Go to Top

Julemanden

Julemanden

Julemanden besøger alle, store som små, forventer at møde den rare og hyggelige julemand til juletræsfesten.

Julemand besøger butikscentre 

Bookes til butikscentre med enkelte besøg, men det er også muligt at booke ham flere dage om ugen i hele december. Der kan være tale om uddeling af karameller, modtage ønskesedler fra børnene, billedetagning, underholdning m.m. Mulighederne er mange og kan planlægges efter ønsker og behov. Varighed aftales.

Julemanden besøger firma juletræsfester 

Julemanden optræder i professionelt kostume. Arrangementet skræddersyes udfra kundens ønsker og behov. Men et besøg foregår typisk sådan: Julemanden kommer ind til selvskabet, når alle børn kalder på ham. Først snakker han lidt med børnene, og børnene finder ud af at han ikke høre så godt længere.. Det kan aftales at julemanden starter med et enkelt trylletrick

Herefter går han om juletræet med børnene, synger de dejlige danske julesange. Der medbringes lydanlæg og julemusik med til arrangementet.

Kan julemanden dele noget ud til børnene

Ja, hvis i som firma, forening m.m. har gaver eller andet som børnene skal have, så kan julemand dele disse ting ud, efter de har danset omkring juletræet. Julemanden har også tid til og snakke med børnene og modtager gerne ønskesedler og elsker og få taget billeder sammen med børnene

Varighed: fra 40 minutter ( afhængig af børn)

Besøget kan udvides til en større underholdningspakke på flere timer, hvor en hurtig omklædning forvanler ham til Drillenissen Fritz, der laver trylleri, fantastisk flotte ballondyr, konkurrencer m.m.

Julemanden besøger private hjem

Det er også muligt at booke julemanden til et besøg i private hjem. Kontakt for mere info.

Book jule manden allerede idag

November & december er hvert år fuld booket af julearrangementer, så derfor hvis man ønsker besøg af en julemand, så skal man huske og booke i god tid. Jeg har hvert år faste arrangementer, så i nogen tilfælde er man ikke i god tid, hvis man forespørger 1 år før man skal have sin juletræsarrangement i firmaet m.m.

Julemand kan også bookes som drillenissen Fritz

julemanden

JA TAK – Jeg er overbevist 

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund