FUPFOTOGRAFEN

3 gode grunde som vil hjælpe dig med beslutning om og booke en sjov fotograf til fest…

Trin 1: Når det er svært og finde en professionel skuespiller til og lave festunderholdning?

Jeg har forsøgt med min hjemmeside og gøre den så informativ og professionel som overhovedet muligt. Jeg har fået taget professionelle billeder af mine underholdnings karakterer og du kan ringe direkte til mig. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og få en fornemmelse for at jeg ved hvad jeg taler om. Alt sammen noget som gør dig sikker på at fup fotograf er det rigtig valg af festindslag til jeres arrangement!

Trin 2: De sociale medier!

Når man skal booke og investerer i underholdning via nettet, så handler det meget om tillid fra arrangøren til den skøre fotograf. Peter som er bag masken Har stor erfaring med og underholde og er dig med over 200 årlige arrangementer, en af Danmarks mest benyttede festkomikere. Du kan søge efter den skøre fup fotografen på google og læs om ham på de sociale medier som facebook, her kan du typisk finde feedback fra tidligere arrangementer.

Du kan også finde mig på instagram, youtube m.m. Her kan de se billeder fra forskelliger arrangementer jeg er til og du læse mere om hvad jeg laver i fritiden m.m. Du kan syntes godt om og følge med på følgende medier: Du kan også abonnerer og forskellige videoer på hans youtube kanal. Dette er blot nogle ex på hvad der kræves idag hvis man arbejder professionelt som skuespiller og festkomiker.

Trin 3: Når du booker fupfotografen modtager du en booking kontrakt med alle oplysninger på

Når booker mig som underholdning til festen med fupfotografen, så modtager du denne booking kontrakt. Det gør du fordi det er din bekræftelse på aftalen, det er samtidig en dokument for alle de priktiske ting som er aftalt, så der ikke er noget og være i tvivl om. Det er oplysninger omkring det aftales tidspunkt for underholdningen, honoraret som er aftalt for underholdningen, varighed for underholdning samt du modtager alle billederne m.m.,

Hvad er det næste, der sker?

Når man skal booke en festkomiker, så handler det meget om tillid til den engagerede og om de kan leverer det som du ønsker. Hvis du følger din intuition og mærker efter i maven for om fup fotografen er det rigtige valg for dig, så er du et godt stykke af vejen for et vellykket festindslag.

Kan du genkende et eller flere af overstående eksempler?

Af Peter Møller hansen