FUPFOTOGRAFEN

Prisen er alt inkl.

Ved booking af underholdning hos gangifesten.dk garanterer jeg dig en oplevelse uden skjulte gebyrer eller tillæg. Når du modtager mit tilbud, er der inkluderer alt i prisen, så du kan trygt kan booke mig og læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Som professionel skuespiller har jeg en omfattende erfaring med optræden og er dedikerede til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Med mange års erfaring med at optræde, så kan du være sikker på at få en kvalitetspræstation. Du vil ikke være i tvivl når du læser min trustpilot anmeldelser.

Jeg sørger for alt, lige fra forberedelsen af personlige oplysninger til transport frem og tilbage. Som uddannet skuespiller er jeg altid klar med underholdning af højeste standard på selve arrangementdagen. Og det bedste af det hele er, at forsendelse af billeder samt brændstof og broafgift er inkluderet i prisen – helt gratis!

FUPFOTOGRAFEN – EN SKUESPILLER MED ERFARING

Peter Møller Hansen, også kendt som Fupfotografen, er en uddannet professionel skuespiller og stolt A-medlem af Dansk Skuespillerforbund. Siden 2006 har han turneret rundt i hele landet og leveret fantastiske shows til begejstrede publikummer. Med mere end 200 årlige arrangementer er Peter en af de mest efterspurgte skuespillere, der også har medvirket i film og tv-serier.

Ved at booke Peter Møller Hansen får du ikke kun en talentfuld skuespiller, men også en garanti for en professionel og engageret optræden. Så tøv ikke med at kontakte Peter og book en oplevelse fyldt med humor, spænding og en skuespiller i særklasse!

fupfotografen

Underholdning til konfirmation

Stor TAK for at sætte gang i stemningen. 

Super god underholdning til firmafest, som jeg klart vil anbefale til familie, venner og kollegaer. Flot at du kunne huske alt den info du havde fået. Vi havde en fantastisk weekend, hvilket du var med til at sætte i gang.

Gjensidige Forsikring

Bente Refsgaard

Underholdning til konfirmation

Tak for sidst ! 

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Det var en fantastisk indsats.

BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Søren Petersen

Underholdning til konfirmation

Underholdningen var bare i orden.

Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

TopDanmark

Leif Frederiksen