Konfirmation overraskelse

Konfirmation overraskelse

Book en professionel skuespiller

Når du booker en professionel skuespiller til et festindslag, så kan det være med til at gøre den store forskel på underholdningen til konfirmationsfesten. Et sjov indslag til konfirmation, er samtidig en oplevelse for alle gæsterne og kan nydes af konfirmanden. Derudover kan du læne dig tilbage i stolen til arrangementet og du bruger ingen forberedelses tid på det. En skuespiller kan med sine komiske karakter underholde alle som er med til festen uanset alder.

Græseoverskridende adfærd som underholder

Jeg har oplevet en person som skulle underholde til festen og ikke havde nogen situations fornemmelse overhovedet. Det kan gøre at festen huskes på en negativ måde. MEN når du hyre en professionel skuespiller, så koster det lidt ekstra og kan hurtig være en god investering. En skuespiller kan skabe et indslag som der bliver snakket om bagefter showet.

Det vil være et show som bliver skræddersyet så det passer ind til jeres konfirmationsfest. Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark. Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

Konfirmation overraskelse med fest indslag

For mange unge mennesker, så er konfirmationsdagen en meget stor dag. En dag som de har set frem til i langtid for nu skal der være fest og gaver. Konfirmations forberedelserne har stået på i flere måneder. Det er alt fra konfirmandens forberedelse hos præsten og planlægning af festen. Det er også en dag som bliver fejret, da man træder ind i de voksnes rækker med pænt tøj og håret opsat.

En god dag for konfirmanden med konfirmations overraskelser

En dag hvor konfirmanden er i centrum med mange lykønskninger. Det er også en dag med mange gaver og specielt kontanter i hånden. Til festen vil der også blive holdt nogle taler, sunget nogle lejlighedssange og måske bliver der lavet underholdning samt festlege som konfirmation overraskelse. Konfirmationsfesten er en traditionel begivenhed og det hele er meget forudsigeligt.

Her kan du læse mere om underholdning til konfirmation 

Konfirmation overraskelse

Overraskelse til konfirmanden med en personlig videohilsen fra en af konfirmandens idoler. På nettet findes der sider, hvor du kan booke forskellige kendte personer til at udføre opgaven. Det er måske ikke sikkert du finder den rigtige, men helt klart et forsøg værd. Men skulle det lykkes for dig, så er du helt sikker på at det er en meget sprciel gave til konfirmanden, hvis du kan få et idol til at lave sådan en video hilsen. Sådan er videohilsen er typisk ikke særlig lang. Men det vigtigste er også, at konfirmanden kan fornemme, at det er en personlig videohilsen til netop ham eller hende.

Bliver hentet i en speciel bil

Overraskelser til konfirmanden, så er det noget som er blevet utrolig populær hen over de seneste år at han eller hun bliver hentet i en fed bil. Så derfor skal du også være tidlig ude når du skal booke sådan et køretøj. Hvis det er meget speciel biler du søger, så skal du typisk være mindst 1 år i forvejen.

Hvis du ikke er tidlig ude, så kan det være svært af finde den ønskede bil. Så hvis du har været opmærksom på hvad barnet har givet udtryk for ved en fed bil, så vil det være med til at starte dagen på den fedeste måde for konfirmanden.

Søg efter bilklubber på nettet

Oftes hvis du søger efter bilklubber på nettet, så kan du være heldig at finde nogle lokale amerikanerbil klubber. Tit og ofte så gør de det til billig penge, da de også er interesseret i og komme ud og lufte bilen og give en overraskelse til dagens konfirmand.

Gæt en gæst

Der er mange måder på hvordan du selv kan lave et sjovt indslag til konfirmation. Men hvordan tænker du sikkert? Jeg vil her prøve at beskrive lidt forskellige ting på festlige indslag konfirmation, som du med fordel selv kan lave uden det koster en bondegård. Det eneste det kræver er lidt forberedelses tid fra din side.

Gæt en gæst er et festindslag til konfirmation hvor alle gæsterne skal skrive en lille sætning ned på en seddel, om dem selv. Det kunne f.eks være følgende sandhed om vedkommende:

  • Jeg har engang fået et klip i kørekortet
  • Jeg har brækket min arm 3 gange
  • Jeg har engang….. (Mulighederne er mange)

Konfirmanden skal nu gætte på hvem af gæsterne som har oplevet eller været udsat for det som er skrevet på sedlen. En anderledes festindslag hvor det er lidt gæsterne det går ud over i stedet for dagens konfirmand. Du skal bruge sedler til gæsterne, noget at skrive med og en hat eller bowle hvor du kan putte sedlerne ned i

Afvikling af gæt en gæst.

Der trækkes en seddel og denne læses højt. Så skal konfirmanden gætte på en person og vedkommende skal så svare om det er sandt eller falsk. Hvis konfirmanden har gættet rigtig, skal vedkommende så fortælle historien. Det samme er gældende hvis der gættes forkert. Så skal den person som har skrevet sedlen så rejse sig og fortælle historien bag.

Festligt indslag til konfirmation

Gæt en gæst, er sjovt til konfirmationfesten både for dagens konfirmand med også alle gæsterne. Samtidig er indslaget også med til at ryste alle gæsterne lidt mere sammen. Da konfirmanden kan sidde og grine lidt af alle gæsterne over de historier der kommer frem

Hvad har du i tasken:

Der er mange andre Indslag konfirmation som du selv kan lave, uden det koster spidsen af en jagerfly. Det eneste det koster er din forberedelses tid og planlægning af indslaget. Så en mulighed kunne også være at du selv lavede konfirmation festlige indslag.

Festlig indslag til konfirmation er hvad har du i tasken?

Hvad har du i taskener et andet indslag til konfirmanden , som kan bringe smilet frem på læben hos alle gæsterne. Nede i din taske, har du nogle forskellige ting, som alle relatere til historier som festens hovedperson har lavet.

Konfirmanden spørger så, hvad har du i tasken?

Så tager du måske en fodbold op af tasken. Nu skal konfirmanden så fortælle historien der ligger bag fodbolden, ellers vil du gøre det. Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.? Så var det måske en pizzabakke og igen hvis konfirmanden ikke vil fortælle historien, så vil du.

Hvad har du i tasken, er konfirmation sjove indslag, da det ikke altid er den samme historie som dagens konfirmand fortæller i forhold til den historie der i virkeligheden ligger bag. Et sjovt indslag til konfirmanden behøver som sagt ikke koste mange penge.

Gæt og grimasser

For at legen ikke skal tage alt for langtid, så lave 2 lige store holde med max 5 personer på hver hold. Når du skal lave holdene kan det f.eks være konfirmandens mors famile imod fars familie. Det er med til at give nogen gode grin og konkurrence scener.

På forhånd har du lavet nogen kort med forskellige sætninger som omhandler forskellige situationer som dagens konfirmand har udsat sig selv for. Konkurrencen går i alt sin enkelthed ud på at hver deltager skal på skift prøve at gætte på hvad der står på kortet.

Men tvistet er at deltagerne ikke må bruge ord. Den som vinder konkurrencen er det hold som har brugt kortest tid på at løse opgaven. nDette indslag til konfirmation, vil med garanti sørge for masser af latter i selskabet.

Fotografering eller smartphone

En væsenligt udgift til konfirmationen, er hvis i har valgt at bruge penge på en fotograf. Udgiften skal dække fotografens løn samt han eller hun skal have betaling for de billeder der bliver lavet. Men når det gælder konfirmationsfester, så er fotografer ikke særlig meget brugte.

En af de hyppigste årsager til dette, er at stort set alle gæster har en smartphone med i lommen, der kan tage nogen flotte billeder. Så for at spare penge, kan i bede alle gæsterne om og tage forskellige billeder og efterfølgende sende dem til dig.

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud til afholdelse af konfirmation

Beskriv dine krav til din fest

Udfyld vores tilbudsformular og lad os lave researcharbejdet ud fra dine ønsker. Det kunne f.eks. være ønsker til menuen eller omgivelserne.

Vi finder de bedste udbydere til dig

Vi kigger på din forespørgsel, og finder mulighederne som matcher dine behov, hvor stederne tager direkte kontakt din dig med deres tilbud.

De kontakter dig med deres bud på din konfirmation

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med til din konfirmation.