Guldbryllup

Guldbryllup

Book en professionel skuespiller

Personlig gave til guldbryllup, når det gælder sjove underholdne indslag til guldbryllup, så kan det være en kanon ide, hvis du booker en professionel festkomiker som overraskelse til guldbryllup..

En person som laver underholdning til festen.

Hvis du booker en professionel skuespiller eller festkomiker til guldbryllupsfesten, så kan det virkelig være med til at gøre den store forskel på om guld bryllups indslaget blive en succes eller det modsatte, når det gælder sjov underholdning til guldbryllup.

Personlige gaver til guldbryllup

Festunderholdning er samtidig en fælles oplevelse for alle gæsterne samtidig kan nydes af festens hovedpersoner. En anden fordel ved at booke en person udefra, det er at kan du læne dig tilbage i stolen til festen og nyde et anderledes guldbryllup indslag fra dig selv samt du skal ikke bruge en masse forberedelses tid på og forberede det.

Foreskellige underholdningskarakterer

En skuespiller kan optræde med forskellige komiske karakter til festen og underholde alle som er med til festen uanset alder. En anderledes guldbryllup med en som skulle underholde til guldbryllup og ikke situations fornemmelse overhovedet. Det resulterede i underholdning som var langt under bæltestedet med både ord og handlinger.

Ærlig talt, så kan det gøre at festen huskes på en meget negativ måde.

MEN når du hyre en professionel entertainer med stor erfaring med at optræde til festlige arrangementer, JA, så koster det lidt ekstra penge. Men den investering også hurtig vise sig at være en god investering for noget god underholdning som huskes ud i fremtiden for noget godt.

En skuespiller skræddersyer shows efter dine ideer så det passer ind til guldbryllup.

Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark. Når du booker festunderholdning, så er det som en personlig gave guldbryllup. Underholdning til guldbryllup hvor mange år har man været sammen så er det 50 år. Ja, noget som ikke mange opnår i vores generation.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

guldbryllup

guldbryllup

guldbryllup

Guldbryllup kan for festens hovedpersoner både være en rigtig god dag, som de har glædet sig til. Men det kan også være et Guldbryllup som de har set frem til med bange anelser for hvad der skal ske? Da de jo nu har opnået noget som ikke er populært mere. Nemlig at holde sammen i 50 år.

Så derfor er det vigtig at man går efter at give guldbrudeparret en af de allerbedste oplevelse på dagen. Derfor skal du vide at der er stor forskel på om det er  god og sjov festunderholdning, sjove selskabslege til guldbryllupsfesten.

Hvilken underholdning skal du så vælge?

Når du skal finder gode ideer til guldbryllup og finder ud af hvilke festlige indslag du skal lave til guldbryllup, kan du godt blive i tvivl. For på nettet findes der et hav af muligheder. En mulighed kunne være at du selv skulle lave følgende indslag:

  • Selv lave en lejligheds sang til festen
  • Måske holde en sjov festtale til guldbryllup.

Eller måske vil du hellere finde på nogle anderledes skøre, sjove og  måske lidt pinlig selvskabslege, hvor festens hovedpersoner kommer lidt på slap line. Det kunne også være at du ikke selv vil lave noget til festen. Et andet valg du kan træffe er, at hyre en professionelt skuespiller som festkomiker, der kommer til festen og laver et sjov festindslag til guldbryllup.

Her på denne siden har jeg skrevet nogle eksempler på nogle sjove indslag og vil give dig nogle ideer til hvordan du kan gøre guldbryllup festen helt unik. Derudover vil du også finde inspiration til underholdning som kan passes ind til jeres fest.

Hvad kan du selv gøre til et utraditionel guldbryllup?

Hvor mange år er guldbryllup, er der nogle mennesker der tænker. Jeg håber du kan få noget ud af denne underholdnings guide med sjove indslag til guldbryllup. Jeg håber du finder ideér til hvordan du kan holde en tale, hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens hovedpersoner. Eller finde ideer til sjove selvskabslege, som kan involverer alle gæsterne til festen og hvor festens hovedpersoner også kommer i centrum med et indslag. Eller måske ideer til alternativt guldbryllup hvor du kan pynte op til festen

Her finder du eksempler på underholdning til guldbryllup

God fornøjelse her på siden med ideer guldbryllup og hvad kommer efter guldbryllup

Guldbryllup

Hvornår har man guldbryllup? Her er 3 sjove ideer til som du kan lave til en guldbryllup. Det er festindslag som ikke koster andet end din forberedelses tid af indslaget eller talen.

Dagbogs talen:

Gommens tale til guldbryllup med dagbogen er som en anderledes guldbryllups tale. Først skal du skrive en masse sjove historier ned på et stykke papir, om dagens hovedpersoner. Det kunne være lidt omkring guldbryllupsparrets mærkelige særheder, dumheder som er begået, vaner som de gør hele tiden, hvad festens hovedpersoner kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du en teksten udfra disse historier i ”Jeg form”.

Så vil resultatet nemlig blive som om det er dagens hovedpersoner, der selv har skrevet dagbogen. Et sjov ex som du kan lave den udefra er at du kan laver dagbogen så manden skamroser sig selv og gør sig selv meget bedre en kvinden m.m.

Når du har dagbogen i hånden med guldbryllup 50 år

så kan du nu selv lave festtaler guldbryllup, hvor du selv holder en guldbryllupstale udefra de forskellige historier. Du kan evt. starte med at en undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet. Husk når du læser historierne op til sølvbryllup festen, at du holder kunstpauser i og kigge op på gæsterne.

Kassen rundt: – foreslag guldbryllup

Guldbryllup ideer til underholdning til en guldbryllup som du kan lave er Kassen rundt. Først bliver der udleveret sedler til alle gæster som er med til festen. De skriver så en lille hilsen på sedlen til og om guldbrudeparret. Det kunne være en sjov historie de har oplevet sammen, Det kunne være en historie fra noget festens hovedpersoner og gæsten har dummet sig med eller hvordan de mødte hinanden.

Men det kunne også være en hilsen med hvad dagens hovedpersoner betyder for dig.

Når alle sedlerne er skrevet, så lægger du dem ned i en kasse og låser den. (evt med en flaske vin eller nogle øl.) Denne Kasse må guldbrudeparret så først åbnes om præcis 1 år efter på næste bryllupsdag. Det gør at guldbrudeparret kan tænke til bage på en kanon fest og mindes alle sine venner og familie præcis 1 år efter festen. Dette indslag kan både passes ind til ethvert guldbryllup år.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet sjov indslag til guldbryllup, som kan bringe smilet frem hos alle gæsterne. Først placerer forskellige ting nede i din taske. De forskellige ting skal så relatere til historier som festens hovedpersoner har været involveret i.

Guldbrudeparret spørger så, hvad har du nede i tasken?

Så tager du måske et appelsin op fra tasken. Nu skal en af dagens hovedpersoner så fortælle historien der ligger bag denne appelsin. Hvis ikke han eller hun gør det eller kan huske det, så kan du sagtens huske det og vil gerne fortælle det foran alle gæsterne.

Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske en mega parkeringsbøde og igen hvis en af festens hovedpersoner ikke vil fortælle eller huske historien som ligger bag denne p-bøde så vil du, da du sagtens kan huske det. Indslaget med “hvad har du i tasken”, er et sjovt og underholdene indslag til et guldbryllup. Det sjov i denne lille festlig, det er nemlig at det ikke altid er den samme historie som fortælles i forhold til den virkelige historie som ligger bag.