DEN SKØRE TJENER

Feedback

Hej Peter.

Vi havde en rigtig god dag – og jeg har kun hørt positivt om dit bidrag til den gode dag med den skøre tjener Møllers – Det var efter min mening lige tilpas mht. til omfanget – og jeg synes, at du ramte stemningen i selskabet rigtig fint.

Erik B. Larsen

Sydfyns Elselskab

Hej Peter.

Underholdningen var bare i orden med Tjener Møllers. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen

Topdanmark

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !

Søren Petersen

BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Hej Peter.

Tusind tak for din indsats, til min kones 70 års fødseldagsfest på Skævinge Kro. Gæsterne griner endnu fire dage efter, under middagen blev de ved at sige, kommer han ikke igen, men det var fornuftigt at stoppe mens legen var god. Det var bare så vellykket, Tak Tak for underholdning ved festen.

Herluf Andersen

Skævinge

Af Peter Møller hansen