Underholdning fødselsdag 70 år

Underholdning fødselsdag 70 år

Fupfotografen laver underholdning 70 års fødselsdag

Underholdning 70 års fødselsdag med skuespiller Peter Møller Hansen som underholder som den falske fotograf. Så er underholdningen baseret situationskomik i absolut særklasse, hurtige kommentarer på det som gæsterne spiller med på og underholdning med personlige oplysninger som f.eks sjov tale til 70 års fødselsdag..

Beskrivelse af forslag til 70 års fødselsdag

Fup fotografen kommer ind til festen på et aftalt tidspunkt, hvor jeg beklager at han sådan kommer brasende. Men han er simpelthen faret vild og kan ikke finde festen, hvor X holder sin 70 års fødselsdag.

OBS: Forvirring kan forkomme, for mange gæster / festens hovedperson vil tænke er det underholdning eller er det alvor..

Når fupfotografen laver underholdning fødselsdag 70 år, så foregår rundt blandt gæsterne alt imens der bliver taget billeder af alle gæsterne. Alle billeder sendes lige efter festen. Billederne vil være alt, lige fra normale par billeder, single billeder og billeder taget fra en måske lidt skæv vinkel.

Hvis det ønskes, så kan fupfotografen også afholde festtaler 70 års fødselsdag

Varighed: 35 minutter

Underholdning 70 års fødselsdag

Festindslag med det skøre pizzabud til 70 års fødselsdag

Peter Møller Hansen som er manden bag det skøre pizzabud er uddannet skuespiller. Han vil med underholdning til 70 års fødselsdagen sørger for at latter musklerne får frit løb og festen sent vil blive glemt. Send online forespørgsel allerede idag.

Beskrivelse af underholdning

Underholdningen med det skøre pizzabud sker på et aftalt tidspunkt under festen, hvor festens hovedperson vil være en smule forundret over at der pludselig kommer festunderholdning.

Det skøre pizzabud beretter om hvordan festens hovedperson har bestilt denne pizza. Samt hvor store problemer han har haft med at bage denne pizza og udfordringer med politiet på vejen.

Alt sammen noget som bliver lagt oven på prisen for pizzaen. Underholdningen er en blanding af situationskomik og med personlige oplysninger

Evt. kan bruges til sjove taler til 70 års fødselsdag eller hvis der er tale til mors 70 års fødselsdag

Varighed: 20 til 25 minutter

Underholdning 70 års fødselsdag

ideer 70 års fødselsdag

Dagbogen er en sjov ide, som jeg selv har brugt ved festlige lejligheder. jeg har været til. Dagbogen er som en personlig og sjov tale 70 års fødselsdag. Det vil sige at du skriver nogle historier ned om festens hovedperson.

Så bagefter skriver du historierne i “jeg” form. 

Så det kommer til og lyde som en dagbog. Det kan både være skøre historier, men det kan også være historier hvor fødselaren skamroser sig selv. Det bliver en sjov 70 års fødselsdag tale.

Gaver til 70 års fødselsdag

Når man skal give en gave til 70 års fødselsdag, så er en god og værdsat gave altid at man får taget nogle familie billeder 70 års fødselsdag. Det kan være et billede af børnene, børnebørnene eller et billede af alle samme på en gang.

Det er altid en gave som der vil blive set tilbage på med stor fornøjelse. Hvis du søger andre ideer til 70 års fødselsdag?

Gaveideer til 70 års fødselsdag

70 års fødselsdag gave, så normal så har fødselaren ikke særlige mange ønsker til fødselsdagen, da man typisk ikke mangler noget i den alder. Så en anden gave 70 års fødselsdag man kan give, er oplevelses gaver.

Forstil dig engang hvis i bookede en weekend ophold i en sommerhus. En weekend hvor alle børn og børnebørn er samlet til noget sjov til 70 års fødselsdag.

Hvad giver man til en 70 års fødselsdag

Når man søger ideer til underholdning til 70 års fødselsdag, så er der mange muligheder. Først skal du finde ud af om det er noget du selv vil bruge tid på at forberede til selve festen.

Hvis du ikke selv vil bruge tiden på det

Så skal man booke en skuepiller til at lave sjov underholdning til 70 års fødselsdag. Her på siden finder du forskellige muligheder for 70 års fødselsdag underholdning.

Festtale til 70 års fødselsdag

Måske skal du holde tale til min mors 70 års fødselsdag, forberede din søns tale til fars 70 års fødselsdag eller holde tale til 70 års fødselsdag kvinde.

Uanset hvad det er til, så kræver det noget forberedelses tid. Men din tid vil også blive værdsat af festens hovedperson.  Når du laver en tale til 70 års fødselsdag mand eller tale til fars 70 års fødselsdag, så er det en handling, som altid kan gøre en mand blød i knæene.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund