Underholdning fødselsdag 70 år

ER du pålagt efter super underholdning fødselsdag 70 år? Så skal du ikke lede længere…

Jeg tilbyder gennemtestet fødselsdags underholdning i absolut særklasse. Alle mine indslag er for alle som ønsker en enkle og sjov løsning til, at slippe for selv at skulle underholde til fødselsdagen eller holde en tale.

Mit bedste gæt på at du har fundet denne hjemmeside, er fordi…

Du søger efter super sjov festunderholdning til en 70 års fødselsdag og er ved at undersøge alle de forskellige muligheder der findes på nettet. Så nu leder du efter det perfekte underholdnings indslag til 70 års fødselsdag, som garanterer dig det ene gode grin efter det andet. 

Her på denne hjemmeside finder du mange svar på dine spørgsmål om hvem jeg er, hvad jeg laver, om jeg laver professionel underholdning og hvad du kan forvente af mit underholdningen, når det gælder sjov underholdning fødselsdag 70 år. 

Hos gangifesten.dk får du en professionel skuespiller der er specialist som underholdning til fødselsdagsfester rundt omkring i hele landet – Jeg vil elske at lave underholdning for dig til en 70 års fødselsdag, som jeg skræddersyer udfra dine personlige oplysninger, som du oplyser mig om festens hovedperson.

Underholdning fødselsdag 70 år

Hvis du IKKE søger professionel underholdning fødselsdag 70 år, så er denne hjemmeside spild af din tid. Hvis du selv ønsker og bruge tiden til at forberede et underholdningsindslag til fødselsdagsfesten eller MOD til at rejse dig op foran alle gæsterne til festen og holde en tale.
Så skal du IKKE booke mig som underholdning til fødselsdagenNederst på denne side kan du finde forskellige ideer til ting du selv kan lave til festen. Hvis du skulle ombestemme dig, så er der er mange gode grunde til at booke mig fest komiker til jeres arrangement...

Sjov til 70 års fødselsdag

Sjov underholdning fødselsdag 70 år, så er det sidste man ønsker at booke underholdning med grænseskridende adfærd

Når du søger efter en underholdning til 70 års fødselsdag på nettet, så findes der mange festkomikere der tilbyder mange forskellige former for underholdning til festen. 

Nogen af dem har mindre erfaring med at optræde end andre. Det skal du være opmærksom på kan skabe manglende situationsfornemmelse overfor alle gæsterne. Det kan gøre at fest indslaget kan komme langt under bæltestedet eller showet kan være med grænseoverskridende adfærd. Hvor underholdningen er lavet med sjofle historier og kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette? 

Det har jeg et godt forslag til, hvad du kan gøre. For du kan nemlig… Pizza smeden

underholdning fødselsdag 70 år

underholdning fødselsdag 70 år

underholdning fødselsdag 70 år

70 års fødselsdag indslag

Book mig som underholdning til 70 års fødselsdag. Det er sober festunderholdning der kan opleves af alle børn og voksne som er med til festen.

Jeg er uddannet skuespiller og har arbejdet i denne branche fuldtid siden 2007. Hvor jeg med over 200 årlige underholdnings job for børn og voksne samt medvirken i film og tv, er en af Danmarks mest erfarne skuespiller. 

Når jeg laver festunderholdning, så bruger jeg ingen sjofle ord eller historier og er selv meget opmærksom på ikke at opføre en adfærd som kan være grænseoverskridende, så underholdningen kan opleves af alle aldre.

Jeg tilbyder underholdnings- indslag med forskellige karakterer, såsom:

Lyder det sjovt? Det tænkte jeg nok.

Underholdning til 70 års fødselsdag

Får du ondt i maven – bare ved tanken om at rejse dig op foran alle gæsterne og være festens midtpunkt

Du har lyst til at holde en tale for fødselaren, da vedkommende betyder meget for dig. MEN du får få helt dårlig mave og meget svedige hænder bare ved tanken om at du skal stå foran alle gæsterne for og sige alt det du gerne vil til festens hovedperson? og du er bange for at blive for rørt?

ER det noget du kan genkende fra dig selv? 

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig med at:

 • Holde talen på en sjov måde
 • Få sagt alle de ting du ønsker 
 • Slippe for at rejse dig foran gæsterne

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes ethvert fødselsdags arrangement.

Underholdning 70 års fødselsdag

Når jeg laver underholdning til 70 års fødselsdag, kan du vælge et standard eller personlig show. Du kan sende mig de personlige oplysninger om eller din tale til festens hovedpersoner. Så vil jeg flette dine oplysninger ind i showet med den karakter du vælger, på en sjov måde.

Kort sagt, så hjælper dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til fødselaren. Helt uden du selv skal rejse dig foran alle gæsterne. Jeg kan leverer et indslag til fødselsdagen, der vil overraske dig og de øvrige gæster. Samt bringe alle i et dejligt humør.

Du kan vælge mellem nedenstående underholdningsindslag, som alle er humoristiske og velegnede til dit 70 års fødselsdagsarrangement:

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot & facebook. 

