Go to Top

Julemanden

Julemanden

Alle, store som små, forventer at møde den rare og hyggelige julemand til juletræsfesten.

Book et besøg af julemanden

Julemanden optræder i professionelt kostume. Arrangementet skræddersyes udfra kundens ønsker og behov. Men et besøg foregår typisk sådan: Julemanden kommer ind til selvskabet, når alle børn kalder på ham. Først snakker han lidt med børnene, og børnene finder ud af at han ikke høre så godt længere.. Det kan aftales at julemanden starter med et enkelt trylletrick

Herefter går han om juletræet med børnene, synger de dejlige danske julesange. Der medbringes  lydanlæg og julemusik med til arrangementet.

Kan julemanden dele noget ud til børnene

Ja, hvis i som firma, forening m.m. har gaver eller andet som børnene skal have, så kan julemand dele disse ting ud, efter de har danset omkring juletræet. Julemanden har også tid til og snakke med børnene og modtager gerne ønskesedler og elsker og få taget billeder sammen med børnene

Varighed: fra 40 minutter ( afhængig af børn)

Besøget kan udvides til en større underholdningspakke på flere timer, hvor en hurtig omklædning forvanler ham til Drillenissen Fritz, der laver trylleri, fantastisk flotte ballondyr, konkurrencer m.m.

Book jule manden allerede idag

November & december er hvert år fuld booket af julearrangementer, så derfor hvis man ønsker besøg af en julemand, så skal man huske og booke i god tid. Jeg har hvert år faste arrangementer, så i nogen tilfælde er man ikke i god tid, hvis man forespørger 1 år før man skal have sin juletræsarrangement i firmaet m.m.

julemanden