18 års fødselsdag

18 års fødselsdag

Underholdning til svendegilde

Underholdning til 18 års fødselsdags fest, der sent vil blive glemt!

At give fødselaren og alle gæsterne en magisk overraskelse er altid en god ide. Mine indslag byder på en masse grin, og hvis du vil sikret at gæsterne får sig en oplevelse ud over det sædvandlige. Så kan du med fordel booke mig med et festindslag.

General eller målrettet underholdning til 18 års fødselsdagen

Nogen kunstner på nettet tilbyde typisk et fast indslag til 18 års fødselsdagfest for familien. Men jeg har stor erfaring med at optræde og lave underholdning til 18 års fødselsdag.

Både kan være general underholdning samt at målrettet Fødselsdags indslag udfra stikord og informationer omkring festens hovedperson. De stikord jeg får, bliver flettet ind i mit underholdnings indslag til 18 års fødselsdags sjov.

Fupfotografen

18 års fødselsdags underholdning med fotografen, er en blanding af general og målrette underholdning.

Da underholdningen foregår rundt blandt gæsterne og udefra personlige oplysninger om dagens fødselar. Alle billeder 18 års fødselsdagen sendes efterfølgende Her kan du læse mere om fupfotografen

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund

Jeg tilbyder festlig underholdning til 18 års fødselsdagen med forskellige karakterer som kan målrettes enhver fødselsdagsfest. Jeg spreder smil, latter og underholdnings indslag til 18 års fødselsdag over hele Danmark.

Beskrivelse af underholdnings indslag, som målrettes til 18 års fødselsdag

Booking kontrakt på underholdning

Når du indgår en aftale med skuespiller Peter Møller Hansen omkring afvikling af et underholdnings indslag til 18 års fødselsdagsfest. Så laves der er booking kontrakt på aftalen, så der ikke er noget at være i tvivl om, om hvad der er aftalt sov.

Booking link

Det foregår på den måde at du som arrangerer får tilsendt et booking link. Dette link skal du klikke på og du bliver ført ind til et skema, hvor du skal udfylde alle punkterne i skemaet før du klikker på send booking. I dette skema er det oplysninger omkring arrangement adressen, dine kontakt oplysninger, tidspunktet for underholdning, prisen der er aftalt sov.

Udfyldt booking skema

Når du har udfyldt skemaet og trykket på send booking. Så modtager jeg den på mail og derefter sender jeg det retur til dig med alle oplysninger på omkring aftalen.

Peter er uddannet skuespiller og medlem af dansk skuespillerforbund. Den erfaring er også med i prisen

18 års fødselsdags tale

Søger du ideer til 18 års fødselsdag og du ikke helt har råd til at booke professionel underholdning. Så er der også den mulighed at du selv kan afholde en sjov tale til 18 års fødselsdag. Men du ikke helt ved hvordan du skal gribe det an og hvordan du skal lave en god tale til 18 års fødselsdag.

Dagbogen:

Da jeg selv skulle tale til min datters 18 års dagen og ville lave en sjov tale 18 års fødselsdag, så skrev jeg den i dagbogs form. Det vil sige at i skriver helt helt masse historier ned omkring ganes fødselar. Det kunne være historier omkring særheder, vaner og dumheder m.m Så omskriver du historierne i “jeg” form og til festen kan du så læse dagbogen, som om fødselaren selv har skrevet den.

Det er en kanon ide til 18 års fødselsdag, da den også kan indeholde overdrevet ros til sig selv. Det er en billig, sjovt og personlig indslag til 18 års fødselsdag.

Sjove taler til 18 års fødselsdag

Når du skal lave en tale til 18 års fødselsdagen, kan det osgå gøres på den måde at i er flere personer som taler til 18 års fødselsdag. Det vil sige at dem der er med skriver en historier med noget som fødselaren har lavet med jer hver især. Derefter holder i så talen lige efter hinanden.

Ideer til 18 års fødselsdags underholdning

Jeg håber mine forslag og ideer til underholdning til 18 års fødselsdag har givet dig lidt inspiration til selv at lave lidt underholdning. Men hvis du ikke selv syntes du har tiden til at forberede det, eller mod på selv og skulle afholde talen. Så har jeg forskellige sjove ideer til 18 års fødselsdag, hvor jeg kan kombinere festunderholdning og holde din tale 18 års fødselsdag.

Sjove indslag til 18 års fødselsdagen

Når man skal lave sjov til 18 års fødselsdag, så handler det om at være kreativ. Du kan søger efter ting til 18 års fødselsdag på google. Så når du skal være med til en sjov 18 års fødselsdagen, så er du med til at gøre at dagen sent vil blive glemt af festens hovedperson.

Underholdning til 18 års fødselsdagen

Når man skal holde 18 års fødselsdagsfest, så er det en stor dag som fødselaren har set frem til. For nu er man voksen og selv kan bestemme. Men det er også en festlige dag, hvor man booker festindslag til at tage lidt gas på ham eller hende.

Her finder du sjove ting til 18 års fødselsdagen.

Jeg har lavet forskellige indslag siden 2002 og har stor erfaring med at lave festunderholdning. Et sikkert og sjovt valg er underholdning med det skøre pizzabud, som kommer ind i festen på et aftalte tidspunk og påstår at en fra festen har bestilt pizza.

Her kan du læse mere om det skøre pizzabud