Festunderholdning

Festunderholdning

festunderholdning

Festunderholdning

Når jeg laver fest underholdning til et arrangement, så bruger jeg ofte flere timer på hvert arrangement. Det hele starter med min forberedelsestid af personlige oplysninger og på selve dagen bruger jeg transport tid tur / retur til arrangementet. Efterfølgende, hvis jeg har været booket som fotograf, så bruger jeg tid på at sende billeder ti kunden.

Fest og underholdning

Fest og underholdning over hele landet. Jeg er bosat i Brande, så selvfølgelig laver jeg festunderholdning midtjylland, festunderholdning århus, festunderholdning Nordjylland, festunderholdning sønderjylland, festunderholdning jylland osv Men når jeg arbejder som festkomiker og laver festindslag, så kan jeg ikke være sikker på at alle arrangementer er lige omkring hvor jeg bor.

Festunderholdning københavn

Det kræver at jeg er villig til at bruge mange timer i bilen. Så derfor køre jeg ofte også over broen og laver festunderholdning sjælland. Når jeg laver privat festunderholdning, så er jeg villig ti at køre hele landet rundt for og sprede smil og latter. På årsplan køre jeg ca. 60.000 km i min bil for at komme rundt ti arrangementerne.

Festunderholdning

Af Peter Møller Hansen