Go to Top

Komisk strip

Ring på telefon 23 83 81 91 eller send online forespørgsel på underholdning med Komisk strip serveret af Pizza Smeden. Send forespørgsel før alt er booket.

Beskrivelse af komisk strip underholdning

Underholdning til fest med komisk strip

Underholdning til festen med komisk strip

Book et indslag med pizzasmeden og der er dømt store grin og latterkramper blandt gæsterne til festen. Underholdningen med pizzasmeden er en blanding af situations komik, hurtige bemærkninger og komik i absolut særklasse.

Beskrivelse af Komisk stripshow med Pizza Smeden

Pizzasmeden kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, for og leverer den pizza som er blevet bestilt. Han bliver noget forundret over det antal gæster der er med til festen, contra den ene børnepizza han har med.

Han retter henvendelse til den kvinde som har bestilt denne pizza for og høre om hun kun har tænkt på sig selv eller hvad der lige sker her. På forhånd har han modtaget stikord og historier omkring festens hovedperson, som flettes ind i underholdningen på en sjov og humoristisk måde.

Afslutningsvis vil Pizzasmeden have betaling for sin pizza, men det hele ender ud i et komisk stripshow for festens hovedperson / hele forsamlingen. Showet er ikke vulgært, da det skal være en sjov oplevelse for alle aldre samt det tilpasses om det er til komisk stripshow til fødselsdag eller underholdning til julefrokost eller underholdning til polterabend m.m..

Varighed: 20 til 25 minutter

Til hvilke arrangementer booker man komisk stripshow

Pizza smeden er velegnet til alle typer af arrangementer, alt lige fra konfirmationer, fødselsdagsfester, polterabend, bryllupper m.m. Kan også bookes også med succes som underholdning til firmafest eller som  underholdning til julefrokost m.m.

 

 

 

 

 

 

Send forespørgsel på underholdning

Send forespørgsel på underholdning

pizza

Derfor skal du booke komisk stripshow med Pizzasmeden 

  • Læs feedback for komisk strip
  • Hylende sjov og komisk underholdning
  • Stor erfaring med og lave underholdning
  • Optrådt til fester siden 2002
  • Et stykke over 200 årlige jobs
  • Lever idag af og optræde og underholde

Komisk stripshow bookes til følgende arrangementer.