Go to Top

fupfotografen

Fupfotografen

Beskrivelse af underholdning

Fup fotograf underholdning med den skøre fest fotograf starter på den måde at han undskylder overfor gæsterne at han sådan kommer brasende ind til festen.

Han fortæller at han har et problem, da han er faret vild og da han kunne se at der var lys her, så ville han bare spørg om det var her X holder fest.? Alle gæsterne samt festens hovedperson vil i starten være i tvivl om hvad der sker, da han er meget forvirrende og autentisk i sit udtryk.

Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdning og automatisk blive en del af jeres hidtil sjoveste festbilleder. “Alle billederne sendes efter festen“.

Underholdningen med den falsk fotograf er en blanding af situationskomik, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, mimik og skøre gags alt imens der bliver taget billeder. Underholdningen indeholder lidt trylleri og en hjerte rørende afslutningstale.

Varighed: 35 til 40 minutter

fupfotografen

send online forespørgsel på underholdning

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning.

3 gode grunde som vil hjælpe dig med beslutning om og booke en sjov fotograf til fest…

Trin 1: Når det er svært og finde en professionel skuespiller til og lave festunderholdning?

Jeg har forsøgt med min hjemmeside og gøre den så informativ og professionel som overhovedet muligt. Jeg har fået taget professionelle billeder af mine underholdnings karakterer og du kan ringe direkte til mig. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og få en fornemmelse for at jeg ved hvad jeg taler om. Alt sammen noget som gør dig sikker på at fup fotograf er det rigtig valg af festindslag til jeres arrangement!

Trin 2: De sociale medier!

Når man skal booke og investerer i underholdning via nettet, så handler det meget om tillid fra arrangøren til den skøre fotograf. Peter som er bag masken Har stor erfaring med og underholde og er dig med over 200 årlige arrangementer, en af Danmarks mest benyttede festkomikere. Du kan søge efter den skøre fup fotografen på google og læs om ham på de sociale medier som facebook, her kan du typisk finde feedback fra tidligere arrangementer.

Du kan også finde mig på instagram, youtube m.m. Her kan de se billeder fra forskelliger arrangementer jeg er til og du læse mere om hvad jeg laver i fritiden m.m. Du kan syntes godt om og følge med på følgende medier: Du kan også abonnerer og forskellige videoer på hans youtube kanal. Dette er blot nogle ex på hvad der kræves idag hvis man arbejder professionelt som skuespiller og festkomiker.

Trin 3: Når du booker fupfotografen modtager du en booking kontrakt med alle oplysninger på 

Når booker mig som underholdning til festen, så modtager du denne booking kontrakt. Det gør du fordi det er din bekræftelse på aftalen, det er samtidig en dokument for alle de priktiske ting som er aftalt, så der ikke er noget og være i tvivl om. Det er oplysninger omkring det aftales tidspunkt for underholdningen, honoraret som er aftalt for underholdningen, varighed for underholdning samt du modtager alle billederne m.m.,

Hvad er det næste, der sker?

Når man skal booke en festkomiker, så handler det meget om tillid til den engagerede og om de kan leverer det som du ønsker. Hvis du følger din intuition og mærker efter i maven for om fup fotografen er det rigtige valg for dig, så er du et godt stykke af vejen for et vellykket festindslag.

Kan du genkende et eller flere af overstående eksempler?

send online forespørgsel på underholdning

fupfotografen

Fupfotografen deltager løbende på kurser & workshop i indland og udland for at dygtiggøre sig. Altsammen for at leverer et professionelt festindslag – Men i starten oplevede han det her når han skulle sælge show et: 

”Du ser god ud, men din pris er for høj”.

”Jeg kan se du får god feedback på dit underholdning, men jeg finder en som er billigere”.

”Jeg forstår ikke, hvorfor dit show på 35 til 40 minutter er så dyrt – Når jeg kan få en anden kunstner til halv pris”.

Men det kan være stor forskel på en sjov fest og en fest som ikke huskes for noget godt på grund af den engagerede kunstner! Erfaring, anbefalinger og god respons hæver prisen og skaber et godt arrangement.

Peter deltager b.la på kurser ved teater skolen Move in act, Aarhus. Samt været deltager på performance skolen La Luna nel Pozzo i Italien, gennemført alle 3 moduler på Clownschool International i Norge og været deltager på red nose – klovnekonference i Østrig. Peter er ydermere uddannet professionel skuespiller fra det Danske filmskuespiller akademi i København.

Her kan du læse mere om andre underholdningsindslag

fupfotografen

Feedback fra tidligere arrangementer:

Underholdning til firmajulefrokost med fest & fup fotografen.

Ang. dit underholdning til firmajulefrokost vil jeg gerne sige MANGE tak for sidst og for dit helt fantastiske show. Du gjorde det virkelig godt! Vi har haft tre dage på jobbet efter afdelingens store julefrokost i lørdags og der har næsten ikke været tid til at arbejde. Vi skal jo nå at snakke om din underholdning 🙂

Utroligt, som du kunne improvisere og utroligt som du kunne takle alle de uforudsete kommentarer fra gæster, som allerede var godt igang med at feste ovenpå et par julesnaps’er. Du ER og BLIVER et naturtalent og jeg vil anbefale dig til alle jeg kender 🙂

En kollega har allerede booket dig til hendes fars 60 års fødselsdagsfest.
Da du var kørt, stod gæsterne i kø for at høre, hvordan og hvor man kunne booke dig. Alle var vilde med dig!

Vi har i dag modtaget billederne fra festen og de er helt perfekte. Vores plan er at uploade dem på vores interne infoskærm til personalestuen, så alle kan nyde dem og få endnu et godt grin. Endnu en gang tak for din hjælp – tak fordi du var SÅ god!

Anmeldt af Louise Pedersen – Odense Universitetshospital

Feed back på dit besøg med fup fotografen til en 75 års fødselsdag

Tak for din underholdning til Jens’ fødselsdag.

Vi havde en god og professionel oplevelse lige fra vores henvendelse til dig og til vi havde en aftale.

På selve dagen var det trygt at du sendte sms flere gange på vej til festen, så vi var klar over at alt forløb som det skulle.

Underholdningen levede helt op til vore forventninger, du satte virkelig gang i festen. Alle gæster morede sig kongeligt, og du var helt fantastisk til at bruge de tips vi havde sendt dig.

På den måde blev det en meget personlig underholdning, hvilket vi også havde håbet på. Nu hvor vi har modtaget billederne fra pressefotografen, kan vi igen more os over din underholdning.

Tak for du gjorde festen til en uforglemmelig oplevelse.

Anmeldt af Jens og Jonna Kær – Brønderslev

Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig som vil booke mig som fup fotograf:

Den dårlige først:
Nej. Jeg ved hvad jeg er værd og mit honorar for underholdningen er derfor fast. (Se tilbud i bunden af hjemmesiden)

Og så den gode:
Du får fuld valuta for din investering med fupfotografen. Jeg er ikke den billigste festkomiker, men heller ikke den dyreste man kan finde på nettet.

Det er så langt fra raketvidenskab, som det kan være – Forskellen på prisen, erfaringen vedr. underholdning / valg af engagerede kunstner, kan være forskellen på et vellykket arrangement eller et arrangement, som man hels ikke til tænke tilbage på.

send online forespørgsel på underholdning

Information til dig som ikke har prøvet og booke underholdning før, til dig der er i tvivl om du skal booke en bestemt festkomiker. 

Sådan booker du underholdning til et arrangement med tvivl:

 1. Du ved ikke, om vedkommende har erfaring med og optræde
 2. Du er frustreret over, at du ikke kan finde prisen
 3. Du har en formodning om hvad der er inkl i pris
 4. Du ved ikke om du skal modtaget en booking kontrakt?
 5. Du tænker om får det billigere uden en booking kontrakt?
 6. Du ved ikke om den pågældende komiker involvere stikord og historier ind i showet?

Sådan booker du fupfotografen til et arrangement uden tvivl.”

 1. Fupfotografen har stor erfaring med og optræde (over 200 årlige job)
 2. Du kan se prisen i bunden af denne finde
 3. Du får oplyst prisen inkl alt
 4. Du modtager en booking kontrakt med alle oplysninger.
 5. Pris, erfaring hænger oftes sammen.
 6. Fup fotografen involvere stikord og historier ind i showet, hvis det ønskes

Stikord & historier flettes med ind i underholdningen om festens hovedperson eller udvalgte gæster.

Du ønsker måske at underholdningen skal målrettes udfra stikord og historier om festens hovedperson eller hvis du selv er festens hovedperson at det skal målrettes specielt efter et par af dine gæster (Max 3 gæster udfra stikord)

Når du skriver oplysninger til mig, som skal bruges i underholdningen, så er det vigtig at det er oplysninger som kan tåle dagens lys, samt noget som kendetegner den eller de personer som der skal køres på, samt om der er noget jeg skal tage hensyn til på arrangement dagen. Så bliver det sjovest for alle parter.

