Prisen for booking af underholdning

Prisen for booking af underholdning

Underholdning til svendegilde

Prisen for booking af underholdning

Har du ideer til hvad det koster for festunderholdning. Der er flere ting som kan spille ind på prisen, når man skal booke festunderholdning. Den første kan være hvor i landet arrangementet skal afholdes i forhold til hvor den engagerede skuespiller bor. En anden ting som også er afgørende for prisen, er hvor meget erfaring den pågældende komiker her.

Det koster for mange penge..

Jamen i forhold til hvad? Du kan sagtens finde nogle til at underholde for 500 til 1000 kr. men der skal du være opmærksom på at de ikke har den store erfaring med at optræde og typisk ikke ved hvor grænsen går for hvad der er sjovt eller hvor sjofel man kan tillade sig at være.

Når man skal afholde fest, kan det godt betale sig, at betale lidt mere for at få noget professionel underholdning til jeres arrangement. Hvor man booker nogen underholdning, som sent vil blive glemt, for noget sjov underholdning.

Jeg er ikke den billigste festkomiker 

Som uddannet skuespiller og festkomiker siden 2003, så er jeg ikke den billigste at booke som festunderholdning. Men jeg kan love for at jeg gør hvad jeg kan for at gøre jeres fest lige så uforglemmelige som disse kommentarer jeg har modtaget på facebook, trustpilot m.m. fra tidligere arrangementer.

Prisen for booking af underholdning er inkl. alt.

Nogen entertainere oplyser en pris uden det er inkl alt. Men når du modtager en pris fra gangfesten.dk med skuespiller Peter Møller Hansen, så er der taget højde for alt:

Forberedelses tiden af personlige oplysninger, transport tiden tur/retur, brændstof forbruget, underholdningens varighed, evt broafgift og forsendelse af billederne osv. Kort sagt når du modtager et tilbud på festunderholdning, så er det en pris inkl. alt. Her kan du læse om hvordan du kan betale

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund