Festunderholdning

Festunderholdning

Når jeg laver fest underholdning til et arrangement, så bruger jeg ofte flere timer på hvert arrangement. Det hele starter med min forberedelsestid af personlige oplysninger og på selve dagen bruger jeg transport tid tur / retur til arrangementet. Efterfølgende, hvis jeg har været booket som fotograf, så bruger jeg tid på at sende billeder ti kunden.

Fest og underholdning

Fest og underholdning over hele landet. Jeg er bosat i Brande, så selvfølgelig laver jeg festunderholdning midtjylland, festunderholdning århus, festunderholdning Nordjylland, festunderholdning sønderjylland, festunderholdning jylland osv Men når jeg arbejder som festkomiker og laver festindslag, så kan jeg ikke være sikker på at alle arrangementer er lige omkring hvor jeg bor.

Festunderholdning københavn

Det kræver at jeg er villig til at bruge mange timer i bilen. Så derfor køre jeg ofte også over broen og laver festunderholdning sjælland. Når jeg laver privat festunderholdning, så er jeg villig ti at køre hele landet rundt for og sprede smil og latter. På årsplan køre jeg ca. 60.000 km i min bil for at komme rundt ti arrangementerne.

festunderholdning

Peter Møller Hansen “Bag masken”

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet.

Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.