Go to Top

Komisk strip

Beskrivelse af komisk strip underholdning

Book et indslag med pizzasmeden og der er dømt store grin og latterkramper blandt gæsterne til festen. Underholdningen med pizzasmeden er en blanding af situations komik, hurtige bemærkninger og komik i absolut særklasse.

Beskrivelse af det komiske stripshow med Pizza Smeden

Pizzasmeden kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, for og leverer den pizza som er blevet bestilt. Han bliver noget forundret over det antal gæster der er med til festen, contra den ene børnepizza han har med.

Han retter henvendelse til den kvinde som har bestilt denne pizza for og høre om hun kun har tænkt på sig selv eller hvad der lige sker her. På forhånd har han modtaget stikord og historier omkring festens hovedperson, som flettes ind i underholdningen på en sjov og humoristisk måde.

Komisk strip show

Afslutningsvis vil Pizzasmeden have betaling for sin pizza, men det hele ender ud i et komisk stripshow for festens hovedperson / hele forsamlingen. Showet er ikke vulgært, da det skal være en sjov oplevelse for alle aldre samt det tilpasses om det er til komisk stripshow til fødselsdag eller underholdning til julefrokost eller underholdning til polterabend m.m..

Varighed: 20 til 25 minutter

Her kan du læse om andre underholdningsindslag

send online forespørgsel på underholdning

komisk strip

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund