Underholdning til 60 års fødselsdag

Underholdning til 60 års fødselsdag

Underholdning til 60 års fødselsdag, som er velegnet som festindslag i særklasse

Når man skal holde 60 år fødselsdag og lave sjov underholdning til 60 års fødselsdag, så er det en dag man gerne vil huske tilbage på med en masse gode og sjove minder.

Derfor er det utrolig populær at man booker sjove indslag til 60 års fødselsdag, hvor man enten booker en tryllekunstner eller en anden festkomiker som laver 60 års fødselsdag indslag.

Her på siden finder du forslag til 60 års fødselsdag underholdning, foreslag til gave 60 års fødselsdag samt gaveideer til 60 års fødselsdag

Ideer til underholdning til 60 års fødselsdag

Strisser Kalle

Underholdning med Strisser Kalle er også sjovt underholdning fødselsdag 60 år. Underholdningen er baseret på at Kalle den skøre politimand kommer ind til festen, da han har fået en anmeldelse på festens hovedperson eller udvalgte gæster.

Strisser Kalle er virkelig et sjov indslag til fest, hovedpersonen får en bugtalermaske på. Så er det vedkommende som selv fortæller alle de sjove informationer som Kalle har modtaget på forhånd.

Varighed: 20 til 25 minutter

Fupfotografen

Er den mest bookede indslag til 60 års fødselsdag 

Underholdning til 60 års fødselsdag starter med at fupfotografen braser ind til fødselsdagsfesten (på et aftalt tidspunkt) Han beklager meget at han sådan kommer brasende og forklare at han er faret vild. Da han skulle have været ved en bestemt festlige arrangement på et bestemt tidspunkt

Sjov til 60 års fødselsdag med fupfotografen. Underholdningen er en blanding af situationskomik i absolut særklasse, udefra hvad gæsterne spiller med på samt hurtige kommentarer udefra hvad de siger.

Alt sammen imens der bliver taget billeder af alle gæsterne. Udover kan sjovt til 60 års fødselsdag også laves udefra stikord og historier om dagens fødselar. Her kan du læse mere om fupfotografen

Det festlige indslag til 60 års fødselsdag med det skøre fotograf, er en blanding af situationskomik, mimik, skøre historier m.m. Alle billeder 60 års fødselsdag  sendes efter arrangementet.

Varighed: 35 minutter

Det skøre pizzabud

Det skøre pizzabud laver sjov indslag til 60 års fødselsdag. Han kommer pludselig ind til festen. (På et aftalt tidspunkt) under det påskud at en fest fødselsdagsfesten har bestilt en pizza. Kan også bookes som f.eks at lave et festindslag kombineret med sjove taler til 60 års fødselsdag.

Da det skøre pizzabud finder ud af hvem det er (festens hovedperson) bryder latteren ud, da pizzabudet ved forskellige ting om festens hovedperson som flettes med ind i underholdningen. Her kan du læse mere om det skøre pizzabud som laver underholdning fødselsdag sjov

Andre festlig indslag til som underholdning til en 60 års fødselsdag kunne være et besøg af det skøre pizzabud, som kommer brasende ind til festen (på et aftalt tidspunkt)

Her retter han henvendelse til festens hovedperson, som har “bestilt” denne pizza. Indslag til fest med pizzasmeden er baseret på hurtige kommentarer, mimik, personlige informationer og situationskomik i absolut særklasse.

Varigheden: 20 til 25 minutter

60 års fødselsdag underholdning

60 års fødselsdag gaveidé kunne være at booke det skøre pizzabud til og levere en stykke pizzaslice med festindslag til 60 års fødselsdag. Dette overraskelse til 60 års fødselsdag med komisk strip.

Underholdningen med Danmarks skøreste pizzabud er et indslag 60 års fødselsdag som er baseret på situationskomik, hurtige kommentere udefra hvad gæsterne siger samt personlige oplysninger.

Pizzasmeden er underholdning til 60 års fest

Varighed: 20 til 25 minutter

Feedback på underholdning

Jeg har siden 2007 underholdt flere 1000 mennesker og jeg har gennem tiden fået rigtig meget positiv feedback. Her kan du læse lidt mere om nogle enkelte udvalgte referencer.

Fødselsdags indslag med personlige oplysninger

Jeg har utrolig stor erfaring med festligt indslag til 60 års fødselsdag, hvor jeg tilbyder målrettet underholdning udfra personlige oplysninger. Det vil sige at jeg i underholdningen kan holde din tale til fars 60 års fødselsdag eller tale til mors 60 års fødselsdag.

Men det er osgå muligt og booke general underholdning til festen, hvor jeg inddrager alle gæsterne udefra hvad de spiller med på.

Jeg optræder med fest indslag til fødselsdag, både som general festunderholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. Stikord får jeg så kan flette ind i mit underholdnings indslag til fødselsdag.

