov underholdning til bryllup, når det skal være som underholdning til bryllup quiz.

Underholdning bryllup eventyr

Udover at man siger ja til sit livs kærlighed, så er det også en dag som indeholder en masse bryllup sjov. Et bryllup er som et eventyr, det er en dag med mange traditioner og en dag som mange mennesker drømmer om at opleve. Men det er også en dag med meget nervøsitet, da gommen skal holde tale og brudens indslag til gommen.

Bryllup indslag ideer

Hvis man selv skal lave et indslag bryllup, så kræver det en del forberedelsestid. For hvad skal man lave, hvad er bryllups sjov og ikke mindst så skal man være klar til at rejse sig op foran hele forsamlingen. Men det kunne også være at du havde ideer til underholdning til bryllup, hvor du betalte dig fra det hele ved og booke en professionel skuespiller.

Sjove indslag bryllup

Når man booker en professionel skuespiller, så betaler man for et afprøvet og gennemtestet festindslag til bryllup. Det vil sige at man slipper for alt forberedelsen og nervøsiteten for at rejse sig op og sige noget til festen. Ideer til bryllupsunderholdning er og booke den skøre fotograf, som er det mest bookede underholdning til bryllup og bryllupsfest.

Brudens underholdning til gommen

Når man booker et festindslag, så er der mange brudepar som booker underholdning som er rettet mod den anden part. Hvor de får en skuespiller til at underholde og udsætte den anden for sjove ting til bryllup. Når man booker en skuespiller, så er det også en god måde at få sagt nogen ting til den anden part, uden man selv behøver at rejse sig op foran forsamlingen.

Underholdning bryllup venner

Bryllupsunderholdning ideer uanset om det er underholdning til bryllup fra venner eller bryllup underholdning søskende, så ønsker alle at der kommer sjove bryllups indslag til den store dag. Så underholdning bryllup ideer kunne være at booke professionel festunderholdning. Når du søger professionel underholdning til bryllup ideer, så kan du her læse om de forskellige bryllup sjove indslag.

Stand up bryllup

Det er med stor fordel at man booker en komiker til bryllup, da det er et gennemtestet og afprøvet  show. Derudover, så er man også selv fri for at skulle bruge tiden for forberedelsestiden og gennemførelse af egen underholdning til venindes bryllup, bryllup underholdning venner eller underholdning til søsters bryllup. 

Forslag til underholdning til bryllup

Mine sjove bryllups ideer er helt klart et indslag med fupfotografen eller det skøre pizzabud. Begge karakter spreder smil, latter og højt humør. Underholdningen er baseret på situationskomik, skøre historier og mimik i absolut særklasse. 

Ideer underholdning til bryllup

Jeg håber du føler dig inspireret til at booke mig som festkomiker eller måske du selv har fået gode ideer til bryllup underholdning som du selv kan lave. For i bund og grund, så handler det om at to mennesker skal giftes og både brudeparret samt alle gæsterne ønsker at denne dag skal være noget helt specielt.

Bryllup underholdning quiz er altid et sjov indslag, som man kan lave som et meget personlig event. Men underholdning bryllup quiz, kan også laves sådan at alle gæsterne vil blive involveret i indslaget.

Jeg håber mine gode ideer til underholdning til bryllup kan hjælpe dig på vej til at træffe beslutningen om at det være være professionel festunderholdning eller om underholdning bryllup veninder.

Det behøver ikke være eventyr bryllup underholdning for at festen bliver speciel og sent blive glemt. Men det handler mere om nærvær, tilstedeværelse, glade gæster og handlinger i forhold til brudeparret. For hvis alt dette er tilstede, vil det for dagens hovedpersoner være en god dag, som et bryllup underholdning eventyr.