Feedback på underholdning

feedback på underholdning

Underholdning til konfirmation

“Vi havde besøg af Peter til et Guldbryllup, hvilke vi aldrig vil fortryde. Alle gæsterne grinede og morede sig under hele Peters show. Kan virkelig anbefales.”

Dorthe Tine Petersen

Underholdning til konfirmation

Helt fantastisk underholdning, det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Peter. Alle morede sig helt vild børn som gamle 😊

Kimie sigerstrøm

Underholdning til konfirmation

Det var super underholdning, og alt gik super. Alle vores gæster var begejstret.

Zofia christa Svensson

Feedback på underholdning

Når man skal booke underholdning via nettet, så handler det meget om tillid fra arrangøren til mig som festkomiker. Har jeg erfaring med og underholde, lever jeg af og lave underholdning, er jeg sjov og pengene værd… osv.

Mit eget svar er et klart JA

Men hvad siger andre om mit festunderholdning? Læs feedback på underholdning her.

feedback på underholdning

Fup fotografen til en 50 års fødselsdag

Vi takker rigtig mange gange for billederne samt et helt igennem fantastisk arrangement. Folk var helt vilde, og snakkede om dig dagen efter, og Helle fatter stadig ikke hvordan du fik den serviet ind i munden ;o))
Min bror og svigerinde er heller ikke i tvivl om, de en gang skal hyre dig, men de bror heldigvis i Horsens, så det er ikke så lang en tur ;o))
Vi har vores egne butik i Frederikssund, hvor de flyers du lagde, ligger nu på disken, så de den vej også kan deles ud.

Bruno B. Jacobsen

Frederikssund

Feedback fra fødselsdag med det skøre pizzabud.

Jeg vil jeg sige tusinde tak for en dejlig oplevelse med pizzasmeden, som vi kan snakke længe om. Alle vores gæster syntes det havde vært en fantastisk oplevelse.

Min mand blev glædelig overrasket, og vi var alle sammen enige om at du havde en fantastisk evne til at fange nuet og bruge det i din underholdning til fødselsdagen.

Samtidig huskede du enormt meget af de stikord du havde fået og brugte dem på en hylende sjov måde.

Dit trylle nr. til sidst var bare eminent – tusinde tak for det flotte ballon hjerte med de 2 turtelduer tak tak og atter tak fordi du var med til at gøre vores fest uforglemmelig.

Kirsten Pedersen

Vejle

Hej Peter.

Jeg vil hermed sige endnu engang mange tak for kanon god underholdning til sølvbryllup ved Fup-fotografen. Billederne er fantastiske og fyldt med meget personlighed. Bønderne fra Årre har haft en god oplevelse og griner stadigvæk af dig. Mine forældre er henrykte over din gode og sjove måde at være på. Du og din familie ønskes en rigtig god sommer.

Lone Davgaard

Årre

Hej Peter.

Stor TAK for at sætte gang i stemningen fredag aften. Super god underholdning til firmafest, som jeg klart vil anbefale til familie, venner og kollegaer. Flot at du kunne huske alt den info du havde fået. Vi havde en fantastisk weekend, hvilket du var med til at sætte i gang.

Bente Refsgaard

Gjensidige Forsikring

Hej Peter.

Tusind tak for din indsats, til min kones 70 års fødseldagsfest på Skævinge Kro den 14/9 2007, gæsterne griner endnu fire dage efter, under middagen blev de ved at sige, kommer han ikke igen, men det var fornuftigt at stoppe mens legen var god. Det var bare så vellykket, Tak Tak for underholdning ved festen.

Herluf Andersen

Skævinge

Hej Peter.

Jeg håber, at I kom godt hjem i fredags … Lidt underligt bare at sætte 2 knap så tiltrækkende fyre af på en rasteplads (Ikke personlig ment :o) ….), håber at I fik et lift til toget trods alt. Tak for et rigtig godt indslag i bussen. Hvem ved, måske ses vi igen.

Pernille Schmidt

B. YOUNG

Fup fotografen til en 60 års fødselsdag

Tak for sidst og tak for billederne:-)

Vi var alle meget begejstrede for dit indslag (især min mor) og det skabte en masse stemning. Ligesom hun havde ønsket sig! Alt har fungeret fint mht vores kommunikation og de aftaler så vi havde lavet. Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre.

Der var en del gæster som tog dit materiale med, så mon ikke der falder noget af der!

Lisbeth Teubler

Nordborg

Hej Peter.

Jeg vil hermed takke dig – ikke bare fra mig – men også fra alle gæsterne, for din fremragende underholdning ved festen med Pizza Miller i lørdags på Elbjørn. Din figur gjorde stor lykke, og det synes jeg, du fortjener stor ros for. Jeg skal undskylde det forsinkede tidspunkt, men håber ikke det ødelagde for meget for dig og din familie. Endnu engang tak for din medvirken til et brag af en fest.

Hanna

Ålborg

Hej Peter.

Tusinde tak for et mega festeligt og hylende sjovt indslag til vores bryllup.
Dit underholdning til bryllup var alle pengene værd.

Ronni Haaning

7800 Skive

Hej Peter.

Underholdningen var bare i orden med Tjener Møllers. Det jeg bemærkede mest var – at du hurtig fandt de rigtige folk at køre lidt på – det var flot. Vi har anbefalet dig – og har fået oplyst – at du også er blevet lejet til firmafest ved Lauritsen i Esbjerg

Leif Frederiksen

Topdanmark

Tak for sidst !

Det gjorde du vældig fint, og jeg skal hilse og sige, at alle fik rørt lattermusklerne godt og grundigt. Det var en fantastisk indsats !

Søren Petersen

BILLETnet A/S – a Ticketmaster Company

Hej Peter,

Vi havde en rigtig god dag – og jeg har kun hørt positivt om jeres bidrag til den gode dag med tjener Mik & Møllers – det var efter min mening lige tilpas mht. til omfanget – og jeg synes, at I ramte stemningen i selskabet rigtig fint

Erik B. Larsen

Sydfyns Elselskab

Af Peter Møller hansen