40 års fødselsdag

40 års fødselsdag

40 års fødselsdag kan for fødselaren både være en rigtig god dag, som de har glædet sig til. Men det kan også være en fødselsdag som de har set frem til med bange anelser for hvad der skal ske? Samt for mange så er det en aldersgrænse som ikke er rar at nå.

Så derfor er det vigtig at man går efter at give fødselaren de allerbedste oplevelse på dagen. Derfor skal man tage højde for at der er stor forskel på god og sjov festunderholdning, sjove selskabslege til 40 års fødselsdagsfesten.

Hvilken underholdning skal du så vælge?

Når du skal finder gode ideer til 40 års fødselsdag og finder ud af hvilke festlige indslag du skal lave til fødselsdagen, kan du godt blive i tvivl. For på nettet findes der et hav af muligheder. En mulighed kunne være at du selv skulle lave følgende indslag:

  • Selv lave en sang
  • Måske holde en sjov tale.

Eller tænker du på at  finde på nogle skøre, sjove og pinlig selvskabslege, hvor dagens fødselar kommer på slap line. Det kunne også være at du ikke selv vil lave noget til festen. Så kunne et andet valg, være at hyre en professionelt skuespiller som kommer til festen som kan lave et sjov festindslag til 40 års fødselsdagen.

Her på denne siden har jeg skrevet nogle eksempler på nogle sjove indslag og vil give dig nogle ideer til hvordan du kan gøre fødselsdag festen helt unik. Derudover vil du også finde inspiration til underholdning som kan passes ind til jeres fest.

Hvad kan du selv gøre med et festindslag?

Jeg håber du kan få noget ud af denne underholdnings guide med sjove indslag til 40 års fødselsdagen. Jeg håber du finder ideér til hvordan du kan holde en tale, hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens fødselar. Eller finde ideer til sjove selvskabslege, som kan involverer alle gæsterne til festen og hvor festens hovedperson kommer i centrum med et fødselsdags indslag. Eller måske ideer til hvordan du kan pynte opnå til festen

Her finder du eksempler på underholdning til 40 års fødselsdag

God fornøjelse her på siden med ideer 40 års fødselsdag

40 års fødselsdag

Her er 3 sjove ideer til som du kan lave til en 40 års fødselsdag. Det er festindslag som ikke koster andet end din forberedelses tid af indslaget eller talen.

Dagbogs talen:

40 års fødselsdag ideer med dagbogstalen. Først skal du skrive en masse sjove historier ned på et stykke papir, om dagens hovedperson. Det kunne være lidt omkring fødselarens mærkelige særheder, dumheder som er begået, vaner som fødselaren gør hele tiden, hvad fødselaren kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du en teksten udfra disse historier i ”Jeg form”. Så vil resultatet nemlig blive som om det er dagens hovedperson, der selv har skrevet dagbogen. Et sjov ex som du kan lave den udefra er at du kan laver dagbogen så fødselaren skamroser sig selv m.m.

Når du har dagbogen i hånden, så kan du nu selv lave et sjovt indslag til fødselsdagen, hvor du selv holder en fødselsdagstale udefra de forskellige historier. Du kan evt. starte med at en undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet. Husk når du læser historierne op til fødselsdag 40, at du holder kunstpauser i og kigge op på gæsterne.

Kassen rundt:

Andre Ideer til underholdning til en 40 års fødselsdag som du kan lave er Kassen rundt. Først bliver der udleveret sedler til alle gæster som er med til festen. De skriver så en lille hilsen på sedlen til og om fødselaren. Det kunne være en sjov historie de har oplevet sammen, Det kunne være en historie fra noget fødselaren og gæsten har dummet sig med, Men det kunne også være en hilsen med hvad fødselaren betyder for dig.

Når alle sedlerne er skrevet, så lægger du dem ned i en aflåst kasse. (evt med en flaske vin eller nogle øl.) Denne Kasse må fødselaren så først åbnes om præcis 1 år når der er fødselsdag igen. Det gør at fødselaren kan tænke til bage på en kanon fest og mindes alle sine venner og familie præcis 1 år efter festen. Dette indslag kan både passes ind til 40 års fødselsdag kvinde eller hvis der er tale om 40 års fødselsdag mand.

Hvad har du i tasken:

Det er et andet sjov indslag til 40 års fødselsdag, som kan bringe smilet frem hos alle gæsterne. Først placerer forskellige ting nede i din taske. De forskellige ting skal så relatere til historier som festens hovedperson har været involveret i.

Fødselaren spørger så, hvad har du nede i tasken?

Så tager du måske noget fra en hæk op af tasken. Nu skal dagens hovedperson så fortælle historien der ligger bag denne gren fra en hæk. Hvis ikke han eller hun gør det eller kan huske det, så kan du huske det og vil fortælle det foran alle gæsterne. Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske en mega dyr taxi regning og igen hvis fødselaren ikke vil fortælle eller huske historien som ligger bag denne taxi regning, så vil du da du kan huske det. Indslaget med “hvad har du i tasken”, er et sjovt og underholdene indslag til  40 års fødselsdag. Det er nemlig ikke altid den samme historie som fødselaren fortæller i forhold til den virkelige historie som ligger bag.

Book en professionel skuespiller

Forslag til 40 års fødselsdag, når det gælder sjove underholdne indslag til 40 års fødselsdag, så kan det en kanon ide, hvis du booker en professionel festkomiker som overraskelse til 40 års fødselsdag.

En person som laver underholdning til festen. Hvis du booker en professionel skuespiller eller festkomiker til fødselsdagsfesten, så kan det virkelig være med til at gøre den store forskel på om fødselsdagsfesten blive en succes eller det modsatte, når det gælder festunderholdning til 40 års dagen.

Et sådan indslag til 40 års fødselsdagen er samtidig en fælles oplevelse for alle gæsterne som er med til festen og samtidig kan nydes af fødselaren. En anden fordel ved at booke en person udefra, er at kan du læne dig tilbage i stolen til festen samt du skal ikke bruge en masse forberedelses tid på det. En skuespiller kan indstille sig på festen med forskellige komiske karakter og underholde alle som er med til festen uanset alder.

En anderledes 40 års fødselsdag har jeg oplevet nogen som skulle underholde til fødselsdagsfest og ikke situations fornemmelse overhovedet. Det resulterede i underholdning som var langt under bæltestedet med både ord og handlinger.

Ærlig talt kan det gøre at festen huske på en lidt negativ måde. MEN når du hyre en professionel skuespiller med stor erfaring med at optræde til forskellige fester, JA, så koster det lidt ekstra. Men kan også hurtig vise sig at være en god investering for noget underholdning som huskes for noget sjov og godt.

En skuespiller kan lave et show som bliver skræddersyet efter dine ideer så det passer ind til fødselsdagen. Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

40 års fødselsdag

40 års fødselsdag

Balloner til 40 års fødselsdagen

Når du skal holde en 40 års fødselsdag, så er det dagen hvor du sikkert ønsker at gøre noget ekstra ud af det. Noget der virkelig kan gøre en forskel, det er hvis du pynter op til festen. Pynt evt som et temafest og pynt med balloner. For uanset alder, så er balloner altid noget som kan bringe smilet frem hos gæsterne.

Heliumballoner til enhver fest

Farvede balloner er ideer til 40 års fødselsdag og altid festlige og flotte at kigge på når man er til fest. Men ballonerne kan blive endnu mere festlige til din 40 års fødselsdag, hvis de bliver fyldt med helium, så de flyver til vejrs i festlokalet hvor fødselsdagen skal afholdes.

Hvis du samtidig fylder heliumballoner med Hi-Float væske før de pustes op, så kan det forlænge ballonernes svæve tid markant og holde hele dagen/natten! Klik på nedenstående reklame banner, så finder du et stort udvalg af balloner som også passer til din fødselsdagsfest.

Imponérer med fødselsdagsballoner

Klik på banneret, hvor du finder 40 års fødselsdag ideer med et stort udvalg af festballoner.

Balloner til 40 års fødselsdagen er en fantastisk flot dekoration, og du vil helt sikkert efterlade dine fødselsdagsgæster med et varigt indtryk. Du kan vælge imellem alle dine yndlings fødselsdagsballoner i kollektionen. Balloner og pynt til festen som kan afspejle din stil, din personlighed samt din kreativitet.