Hvor tilfredse er de med mit underholdning?

underholdning fødselsdag 70 år

underholdning fødselsdag 70 år

underholdning fødselsdag 70 år

underholdning fødselsdag 70 år

70 års fødselsdag sjov

Stor tilfredshed blandt alle mine kunder. Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer Jeg håber, at nedenstående anmeldelser vil guide dig i retning af, om hvorvidt du tænker jeg er den rigtige til at underholdning til 70 års fødselsdag. 

Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel skuespiller.? Jeg er ikke den billigste skuespiller at booke som underholdning.

MEN jeg er alle pengene værd..

Indslag til 70 års fødselsdag

Booking af underholdning til en 70 års fødselsdag, det koster alt for mange penge?

Hvis du booker en professionel skuespiller eller en person som ikke har så meget erfaring med at optræde til en 70 års fødselsdag. Så skal du være opmærksom på at prisen for det show du booker, godt hænge sammen med manglende situationsfornemmelse og være forskellen på sjov eller mindre sjov oplevelse til jeres fest. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det betale sig for dig at investere lidt ekstra penge i en professionel skuespiller til at laver underholdning til fødselsdagsfesten, sådan at det  vil blive husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

Sjove indslag til 70 års fødselsdag

HUSK ALTID at modtage en booking kontrakt på sjove indslag til 70 års fødselsdag. MEN hvad får du ud af det?

Når du booker underholdning til 70 års fødselsdag, så skal du være opmærksom på at du altid modtager en booking kontrakt fra kunstneren. Så du har papir på jeres aftale og hvad den indeholder. Så er du også skiret at der ikke opstår nogen tvivl om aftalen på arrangement dagen.

Festlige indslag til 70 års fødselsdag

Hvorfor skal du egentlig modtage en booking kontrakt når du booket et festligt indslag til en 70 års fødselsdag?

Det kan både fortælle dig om den engagerede kunstner er professionel og om alle de indgåede aftaler overholdes...

MEN hvis ikke du modtager en booking bekræftelse, kan du godt være lidt usikker. Da det kan det være et eksempel på at den bookede entertainer ikke dukker op på dagen, ikke kan huske alle de indgåede aftaler, glemmer det aftalte start tidspunktet eller booker sig ud til et andet og bedre betalt arrangement på dagen. 

Det vil være en meget negativ oplevelse?

70 års fødselsdag underholdning

Når du booker mig som underholdning til 70 års fødselsdagen, så modtager du altid en booking kontrakt / bekræftelse på aftalen. Denne booking kontrakt fra mig indeholder alt omkring:

 • Skriftlig aftale med alle oplysninger på.
 • Den pris vi har aftalte (Alt inkl.)
 • Hvis der skulle være indgået specielle aftaler…

OBS: En anden ting som også er beregnet med i mine priser for underholdning til festen, det er min forberedelsestid med personlige informationer om dagens hovedperson. 

Det kunne også være at du selv havde mulighed for at bruge forberedelsestid på og lave et indslag?

underholdning fødselsdag 70 år

underholdning fødselsdag 70 år

Forberedelsestid på underholdning til 70 års fødselsdag

Det kan da ikke tage så langtid at gøre…

MEN når du selv skal forberede et sjovt festindslag til fødselsdagen, så skal du tænke på at det kræver typisk flere aftener, hvor du skal mødes med andre, som også skal med til festen.

Her skal i skal planlægge hvad der skal ske. Når i så har fundet ud af hvad i vil lave til festen, så skal der måske handles ind med de ting i skal bruge, så skal i mødes igen og øve.. Så bliver du måske ramt med en følelse om det er plat og om det overhovedet er sjov, det i har fundet på.?

Hvis du kunne undgå en masse spildtid til arrangement dagen. Ville det så ikke være god løsning for dig?

 • Jeg bruger forberedelsestiden for dig
 • Book mig med et underholdningsindslag.
 • Gennemtestet festunderholdning til 70 års fødselsdag
 • Personlig show udfra oplysninger eller standard show

JA der findes en løsning 

Du kan starte med at sende en online forespørgsel.

Hvad sker der når du sender en online forespørgsel

Du er selvfølgelig altid velkommen til at give mig et telefonopkald, hvor du kan få svar med det samme, om jeg er ledig m.m. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement. Det er helt gratis!

Men hvornår kan du forvente at få svar på din forespørgsel?

 • Jeg forsøger at besvare asap og indenfor 24 timer
 • Hvis der skulle komme spørgsmål vil du modtage et kald fra mig
 • Jeg sender et tilbud inkl. alt (Hvis jeg er ledig)
 • Du modtager en sms, så du ved jeg har mail fra mig. 

Jeg laver altid en booking kontrakt, når der skal indgås en aftale om underholdning.

Hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftalen, når du accepterer mit tilbud på underholdning til festen – Er det sådan du tænker.? 

Når du accepterer mit tilbud som underholder til festen

Så laver vi en booking kontrakt omkring aftalen på underholdning. Det gør jeg for at du også har et stykke papir på aftalen indeholder. Så er der ikke er noget at være i tvivl om og hvad vi har aftalt. 

Jeg har et online booking system som fungerer på følgende måde, at du udfylder den selv:

 • Du modtager et booking link (Mail eller sms)
 • Du skal klikke på linket. 
 • Udfylde alle punkterne før du klikker på send booking. 
 • Jeg sender en bekræftelse retur til dig med alle oplysninger på.

underholdning fødselsdag 70 år

Af Peter Møller Hansen

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.