Underholdning til 18 års fødselsdag

Underholdning til 18 års fødselsdag

Underholdning til 18 års fødselsdag med den skøre fotograf. Underholdning til en 18 års fødselsdag, så skal du booke Fup fotografen. Så får du kanon fest underholdning samt alle billederne fra fødselsdagsfesten med i prisen.

På et aftalt tidspunkt kommer fup fotografen ind til fødselsdagsfesten og undskylder overfor dagens hovedperson at han er kommet for sent. Fødselaren bliver noget overrasket, da han eller hun ikke kan huske at have hyret en fotograf.

Fødselaren og gæsterne finder ud af det hele er rent underholdning til 18 års fødselsdagen.

Sjov 18 års fødselsdag er situations komik i særklasse rundt blandt gæsterne, hurtige kommentarer udfra hvad gæsterne siger, planlagte gags og mimik der vil give store grin og latterkramper til festen.

Her kan du læse mere om fupfotografen

Underholdning til 18 års fødselsdag

Pizza Smeden er nok den skøreste Pizzabud i Danmark. Han leverer pizza i Skagen, Tønder, Varde og København. Så skal du holde en 18 års fødselsdag eller inviteret med som gæst og kunne tænke jer en slice lidt ekstra krydderi til festen.

Så skal i bestille en festligt besøg af pizza smeden som rejser rundt i Danmark og laver festunderholdning til 18 års fødselsdag og andre fødselsdags arrangementer. Den bestilte pizza bliver krydderet med stikord og historier om festens hovedperson samt tilsat humor og stor grin. Det er en perfekt sammenblanding når man skal bruge underholdning til 18 års fødselsdagsarrangement.

Her kan du læse mere om det skøre pizzabud

Sjov tale til 18 års fødselsdag

Bugtaler indslag med den skøre politimand, det er lige som sjove taler til 18 års fødselsdag. Men hvor det er dagens fødselar som selv holder / fortæller talen. Men hvordan foregår dette indslag, når det omhandler sjov tale 18 års fødselsdag.?

Kalle kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor han vil lave 18 års fødselsdag underholdning. Strisser Kalle søger efter (fødselaren) da han har fået en anmeldelse på dagens hovedperson. Det er en anmeldelse som kræver at fødselaren skal en tur med på stationen.

MEN da det nu er en fødselsdagsfest, indgår Kalle en aftale med festens hovedperson. Han eller hun skal lige “testes” om der er blevet drukket for meget. Hvis det ikke er tilfældet, kan det måske undgå en tur på stationen. MEN der er noget som ikke helt passer, derfor kommer fødselaren nu i Kalles løgntester..

Festens hovedperson får en halv maske på og kommer til og fungerer som bugtaler dukke.

Herfra vil latteren få frit løb, da spørgsmålene er designet ud fra stikord og historier om festens hovedperson. Det er Kalle som kommer både med spørgsmålene og svarene når det gælder underholdning 18 års, så det bliver som festens hovedperson som selv holder talen. På forhånd har Kalle modtaget personlige informationer om festens hovedperson som f. eks  om nummerplade nummeret på fødselarens bil, en ubetalt fartbøde eller det kunne være noget fødselaren har dummet sig med.

Her kan du læse mere om bugtaler til fest

18 års fødselsdag ideer

Hvis du selv ønsker at lave sjov til 18 års fødselsdag, så kniber det måske med ideer til at lave noget sjov. Men du skal tænke på at det er typisk noget der tager flere aftenener og planlægge. Først skal du finde ud af hvad det skal være for et indslag, så skal du planlægge og måske skal du handle ind for at lave dit indslag til 18 års fødselsdag. Når det handler om at få ideer til 18 års fødselsdag underholdning, så er der flere faktor som spiller ind.

En anden faktor som spiller ind på sjove ideer til 18 års fødselsdag og som mange mennesker ikke tænker på, det er selve afviklingen på arrangement dagen. Da det kan nemt give lidt ondt i maven bare ved tanken om at du skal rejse sig op foran alle gæsterne som er med til festen.

Det kunne også være at du var mega nervøs for at blive følelsesmæssig påvirket når du skulle stå foran gæsterne og fortælle dagens fødselar, hvor meget vedkommende betyder for dig? Har du selv 18 års fødselsdagsfest ideer??

Ideer til underholdning til 18 års fødselsdag

18 års fest ideer, så er det Peter Møller Hansen som du skal taget fat på. Peter har i mange år lavet sjov underholdning til 18 års fødselsdag. Det er festindslag, som både kan målrettes udefra personlige oplysninger om festens hovedperson. Enten med dumheder, særheder og uheldige situationer eller med gode ting og positive ting. Uanset hvad der er tale om, så bliver det festlige indslag til 18 års fødselsdag.

Underholdning til 18 års fødselsdagsfest

Jeg har gennem årene fået utrolige gode anmeldelser på mine festlindslagt til 18 års fødselsdag. Her nedenstående kan du se og læse lidt fra tidligere arrangementer. Men eller kan jeg også findes på trustpilot.

OBS: Hvis du skal booke mig til at lave et sjovt indslag til 18 års fødselsdag, så er jeg typisk booket godt frem i kalenderen. Det betyder at jo før du booker mig, jo større chance er der for at jeg faktisk er ledig til den pågældende dato, hvor du ønsker underholdning fødselsdag 18 år.

Underholdning til 18 års fødselsdag

Underholdning til 18 års fødselsdag

Af Peter Møller Hansen