Festunderholdning

ER vi det rigtig match? 

Igennem mange år som professionel skuespiller og festunderholder, så har jeg erfaret vigtigheden i at vi afstemmer dine og mine forventninger til hinanden. Derfor vil jeg først høre lidt om jeres arrangementet, før du kan booke mig som festunderholder.

Afklaringssamtale

Book afklaringssamtale med Peter via nedenstående skema. Ud fra denne samtale, så vil jeg finde ud af om vi er det rigtige match og om jeg kan gøre en stor forskel til jeres arrangement. Hvis det er tilfældet så kan jeg oplyse prisen og sende dig et tilbud på underholdning, så det bliver skræddersyet efter dine ønsker.

OBS: DU kan IKKE modtage et tilbud på mail fra mig vedr. festunderholdning hvis, jeg ikke kan komme i kontakt med dig via telefon.

Festunderholdning

Festunderholdning

Når jeg laver fest underholdning til et arrangement, så bruger jeg ofte flere timer på hvert arrangement. Det hele starter med min forberedelsestid af personlige oplysninger og på selve dagen bruger jeg transport tid tur / retur til arrangementet. Efterfølgende, hvis jeg har været booket som fotograf, så bruger jeg tid på at sende billeder ti kunden.

Fest og underholdning

Fest og underholdning over hele landet. Jeg er bosat i Brande, så selvfølgelig laver jeg festunderholdning midtjylland, festunderholdning århus, festunderholdning Nordjylland, festunderholdning sønderjylland, festunderholdning jylland osv Men når jeg arbejder som festkomiker og laver festindslag, så kan jeg ikke være sikker på at alle arrangementer er lige omkring hvor jeg bor.

Festunderholdning københavn

Det kræver at jeg er villig til at bruge mange timer i bilen. Så derfor køre jeg ofte også over broen og laver festunderholdning sjælland. Når jeg laver privat festunderholdning, så er jeg villig ti at køre hele landet rundt for og sprede smil og latter. På årsplan køre jeg ca. 60.000 km i min bil for at komme rundt ti arrangementerne.

Festunderholdning

Af Peter Møller Hansen