Trylleshow for børn

Trylleshow for børn

Trylleshow for børn er en uforglemmelig oplevelse, hvor børnene først vil være højt råbende og så helt stille, før de bryder ud i latter af det som foregår på scenen.

Trylleshowet er en oplevelse og blanding af trylleri, komik, gags, humor og alle børn vil bliver en aktiv del af showet – både som tilskuere og nogen bliver udvalgt til trylleassistenter. Trylleshowet kan udføres for et større antal børn, men kan også laves hjemme i en privat stue.

Med over 200 årlige arrangementer, er Peter Hansen en af Danmarks mest bookede entertainere. Din garanti for et professionel børneunderholdning.

Varighed for trylleshow for børn

Det tilrettelægges efter hvilken arrangement der skal afholdes. Her er nogen ex. på hvordan det kan være til jeres børne trylleshow. F.eks

  • 30 til 40 minutter
  • Eller 2x 20 minutter.

Derfor skal du booke Børne trylleshow med Peter Hansen

Peter Hansen, har stor erfaring med at arbejde og optræde for børn og har siden 2007 levet af og underholde for børn / barnlige sjæle. Dette gælder ved stort set alle typer af børne arrangementer, rundt omkring i hele landet.

Hvilke arrangementer kan man booke trylleshow for børn.

Jeg optræder til alle typer af arrangementer hvor der er børn tilstede.

F.eks: Det er yderst velegnet til fastelavns fester, sjov til årets byfest, juleunderholdning til juletræsfester eller måske bookes som en levende kundemagnet til åben by night arrangementer  m.m. Mulighederne er mange. Kontakt Peter for mere info.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund