25 års fødselsdag

25 års fødselsdag

Underholdning til svendegilde

25 års fødselsdag underholdning med det skøre pizzabud

Underholdning til 25 års fødselsdag skal du ikke søge længere. Pizzasmeden det skøre pizzabud er underholdning til fødselsdagen i absolut særklasse.

Pizzasmeden kommer brasende ind til festen “på et aftalt tidspunkt”. Først er pizzasmeden lidt rundforvirret, så forundret og alt sammen over det antal gæster som er med til festen, contra den pizza har står med i hånden.

Pizzasmeden bliver lidt i tvivl om, at han måske ikke er kommet frem til den rigtige fødselsdagsfest. Så han retter henvendelse til dagens fødselar, som bliver lige så forundret over at han siger det er ham eller hende som har bestilt denne børnepizza.

Så hvis du mangler 25 års fødselsdag ideer til hvordan det skal være, så er underholdning med det skøre pizzabud, et sikkert valg, hvis der skal være store grin og højt humør til festen.

Varighed er: 25 til 30 minutter.

25 års fødselsdag

Underholdning med fupfotografen til 25 års fødselsdagsarrangement

Underholdning med den falske fotograf er sjov til 25 års fødselsdag, hvor det hele starter på den måde at han beklager overfor gæsterne at han sådan kommer brasende ind til deres fest.

Han fortæller at  han er faret vild, så ville han bare spørg om det var her X holder fest.? Alle gæsterne samt festens hovedperson vil i starten være i tvivl om hvad der sker, da Peter alias fupfotografen er meget forvirrende og autentisk i sit udtryk.

Underholdningen er en blanding af situationskomik, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, mimik og skøre gags alt imens der bliver taget billeder. Derudover hvis du selv har ideer til underholdning til 25 års fødselsdag, så kan det være en mulighed. Underholdningen med den skøre fotograf indeholder lidt trylleri og en hjerte rørende afslutningstale.

Varighed: 35 til 40 minutter

25 års fødselsdag

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund