Underholdning til bryllup

Underholdning til bryllup

Her finder du forskellige underholdningsindslag til fødselsdag.

Sjov til bryllup med Peter Møller Hansen

Peter er en yders erfaren skuespiller, når det gælder sjov til bryllup. Siden 2002 har han kørt mange kilometer på de Danske lande og motorveje. Det bliver omkring 60.000 km om året, når han turnere rundt om i hele landet for at spreder smil og latter.

Uddannet skuespiller

Når du booker Peter til sjov indslag til bryllup, så er det ikke blot den store erfaring med at optræde til fester, men også hans erfaring som uddannet skuespiller, du betaler for.

Forskellige karakter egnet som underholdning til bryllup

Her på gangifesten.dk kan du finde bryllup ideer underholdning samt flere forskellige underholdnings karakterer som kan målretttes som festunderholdning til bryllup. Du er velkommen til at sende en online forespørgsel på sjov og festlig indslag til bryllup. Men du er også velkommen til at give mig et kald. Det koster gratis..

Ser frem til at høre fra dig.

Feedback

General information om festunderholdning

Landsdækkende bryllupsunderholdning

Peter har siden 2002 turneret rundt omkring i hele landet med sine komiske talenter. Så skal der bruges bryllup underholdning i nordjylland, bryllups underholdning midtjylland, sølvbryllups indslag i sønder jylland.

Peter køre til arrangementer i hele landet

Hvis der skal laves sjov bryllup underholdning til et bryllup på fyn eller sjælland, så er peter kun et opkald væk. Når det gælder sjov til bryllup, så køre Peter gerne nord på og laver underholdning til bryllup Nordjylland. Uanset hvad så optræder Peter til eventyr underholdning bryllup.

Ideer til underholdning bryllup