Go to Top

Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup er et festindslag til hjerternes fest. Det er den store dag, hvor man har sagt ja til at leve sammen i med gang og modgang til døden skiller.

Det er en bryllupsdag som skal fejres, så dagens ikke går i glemmebogen. Tidligere var det populært hvis man lavede en fest sang som fortalte lidt omkring hvordan og hvad brudeparret havde lavet igennem årene. Men det er der ikke så mage der længere gør, da de typisk betaler lidt flere penge for at få en festkomiker til og komme til festen.

Når du booker mig som festkomiker til at lave underholdning til bryllup, så modtager jeg oftest stikord og personlige informationer om brudeparret, som jeg så fletter med ind i underholdningen. Det er stikord ord omkring hvem de er, hvad de laver, hvilke særheder, vaner og dumheder har de lavet m.m.

Tidspunkt for underholdning til bryllup

Når man skal booke underholdning til bryllup, så er det meget sjældent jeg optræder før kl. 21:30. Det er fordi til et bryllup, så er der altid pres på sådan et arrangement lige efter man har sat sig til bords.

Typisk sætter man sig til bords kl. 18:00, så er der velkomst taler, forret, forskellige taler m.m. Hvis jeg så f.eks er booket til og optræde kl. 19:30 så er der en kok som bliver rimelig træt af det, da det typisk er deromkring hovedretten skal ind.

Så derfor er det meget sjældent jeg optræder før 21:30. Hvis jeg skal optræde før dette tidspunkt, så er det en meget god ide og lave aftale med kokken / arrangement stedet, så de er informeret der omkring.

Forskellige karakter egnet som underholdning til bryllup

Her på gangifesten.dk kan du finde flere forskellige underholdnings karakterer som kan måretttes som festunderholdning til bryllup. Du er velkommen til at sende en online forespørgsel på sjov og festlig Indslag til bryllup. Men du er også velkommen til at give mig et kald. Det koster gratis..

Ser frem til at høre fra dig.

send online forespørgsel på underholdning

underholdning til bryllup

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.