25 års fødselsdag

25 års fødselsdag

25 års fødselsdag. Når det handler om sjove indslag til 25 års fødselsdag, kan for fødselaren både være en rigtig god dag, som de har glædet sig til. Men det kan også være en fødselsdag som de har set frem til med bange anelser for hvad der skal ske?

Så derfor er det vigtig at man går efter at give fødselaren den allerbedste oplevelse på dagen. Derfor er det en stor forskel at der er god og sjov festunderholdning, sjove selskabslege til 25 års fødselsdagsfesten.

Men så bliver du ramt af det store spørgsmål. Hvilken underholdning skal du så vælge?

Når du skal finde ud af hvilke festlige indslag til fødselsdagen. På nettet findes der utrolig mange muligheder. En mulighed kunne være at du selv skulle lave følgende indslag:

  • Lave en sang
  • Holde en sjov tale.

Eller måske skulle du finde på nogle skøre og pinlig selvskabslege, hvor fødselaren kommer på slap line. Et andet valg kunne ellers være at hyre en professionelt skuespiller som kommer til festen og spreder smil og latter udefra personlige oplysninger om dagens fødselar.

Her på denne siden vil du finde nogle eksempler på de mest benyttede indslag og ideer til hvordan du kan gøre fødselsdag festen helt unik. Derudover vil du finde inspiration til hvilken type festlig underholdning som kan passes ind til jeres fest.

Hvad kan du selv gøre?

Jeg håber I kan få noget ud af denne underholdnings guide med sjove indslag til 25 års fødselsdagen. Jeg håber du finder ideér til hvordan du kan holde en tale, hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens fødselar eller finde ideer til sjove selvskabslege, som kan involverer alle gæsterne til festen og hvor festens hovedperson kommer i centrum med et fødselsdags indslag.

Her finder du eksempler på underholdning til 25 års fødselsdag

God fornøjelse her på siden

25 års fødselsdag

Her finder du 3 sjove ideer til 25 års fødselsdag. Det er festindslag som du selv kan lave og de koster ikke andet end din forberedelses tid af indslaget eller talen.

Dagbogs talen:

25 års fødselsdag ideer, så kan du finde en masse sjove historier og skriver ned på et stykke papir, om dagens hovedperson. Det kunne være lidt omkring fødselarens særheder, dumheder, vaner, hvad fødselaren kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du en teksten udfra disse historier i jeg ”form”. Så vil det nemlig blive som om det er dagens hovedperson, der selv har skrevet det. Du kan lave dagbogen så fødselaren skamroser sig selv m.m.

Med dagbogen i hånden kan du nu selv lave et indslag til fødselsdagen, hvor du holder en fødselsdagstale udefra de forskellige historier. Du kan evt. under undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet.

Bowlen:

Ideer til underholdning til 25 års fødselsdag er at der bliver udleveret sedler til alle de deltagende gæster. De skriver så en hilsen på sedlen om fødselaren. Det kunne være en sjov historie, fra noget fødselaren har dummet sig med, det kunne være en hilsen med hvad han / hun betyder for dig.

Disse sedler lægger du så ned i en aflåst kasse. Det kunne måske være at det var sammen med en flaske vin eller nogle øl. Denne Kasse må så først åbnes om præcis 1 år. Det gør så at fødselaren kan tænke til bage på en kanon fest med de festlige indslag til fødselsdag og mindes alle sine venner og familie præcis 1 år efter festen.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet indslag til 25 års fødselsdag, som kan bringe smilet frem hos alle gæsterne. Hvad har du i tasken? Så skal du placerer forskellige ting nede i din taske, hvor alle tingene relatere til historier som festens hovedperson har lavet.

Fødselaren spørger så, hvad har du nede i tasken?

Så tager du måske en fartbøde op af tasken. Nu skal dagens hovedperson så fortælle historien der ligger bag fart bøden. Hvis ikke han eller hun gør det, så vil du gøre det foran gæsterne. Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske en mega dyr taxi regning fra en bytur og igen hvis fødselaren ikke vil fortælle historien som ligger bag, så vil du. Indslaget med “hvad har du i tasken”, er et sjovt indslag til fødselsdag, da det ikke altid er den samme historie som fødselaren vil fortælle i forhold til den historie der i virkeligheden ligger bag.

Book en professionel skuespiller

Når det gælder sjove indslag til 25 års fødselsdag, så kan det en kanon ide, hvis du booker en professionel skuespiller som laver underholdning til festen. Når du booker en professionel skuespiller eller festkomiker til fødselsdagen, så kan det være med til at gøre den store forskel på om fødselsdagsfesten blive en succes eller det modsatte.

Et sådan indslag til 25 års fødselsdagen er samtidig en oplevelse for alle gæsterne og kan nydes af fødselaren. Derudover kan du læne dig tilbage i stolen til fødselsdags arrangementet og du skal ikke bruge forberedelses tid på det. En skuespiller kan med sine komiske karakter underholde alle som er med til festen uanset alder.

Jeg har oplevet nogen som skulle underholde til fødselsdagsfester og ikke har haft situations fornemmelse overhovedet. Ærlig talt kan det gøre at festen huske på en lidt negativ måde. MEN når du hyre en professionel skuespiller med stor erfaring med at optræde, så koster det lidt ekstra ja, men kan også hurtig være en god investering.

En skuespiller kan skabe et indslag som der bliver snakket om bagefter showet. Det vil være et show som bliver skræddersyet efter dine ideer så det passer ind til fødselsdagen. Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

25 års fødselsdag

25 års fødselsdag

Balloner til 25 års fødselsdagen

Når du skal holde 25 års fødselsdag, så er det dagen hvor du sikkert ønsker at gøre noget ekstra ud af det. Noget der virkelig kan gøre en stor forskel, det er hvis du pynter op til festen. Pynt og balloner kan være med til og gør at festen sent vil blive glemt. For uanset alder, så er balloner altid noget som kan bringe smilet frem hos gæsterne.

Heliumballoner til enhver fest

Balloner er altid festlige og flotte at kigge på til festen. Men de kan blive endnu mere festlige til 25 års fødselsdagen, hvis de bliver fyldt med helium, så de flyver til vejrs i festlokalet hvor fødselsdagen skal afholdes.

Hvis heliumballoner samtidig bliver tilført Hi-Float før de pustes op så kan det forlænge ballonernes svæve tid markant! Klik på nedenstående banner, så finder du et bredt udvalg af balloner som også passer til din fest.

Imponérer med fødselsdagsballoner

Klik på banneret, hvor du finder et stort udvalg af fødselsdagsballoner og festballoner.

Balloner til 25 års fødselsdagen er en fantastisk dekoration, og vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk hos din fødselsdagsgæster. Du kan vælg dine yndlings fødselsdagsballoner i kollektionen. Balloner som vil afspejle din stil, din personlighed og din kreativitet. Der findes noget for enhver smag.