Go to Top

Festunderholdning

festunderholdning

hvad er prisen

Festunderholdning i absolut særklasse

Når man skal booke festunderholdning til sit arrangement, så er det vigtig at du finder ud af hvad det er i ønsker og få ud af selve fest underholdning. Skal det være en fest komiker der laver sjov med festens hovedperson udfra personlige oplysninger. Skal det være som general festlig underholdning hvor det er som et sceneshow foran alle gæsterne.

Festunderholdning

Her på gangifesten.dk kan du vælge imellem flere forskellige fest indslag. Det kunne være det skøre pizzabud som laver underholdning udfra stikord og personlige historier, som flettes med ind i det festlige underholdnings indslag.

Men det er også mulighed for og booke underholdning til festen, hvor jeg optræder med et trylleshow for voksne eller måske kommer som fupfotografen. Fup fotografen leverer både billeder og underholdning i absolut særklasse.

JA TAK – Jeg er overbevist

festunderholdning

festunderholdning

feedback underholdning

feedback festunderholdning

feedback

Underholdning til fester

Mange mennesker i landet de booker en professionel underholder til fest Det er populær som aldrig før når det gælder festlige indslag. Grundet til dette, der er at der er mange som ikke selv er så meget for og rejse sig op foran hele forsamlingen og selv lave festunderholdning eller måske og holde en tale.

Professionel festkomiker

Jeg har siden januar 2007 levet af og lave underholdning til fester. Jeg har idag over 200 årlige arrangementer rundt omkring i landet. Dette er med til at gøre mig til en af de mest bookede fest entertainere i Danmark og din garanti for professionel underholdning til festen.

Det der typisk bliver booket, er underholdning med den skøre fotograf, som laver underholdning rundt blandt alle gæsterne, alt imens der bliver taget billeder. Alle disse billeder, bliver så sendt direkte til festens hovedpersoner.

Jeg håber og høre fra dig, når du skal bruge noget kanon sjov fest underholdning til jeres næste arrangement.

Med venlig hilsen Peter Møller Hansen

festunderholdning

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.