Så skal jeg vide navnet på vedkommende, lidt omkring beskæftigelse / evt fritids job og fritidsinteresser. Hvis der er nogen særlige kendetegn som han / hun er nærighed, samler på noget, har evt idoler eller måske kendetegnes vedkommende fordi han / hun har nogle trælse talemåder. Det kan også være at der er nogen historier med nogle uheld eller andet hvor man er / har gjort noget forkert osv.

Jeg vil også gerne vide hvem som booker mig / relation til vedkommende samt om det må nævnes i underholdningen. Så kan små stikord om vedkommende være rigtig sjove, da alle kender til det fremfor en historie hvor vedkommende er kommet virkelig galt afsted eller dummet sig helt vild, men ingen kender til det eller kan genkende ham eller hende..

Alle disse informationer skal jeg modtage på mail senest 4 dag før arrangementet. Dette vil fremgå at booking kontrakten når du booker mig som festkomiker.

send online forespørgsel på underholdning

Peter Møller Hansen er ikke hvilken som helst festkomiker (Heldigvis)

Peter Møller Hansen er født d. 04 april 1974. Han startede med og lave underholdning til fester i efteråret 2002. Ideen som festkomiker opstod, efter 4 sæsoner som rejseguide i Spanien, Grækenland, Lanzarote, Mallorca, Alanya & Isla Margarita i Venezuela.

Det virker nu engang bedst, hvis man selv har ’walked the talk’,
og det lover jeg dig, jeg har.

Peter Møller Hansen startede med og lave festunderholdning tilbage i 2002 som den skøre tjener. Efter en fyring fra sit dengang faste job, så har han siden januar 2007 levet 100 % af og lave festunderholdning.

Hvert år bliver han booket et sted imellem 200 og 250 årlige shows rundt omkring i landet. Det er med til og gøre ham til en af de mest bookede festkomikere i Danmark. Samtidig din garanti for professionel underholdning til festen.

Peter er uddannet professionel skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund. Deltaget på performance skolen La Luna nel Pozzo i Italien og uddannet klovn fra Clownschool International i Norge.

fupfotografen

Når du lige om lidt investerer i at booke mig som fupfotografen  så finder du her alle de praktiske detaljer til jeres arrangement og så får du altså en fast pris:

Praktiske detaljer

 • ‘Du modtager en SMS til dig på arrangementsdagen med planmæssig ankomsttid
 • Gennemprøvet og anerkendt underholdning til arrangementet med en varighed på 35 til 40 min (med mindre andet er aftalt)
 • Inddragelse af personlige stikord og historier, så underholdningen bliver mere personlig “efter ønske”
 • Peter medbringer eget professionelt Kamera (Peter er ikke uddannet fotograf, så der kan forekomme slørede billeder)
 • Peter behøver ingen omklædningsrum når han kommer frem.
 • Du behøver ikke som arrangører og stå for mad, drikke osv.
 • Peter gør alt i overensstemmelse med kontrakten.
 • Peter ankommer altid 15 – 30 minutter før aftalte tidspunkt.

Alt her nedenfor GRATIS for dig når du booker fupfotografen:

 • Du slipper for at bekymre dig om ekstra udgifter.
 • Transportomkostninger for brændstof
 • Evt bro afgiften
 • Den tid det tager mig at køre tur/retur til arrangementet
 • Min forberedelsestid af stikord og historier.
 • Når du booker direkte hos kunstneren, så Jvf SKAT så er honoraret for festunderholdning momsfritaget jævnfør momsloven § 13 stk. 1 nr. 7 om kunstnerisk virksomhed.

Erfaring er også med i prisen er også: 

Peter som professionel skuespiller og festkomiker med over 200 årlige arrangementer.

Betaling for underholdning med fupfotografen

Kontant på arrangement dagen og jeg medbringer en kvittering for jeres betaling.

Mobilpay på  arrangement dagen, dog så skal du være opmærksom på at der er en beløbsgrænse på 2.500 kr. Du kan ændret grænsen via dit nem-id. Det er også muligt at man er flere der er gået samme og betaler mobilpay over flere gange og jeg medbringer en kvittering for jeres betaling.

Bankoverførelse til jyske bank: Beløbet være overført før arrangement dagen og du modtager en bekræftelse fra mig. (kontonummer oplyses hvis dette vælges).

fupfotografen

send online forespørgsel på underholdning