Indslag til bryllup

Indslag til bryllup

Book en professionel skuespiller

Når det gælder festlige indslag til bryllup, så kan det en kanon ide, hvis du booker en professionel skuespiller som laver underholdning til festen. Når du booker en professionel skuespiller eller festkomiker til bryllup, så kan det være med til at gøre den store forskel på om bryllupsfesten blive en succes som  romantisk indslag til bryllup eller det modsatte.

Sjove indslag bryllup

Et sådan bryllupsindslag er samtidig en oplevelse for alle gæsterne og kan nydes af brudeparret. Derudover kan du læne dig tilbage i stolen til bryllups arrangementet og du skal ikke bruge forberedelses tid på det. En skuespiller kan med sine komiske karakter underholde alle som er med til festen uanset alder.

Jeg har oplevet nogen som skulle underholde med et festligt indslag til bryllup og ikke har haft situations fornemmelse overhovedet. Ærlig talt kan det gøre at festen huske på en lidt negativ måde. MEN når du hyre en professionel skuespiller med stor erfaring med at optræde, så koster det lidt ekstra ja, men kan også hurtig være en god investering uanset om der er tale om veninde indslag bryllup eller andet.

En skuespiller kan skabe et sjovt indslag til bryllup som der bliver snakket om bagefter showet. Det vil være et show som bliver skræddersyet efter dine ideer så det passer ind til brylluparrangement. Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark, hvor han laver festindslag til bryllup.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

indslag til bryllup

indslag til bryllup

Når det handler om sjove indslag til bryllup fra venner, så er det for brudeparret en rigtig god dag, som de har glædet sig utrolig meget til. Men det kan også være en bryllup som de har set frem til med bange anelser for hvad der skal ske og hvad de bliver udsat for?

Når du ønsker at skabe en anderledes bryllupsfest, så derfor er det vigtig at man går efter at give brudeparret den allerbedste oplevelse på bryllupsdagen. Du skal derfor være klar over at der er en stor forskel om det er god og sjov indslag til bryllup, sjove selskabslege til bryllupsfesten eller det modsatte.

Hvilken underholdning skal du så vælge som indslag bryllup?

Når du skal finde ud af hvilke bryllup sjove indslag du ønsker. Så vil jeg klart anbefale at du søger på google, for her findes der utrolig mange muligheder. En af mulighederne kunne være at du selv skulle lave følgende sjove bryllupsindslag og få lavet en sang eller måske planlægger du hvordan du holder den perfekte tale.

Hvis det er brudens indslag til gommen, kunne det også være at du måske prøver at finde på nogle sjove indslag til bryllup som både er skøre og lidt pinlig selvskabslege, hvor gommen kommer på slap line. Bryllup indslag ideer, så kunne også være at hyre en professionelt skuespiller som kommer til brylluppet og spreder smil og latter udefra personlige oplysninger om brudeparret.

Her på denne siden vil du finde nogle eksempler og ideer til hvordan du kan gøre bryllups festen helt unik. Derudover vil du finde inspiration til hvilken type festlig underholdning som kan passes ind til jeres fest som bryllup indslag. Det vil også være gældende hvis det skal være et indslag til venindes bryllup

Hvad kan du selv gøre som sjove bryllups indslag?

Jeg håber I kan få noget ud af denne underholdnings guide får nogle bryllup ideer, så du kan lave sjove indslag til bryllup. Jeg håber du finder ideér til hvordan du kan holde en bryllupstale, hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens brudepar eller finde ideer til sjove selvskabslege, som kan involverer alle bryllups gæsterne til festen og selvfølgelige også festens hovedpersoner kommer i centrum med et bryllups indslag.

Her finder du eksempler på underholdning til bryllup.

God fornøjelse her på siden med ideer til bryllupsfest

Indslag til bryllup

Her finder du 3 festlig indslag til bryllup. Det er festlige indslag som du selv kan lave og de koster ikke andet end din forberedelses tid af indslaget eller forberedelsestiden af din talen når du har sjove bryllups ideer.

