Go to Top

Feedback på underholdning

feedback på underholdning

Af Peter Møller hansen 

Jeg er uddannet skuespiller og komiker. Siden 2007 har jeg arbejdet professionelt som skuespiller, hvor jeg har specialiseret mig i at underholde til arrangementer rundt omkring i Danmark og Europa. Hvilket har givet mig et stærk fundament som skuespiller og en stor erfaring som specialist i festunderholdning. Her kan du læse feedback på hvad andre syntes.

Feedback på underholdning – Når man skal booke underholdning via nettet, så handler det meget om tillid fra arrangøren til mig som festkomiker. Har jeg erfaring med og underholde, lever jeg af og lave underholdning, er jeg sjov og pengene værd… osv.

Mit eget svar er et klart JA

Men hvad siger andre om mit festunderholdning? Læs feedback på underholdning her.

Velkommen til denne her side på gangifesten.dk som omhandler feedback på underholdning og udtagelser fra tidligere arrangementer. Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund

feedback på underholdning

feedback på underholdning

Fup fotografen til en 50 års fødselsdag

Vi takker rigtig mange gange for billederne samt et helt igennem fantastisk arrangement. Folk var helt vilde, og snakkede om dig dagen efter, og Helle fatter stadig ikke hvordan du fik den serviet ind i munden ;o))
Min bror og svigerinde er heller ikke i tvivl om, de en gang skal hyre dig, men de bror heldigvis i Horsens, så det er ikke så lang en tur ;o))
Vi har vores egne butik i Frederikssund, hvor de flyers du lagde, ligger nu på disken, så de den vej også kan deles ud.
Anmeldt af Bruno B. Jacobsen – Frederikssund

Fup fotografen til en 60 års fødselsdag

Tak for sidst og tak for billederne:-)

Vi var alle meget begejstrede for dit indslag (især min mor) og det skabte en masse stemning. Ligesom hun havde ønsket sig! Alt har fungeret fint mht vores kommunikation og de aftaler så vi havde lavet. Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Der var en del gæster som tog dit materiale med, så mon ikke der falder noget af der!

Anmeldt af Lisbeth Teubler – Nordborg 

Feedback på underholdning med fup fotografen til en 75 års fødselsdag

Tak for din underholdning til Jens’ fødselsdag.
Vi havde en god og professionel oplevelse lige fra vores henvendelse til dig og til vi havde en aftale.
På selve dagen var det trygt at du sendte sms flere gange på vej til festen, så vi var klar over at alt forløb som det skulle.
Underholdningen levede helt op til vore forventninger, du satte virkelig gang i festen. Alle gæster morede sig kongeligt, og du var helt fantastisk til at bruge de tips vi havde sendt dig.
På den måde blev det en meget personlig underholdning, hvilket vi også havde håbet på. Nu hvor vi har modtaget billederne fra pressefotografen, kan vi igen more os over din underholdning. Tak for du gjorde festen til en uforglemmelig oplevelse.

Anmeldt af Jens og Jonna Kær – Brønderslev

Pizzasmeden Feedback vedrørende underholdning fra en 30 års fødselsdagsfest

Dit underholdnings indslag med pizzasmeden var intet mindre end GENIAL!! Den levede absolut op til vores forventninger.

Det var SÅ sjovt da du kom som det forvirrede pizzabud, og det var virkelig godt lavet, den måde du fik flettet de stikord ind, som du fik af os, omhandlende min søster.

Det komiske strip fik os alle til at bryde ud i latter – med både mavekramper og tårer trillende ned af kinderne af grin.

Vi var alle enige om, at det var det bedste underholdning nogen af os, nogensinde har set. Alle gæsterne var vilde med det, og det bliver stadig snakket om!

Du kan tro, jeg/vi vil booke dig en anden gang, hvis vi står og mangler festunderholdning.

Du kan KLART anbefales!!

Anette Madsen – Holstebro

Feedback fra fødselsdag med det skøre pizzabud.

Jeg vil jeg sige tusinde tak for en dejlig oplevelse med pizzasmeden, som vi kan snakke længe om. Alle vores gæster syntes det havde vært en fantastisk oplevelse.

Min mand blev glædelig overrasket, og vi var alle sammen enige om at du havde en fantastisk evne til at fange nuet og bruge det i din underholdning til fødselsdagen.

Samtidig huskede du enormt meget af de stikord du havde fået og brugte dem på en hylende sjov måde.

Dit trylle nr. til sidst var bare eminent – tusinde tak for det flotte ballon hjerte med de 2 turtelduer tak tak og atter tak fordi du var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Anmeldt af Kirsten Pedersen – Vejle

Hej Peter.

Jeg vil hermed takke dig – ikke bare fra mig – men også fra alle gæsterne, for din fremragende underholdning ved festen med Pizza Miller i lørdags på Elbjørn. Din figur gjorde stor lykke, og det synes jeg, du fortjener stor ros for. Jeg skal undskylde det forsinkede tidspunkt, men håber ikke det ødelagde for meget for dig og din familie. Endnu engang tak for din medvirken til et brag af en fest.

Hanna, Ålborg

Hej Peter

Jeg vil hermed sige endnu engang mange tak for kanon god underholdning til sølvbryllup ved Fup-fotografen. Billederne er fantastiske og fyldt med meget personlighed. Bønderne fra Årre har haft en god oplevelse og griner stadigvæk af dig. Mine forældre er henrykte over din gode og sjove måde at være på. Du og din familie ønskes en rigtig god sommer.

Lone Davgaard -Årre

 

Hej Peter.

Tusinde tak for et mega festeligt og hylende sjovt indslag til vores bryllup.
Dit underholdning til bryllup var alle pengene værd.

Mvh
Ronni Haaning – 7800 Skive

Hej Peter.

Stor TAK for at sætte gang i stemningen fredag aften. Super god underholdning til firmafest, som jeg klart vil anbefale til familie, venner og kollegaer. Flot at du kunne huske alt den info du havde fået. Vi havde en fantastisk weekend, hvilket du var med til at sætte i gang.

Med venlig hilsen – Bente Refsgaard – Gjensidige Forsikring

Hej Peter

Underholdningen var bare i orden med Tjener Møllers. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen
Topdanmark

Hej Peter!

Tusind tak for din indsats, til min kones 70 års fødseldagsfest på Skævinge Kro den 14/9 2007, gæsterne griner endnu fire dage efter, under middagen blev de ved at sige, kommer han ikke igen, men det var fornuftigt at stoppe mens legen var god. Det var bare så vellykket, Tak Tak for underholdning ved festen.

Herluf Andersen – Skævinge

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !
Søren Petersen
BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Hej Peter

Jeg håber, at I kom godt hjem i fredags … Lidt underligt bare at sætte 2 knap så tiltrækkende fyre af på en rasteplads (Ikke personlig ment :o) ….), håber at I fik et lift til toget trods alt. Tak for et rigtig godt indslag i bussen. Hvem ved, måske ses vi igen.

Pernille Schmidt
B. YOUNG

Hej Peter,

Vi havde en rigtig god dag – og jeg har kun hørt positivt om jeres bidrag til den gode dag med tjener Mik & Møllers – det var efter min mening lige tilpas mht. til omfanget – og jeg synes, at I ramte stemningen i selskabet rigtig fint

Erik B. Larsen
Sydfyns Elselskab