Go to Top

Den skøre tjener

Den skøre tjener serverer komiske indslag til festen.

Book et sjovt underholdningsindslag til festen, med den skøre tjener Mølles. Med hans komik, mimik, sjove historier vil han skaber en enestående indslag til jeres fest, som gæsterne sent vil glemme.

Den skøre tjener kommer ind til festen og han undskylder at han desværre er kommet for sent til netop dette arrangement, da han har haft en lidt uheldig dag.

Dette er selvfølgelig til stor undren for festens hovedperson, udvalgte gæster eller hele forsamlingen. (afhængig af hvem som booker underholdning med tjener Møllers) for han eller hun syntes ikke og kunne huske at han/hun selv har “bestilt” Hr. Møllers.

Efter en kort undskyldning og præsentation, vil den skøre tjener Møllers, med sin mimik, sjove gangarter serverer festunderholdning med situationskomik rundt imellem alle gæsterne, udfra gæsternes kommentarer og hvad de spiller med på, når han laver gags og løjer med dem m.m.

Varighed: ca. 25 minutter

Er du stadig ikke helt overbevist om at du skal booke den skøre tjener 

Pizza smeden

Den skøre tjener kan bookes til mange forskellige festlige arrangementer. 

Hej Peter.

Vi havde en rigtig god dag – og jeg har kun hørt positivt om dit bidrag til den gode dag med den skøre tjener Møllers – Det var efter min mening lige tilpas mht. til omfanget – og jeg synes, at du ramte stemningen i selskabet rigtig fint.

Erik B. Larsen
Sydfyns Elselskab

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !
Søren Petersen
BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Hej Peter

Underholdningen var bare i orden med Tjener Møllers. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen
Topdanmark

Hej Peter!

Tusind tak for din indsats, til min kones 70 års fødseldagsfest på Skævinge Kro. Gæsterne griner endnu fire dage efter, under middagen blev de ved at sige, kommer han ikke igen, men det var fornuftigt at stoppe mens legen var god. Det var bare så vellykket, Tak Tak for underholdning ved festen.

Herluf Andersen – Skævinge

den skøre tjenerJA TAK – Jeg er overbevist om at jeg skal booke den skøre tjener.

Klik på boksen og du kommer ind i et skema.

I dette skema udfylder du alle punkter og trykker send. Herefter sender jeg en mail med et tilbud om jeg er ledig det pågældende dato, eller hvilket tidspunkt det er muligt. Hvis han er fuld booket, så har han et netværk af andre sjove personligheder som han kan videresende dig til.