Go to Top

Indslag til bryllup

Når man booke Peter fra gangifesten.dk

Indslag til bryllup med Peter Møller Hansen, så er i sikret et godt, sjovt og gennemprøvet festligt indslag til brylluppet. Sjove indslag til bryllups arrangementer bookes for at give brudeparret en god og sjov oplevelse, som de ikke havde regnet med. 

Bryllups indslag med personlige oplysninger

På forhånd har Peter modtaget nogle personlige oplysninger om dagens brudepar, som han så bruger noget tid på og forberede sig på. Det kunne være informationer omkring brudeparrets sære vaner, dumheder men også gode ting som man gerne vil sige til dagens hovedpersoner. Det er så til det bryllup indslag at Peter fletter de personlige oplysninger med ind i showet.

Hvornår er jeg fremme

På selve arrangement dagen for det festlige indslag fra venner, så kommer jeg frem i god tid før det aftale start tidspunk. Når der så gives grønt lys, kommer han ind til festen, som den karakter der er booket.

Sjove indslag til brylluppet ?

Hvilket festlige indslag skal du så vælge.? Det er meget afhængig af hvilken form for underholdning du ønsker til arrangementet. Hvis det skal være som et sceneshow, så er pizzasmeden et festligt indslag til et bryllup. Hvis det skal foregår rundt blandt gæsterne og foran alle gæsterne, så vil fupfotografen være det bedste bud.

Her kan du læse mere om hvilken indslag der passer som festunderholdning til bryllup.

indslag til bryllup

send online forespørgsel på underholdning

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund.