Underholdning til herreaften

Underholdning til herreaften

Underholdning til svendegilde

Underholdning til herreaften

Underholdning til herreaften, så er der altid en løssluppet stemning. Typisk er steningen omkring bæltestedet og bemærkningerne og historierne ligeså. Så når man booker herrefrokost underholdning, skal det typisk også være derefter.

Forslag til herrefrokost

Herrefrokost aktiviteter skal i selv sørge for, men når i søger herrefrokost ideer til underholdning, så er du her havnet det rette sted. Et af de mest bookede ideer til herrefrokost, er underholdning til det skøre pizzabud som leverer et slice med humor og store grin.

Herrefrokost sjov

Et andet forslag herrefrokost er underholdning med fupfotografen, som laver underholdning baseret på situationskomik og skøre historier. Personlige historier kan flettes med ind i underholdningen.

Bag masken

Peter Møller Hansen som levere underholdning til enhver fest, hvor der kun er mænd tilstede. Han har stor erfaring med at optræde til sådan nogle arrangementer. Han har siden 2007 leveret flere tusinde arrangementer.

Uddannet skuespiller

Udover den store erfaring ved at underholde, så er Peter også uddannet skuespiller. Alt den erfaring er også med i prisen, når du booker underholdning hos gangifesten.dk Send en forespørgsel allerede idag og du modtager hurtig svar om ledig samt prisen.

Når du modtager en pris for underholdning til mande aftenen, så er det en pris inkl. alt.

Peter Møller Hansen er medlem af Dansk skuespillerforbund: medlem af Dansk skuespillerforbund.