Dagbogs talen:

Uanset om det er et indslag til bryllup fra veninder, indslag til bryllup fra søskende eller hvilken relation du har til brudeparret. Så start med og finde en masse sjove historier og skriver ned på et stykke papir, om dagens hovedpersoner. Det kunne være lidt omkring fødselarens særheder, dumheder, vaner, hvad fødselaren kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du en tekst ud fra disse historier i ”Jeg form”. Så vil historierne i dagbogen nemlig blive som om det er dagens hovedpersoner, der selv har skrevet det. Du kan lave dagbogen så bruden skamroser sig selv og fortæller hvordan gommen har dummet sig i forskellige situationer (Eller omvendt).

Med dagbogen i hånden kan du nu selv lave et indslag til bryllupsfesten, hvor du holder en bryllupstale udefra de forskellige historier. Du kan evt. under undskyldning for at have fundet dagbogen på toilettet.

Bowlen:

Ideer til underholdning til bryllup er at der bliver udleveret sedler til alle de deltagende gæster. De skriver så en hilsen på sedlen til brudeparret. Det kunne være en sjov historie, fra noget gommen eller bruden har dummet sig med, det kunne være en hilsen med hvad de betyder for dig.

Disse sedler lægger du så ned i en aflåst kasse. Det kunne også være en go ide at det var sammen med en flaske vin eller nogle øl, som de så kan nyde sammen den dag bowlen skal åbnes.

Denne Kasse må så først åbnes om præcis 1 år. Det gør så at brudeparret kan tænke til bage på en kanon fest med de festlige indslag til bryllup og mindes alle sine venner og familie præcis 1 år efter festen.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet indslag til brylluppet, som kan bringe smilet frem hos alle gæsterne. Hvad har du i tasken? Så skal du placerer forskellige ting nede i din taske, hvor alle tingene relatere til historier som festens hovedpersoner har lavet enten sammen eller hver for sig..

Bruden og gommen spørger så, hvad har du nede i tasken?

Så tager du måske en fartbøde op af tasken. Nu skal bruden så fortælle historien der ligger bag fart bøden. Hvis ikke hun gør det, så vil du gøre det foran gæsterne. Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske en mega dyr taxi regning fra en bytur og igen hvis gommen ikke vil fortælle historien som ligger bag, så vil du. Indslaget med “hvad har du i tasken”, er et sjovt indslag til bryllup, da det ikke altid er den samme historie som bliver fortælle i forhold til den historie der i virkeligheden ligger bag.

Balloner til bryllupsfesten

Når du skal holde bryllup, så er det dagen hvor du sikkert ønsker at gøre noget ekstra ud af det. Noget der virkelig kan gøre en stor forskel, det er hvis du pynter op til festen. Pynt og balloner kan være med til og gør at festen sent vil blive glemt. For uanset alder, så er balloner altid noget som kan bringe smilet frem hos gæsterne til dette bryllups indslag.

Heliumballoner som sødt indslag til bryllup

Balloner er altid festlige og flotte at kigge på til et bryllup. Men de kan blive endnu mere festlige til brylluppet, hvis de bliver fyldt med helium, så de flyver til vejrs i jeres festlokalet hvor brylluppet skal afholdes.

Hvis heliumballoner samtidig bliver tilført Hi-Float før de pustes op så kan det forlænge alle ballonernes svæve tid markant! Klik på nedenstående banner, så finder du et bredt udvalg af balloner som også passer til jeres bryllups arrangement.

Imponérer med bryllups balloner

Bryllupsunderholdning ideer, så klik på banneret, hvor du finder et stort udvalg af bryllupsballoner og festballoner.

Balloner til ethvert bryllup er en fantastisk dekoration, og vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk hos jeres bryllupsgæster. Du kan vælg dine yndlings bryllupsballoner i kollektionen. Balloner som vil afspejle jeres stil, jeres personlighed og jeres kreativitet. Der findes noget for enhver smag n år du søger ideer til bryllup.