Go to Top

Drillenissen Fritz

Drillenissen Fritz har kanel i rumpen og er så klar til og komme og lave trylleshow til juletræsfesten

Nu er det jul igen og drillenissen Fritz farlig har sovet i snart 10 måneder, så han er klar igen med rumpen fuld af kanel. Så skal der ske noget sjov til julefesten i firmaet eller i butikscentret, så kan man booke ham til og lave trylleshow.

Hold på hat og briller for trylleshow til juletræsfest sætter gang i julefesten og er en blanding af tryllenumre – gags og løjer og alle børne vil være en aktiv del af trylleshowet, hvor de først vil være stille og så højt råbende før de bryder ud i latter, fordi det igen er gået galt for drillenissen Fritz.

Varigheden: 30 til 40 minutter

Book Trylleshow til juletræsfest med Drillenissen Fritz idag og i er sikret top underholdning for børn.

Hvad koster trylleshow til juletræsfest

Jeg har ikke en fast honorar når man booker mig til et trylleshow til juletræsfest. Da jeg ikke ved hvor i landet i skal afholde jeres julefest.

Ring til mig idag og få et godt tilbud på underholdning til jeres julefest. Du er også velkommen til og udfylde nedenstående forespørgsels skema og jeg vender tillbage asap med et godt tilbud.

Det er også muligt at booke drillenissen Fritz som julemanden

drillenissen fritz

send online forespørgsel på underholdning

Peter Møller Hansen kan også findes på de sociale medier.

Du kan følge ham på hans facebook, hvor der laves opslag omkring tilbud, oplevelser på job osv.

Du har også mulighed for at følge og se alle de billeder han lægger på Instagram –  Typisk vil det være billeder fra før, under og efter et arrangement.

Sidst men ikke mindst, så kan du se forskellige videoer på youtube.