Stikord og historier skal omhandle dagens fødselar omkring navn, arbejde, fritids interesser, særheder, vaner, det kunne også være at festens hovedperson er nærig eller måske slår en prut når man skal slå en prut osv osv. Så kan jeg lave det om til en tale til 60 års fødselsdag mand

Hvis man booker mig, så skal jeg bruge disse informationer senest 4 dage før arrangementet. Alle de ting står i den bekræftelse jeg sender til dig, hvis vi laver en booking aftale.

Hvad er prisen for mit underholdning

Jeg har ikke nogen faste priser for mit underholdning, da det er afhængig af hvilken type underholdning du ønsker til den runde 60 års fødselsdag, hvor det er i landet og hvilket tidspunkt på dagen, om det er til din tale 60 års fødselsdag far m.m.

Jeg er ikke den billigste på markede

Men jeg er absolut heller ikke den dyreste at booke som festunderholdning til en 60 års fødselsdag. Det er også er med i min pris, når du booker mig som skuespiller. Det er mig store erfaring med at underholde samt at jeg er uddannet skuespiller.

En pris inkl. alt

Når jeg sender et tilbud til dig på mail eller oplyser en pris i telefonen, så er det en pris inkl. alt: Det vil sige min forberedelses tid af personlige oplysninger, hvis jeg skal lave din søns tale til fars 60 års fødselsdag.

Derudover så er der transport tid, brændstof, evt broafgift, underholdning på dagen og forsendelse af billeder, hvis det er som fupfotograf jeg er booket.

Tip en 13 er 60 års fødselsdag

Du finder nogle historier om dagens fødselar som passer. Det kunne være nogle særheder, dumheder, vaner eller måske en historie med nogen som han eller hun har dummet sig med. Derudover skal du også opdigte nogle historier om fødselaren. Når du så har fundet de forskellige ting, laver du en tipskupon. Dette indslag er fantastisk 60 års fødselsdag sjov til billige penge.

60 års fødselsdag ideer

Måske søger du andre sjove ideer til 60 års fødselsdag, men du ved ikke hvad det skal være. Her på siden kan du finde lidt forskellige ideer til 60 års fødselsdag. Hvis økonomien ikke helt er til at booke en professionel festkomiker til og lave festunderholdning. Så kan en løsning være at lave sjove lege til 60 års fødselsdag. Så hvis du selv skal lave et sjovt indslag til 60 års fødselsdag, så kan det være festtale 60 års fødselsdag.

Sjov tale til 60 års fødselsdag

En anden billig festindslag er at holde en tale 60 års fødselsdag. Men hvordan kan man gøre den speciel, så det er en tale som huskes. Når du skal holde tale til 60 års fødselsdag, så kan du gøre det som en dagbog.

Det vil sige at

Du skriver en masse historier ned på din computer om festens hovedperson. Bagefter skriver du så de forskellige ting i “jeg” form. Wupti så har du en 60 års fødselsdag tale som huskes. Hvor det er en tale, som om det er noget hvor fødselaren skamroser sig selv, eller fortæller alle de pinelige historier.

Så hvis du skal bruge en tale til min mands 60 års fødselsdag eller en tale til 60 års fødselsdag kvinde, så er dagbogs formen en nem og sjov måde at lave underholdning på.

Taler 60 års fødselsdag

Når man skal holde festtaler 60 års fødselsdag, så kræver det en del forberedelses tid før arrangementet. Derudover skal man også vurdere om man selv kan rejse sig foran alle gæsterne på arrangement dagen. Præcis som min datters tale til fars 60 års fødselsdag

Hvis du ikke er meget for at rejse dig

Så kan det anbefales at booke en skuespiller til at komme forbi festen og lave 60 års fødselsdag vittigheder kombineret med underholdning til fødselsdag 60 år.

Hvad giver man til 60 års fødselsdag

60 års fødselsdag gave kunne være at man bookede festunderholdning med skuespiller Peter Møller Hansen, som skulle underholde med fupfotografen, hvor alle gæsterne bliver involveret i underholdnings indslaget.

Gave til 60 års fødselsdag mand

Hvis der ikke er tale om festunderholdning. Så kan det være at man booker en weekend ophold, hvor han kan være samme med hele familien. Sådan en gave 60 års fødselsdag mand, plejer at være et hit.

Gave til 60 års fødselsdag kvinde

Gave til 60 års fødselsdag når der er tale om en kvinde, så er en gaveidé igen weekendophold, eller på anden måde forkælelse. Eller måske et familie billede af alle børn og børnebørn m.m. Mit bedste råd er hvis gaver til 60 års fødselsdag kommer fra hjertet. Så er du sikker på det er en god gave.

Fødselsdagsfest 60 år

Hvad skal man give i gave til fødselsdag 60 år.? Som nævnt ovenfor, så kan det være et festindslag med en festkomiker eller at man holder taler til 60 års fødselsdag.

En anden ide kunne også være at man fik taget et familie billede, hvor alle børn og børnebørn var på. Det er altid et sikkert hit, som fødselaren vil nyde hver gang han eller hun kigger på det. Her finder du en super dygtig fotograf i midtjylland.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund