Underholdning til fest sjælland

Underholdning til fest sjælland

Underholdning til svendegilde

Underholdning til fest sjælland

Som sagt, så er jeg selv jyde og bosat i det midtjyske. Men til trods for det, så køre jeg ofte over og laver underholdning til fest sjælland.

Hvorfor nu det tænker du sikkert.

Når det gælder sjov festunderholdning, så er det typisk ikke dyrere og booke mig som festkomiker fra Jylland til og lave underholdning Næstved sammenlignet med andre festkomikere fra sjælland der laver underholdning til fest København.

Når jeg laver underholdning til privatfest sjælland, så har jeg statens transport takster, som jeg kan udbetale til mig selv skattefri. Det er også derfor det kan betale sig for mig og køre hele den lange tur fra Jylland for at lave underholdning til festen sjælland.

Underholdning København

Jeg er uddannet skuespiller og deltager løbende på kurser og efteruddannelse. Så derfor er jeg i København 1 til 2 dage hver uge. Det betyder også at jeg oftes får det til og passe med at jeg laver fest underholdning København i forbindelse med at jeg er på skolen, kursus, workshop eller anden arrangement.

Det eneste lille problem, når jeg skal lave fest underholdning til kbh, det er p-pladsen. Enten skal jeg holde langt fra hvor jeg skal optræde, eller koster det kasse for og holde parkeret. Men når jeg laver underholdning København, så er det mega sjovt, da jeg jo ikke kan lyve mig fra og være jyde. Det giver tit nogen meget sjove situationer i mine shows.

Så København underholdning er både sjovt for mig men jysk humor er også sjov for Københavner. Med de mange fest og sjov arrangementer jeg laver med underholdning kbh, det gør også at jeg er begyndt og kan finde rundt uden altid og køre efter min gps.

Underholdning til fest sjælland

Af Peter Møller Hansen