Kobberbryllup sjov

Søger du efter kanon sjov underholdning til kobberbryllup? Så er skal du ikke lede længere…

Jeg tilbyder gennemtestet bryllups underholdning i absolut særklasse. Det er forskellige festlige indslag for alle der ønsker at slippe for selv at skulle lave underholdning til festen. Eller måske slippe for selv at skulle holde en tale for festens hovedpersoner.

Jeg har et godt gæt på at du er landet på denne hjemmeside, fordi…

Du søger efter super sjov underholdning til et kobberbryllup og er ved at undersøge de forskellige muligheder der findes for at gøre festen helt unik. Så nu søger du efter det helt perfekte underholdnings indslag til kobberbryllup festen, som kan garanterer dig det ene gode grin efter det andet til festen. 

Her på denne hjemmeside www.gangifesten.dk finder du mange svar på de spørgsmål som du måtte have og svar på hvad du kan forvente af selve underholdningen, når der er tale om sjov underholdning til en kobberbryllup. 

Kobberbryllup sjov

Hvis du IKKE søger professionel underholdning til kobberbryllup, så er denne hjemmeside spild af din tid. Hvis du selv ønsker og bruge tiden til at forberede et underholdningsindslag til bryllupsfesten eller måske MOD til at rejse dig op foran alle gæsterne som er med til festen og holde en tale.

Så skal du IKKE booke mig som underholdning til kobberbryllupHvis du skulle ombestemme dig, så er der er mange gode grunde til at booke mig fest komiker til jeres arrangement…

Underholdning kobberbryllup

Så ønsker man ikke at booke underholdningsindslag med grænseoverskridende adfærd. Når du søger efter en underholdning til kobberbryllup på internettet, så findes der utrolig mange som tilbyder alle mulige former for forskellige festunderholdning. 

Jeg har stor erfaring som festkomiker

Nogle af de personer som laver underholdning, de har mindre erfaring med at optræde end andre. Der kan være med grænseoverskridende adfærd på grund af manglende situationsfornemmelse overfor alle gæsterne. Det gør at det festlige indslag kan være langt under bæltestedet eller måske hvor underholdningen er lavet med sjofle historier og kommentarer. 

Hvad er løsning på dine bekymringer for dette? 

Det har jeg et godt forslag til. Du kan nemlig… Booke mig som underholdning til kobberbryllup.

Sjov til kobberbryllup

Når du booker mig til at lave sjov til kobberbryllup, så får du festunderholdning der kan opleves af alle som er med til festen.Jeg er uddannet professionel skuespiller og har arbejdet i denne branche siden 2007.

Hvor jeg med over 200 årlige arrangementer for børn og voksne, er en af Danmarks mest erfarne og bookede skuespiller til festunderholdning. 

Når jeg laver underholdning til festr, så bruger jeg ikke hverken sjofle ord eller historier og er utrolig meget opmærksom på ikke at have en adfærd som kan være grænseoverskridende for gæsterne, sådan at underholdningen kan opleves af alle aldre.

Lyder det godt? Det tænkte jeg nok.

Ideer til underholdning til kobberbryllup

Du har lyst til at holde en tale for kobberbrudeparret, da vedkommende betyder rigtig meget for dig. MEN du kan få helt ondt i maven og svedige håndflader, bare ved tanken om at du skal rejse dig op foran alle gæsterne ved festen. For og sige alt det du gerne vil til festens hovedpersoner…? 

ER det noget du kan genkende fra dig selv? 

Men bare rolig, for jeg kan hjælpe dig med ideer til kobberbryllup fest

 • Jeg kan holde din tale på en sjov måde…
 • Du får sagt alle de ting du ønsker, gennem festunderholdning.
 • Du slipper for at rejse dig foran gæsterne…

Dette kan gøres på mange måder, da jeg tilbyder forskellige shows som kan målrettes ethvert arrangement.

Kobberbryllup underholdning

Når jeg laver underholdning ti kobberbryllup, så kan du vælge imellem et standard eller personligt show

Jeg modtager personlige oplysninger med stikord og historier om eller din tale til festens hovedpersoner. Så vil jeg flette det hele ind i det show du har valgt jeg skal lave, på en sjov måde. Det vil hjælpe dig med at få sagt alle de ting, du gerne vil sige til dagens hovedpersoner. Helt uden du selv behøver at rejse dig foran alle gæsterne.

Du kan vælge mellem nedenstående underholdningsindslag, som alle er humoristiske og velegnede til dit bryllupsarrangementer:

Alle ovenstående indslag har fået glade og tilfredse kunder på trustpilot. 

Hvor tilfredse er de?

kobberbryllup sjov

Kobberbryllup sjov

kobberbryllup sjov

Sjove indslag til kobberbryllup

Der er stor tilfredshed blandt alle mine kunder. Her kan du læse lidt referencer fra tidligere arrangementer. Jeg håber, at nedenstående anmeldelser vil hjælpe dig i retning af, at du tænker at jeg er den rigtige person til at leverer underholdning til kobberbryllup.

Men hvad koster det egentlig at booke mig som professionel skuespiller til en kobberbryllup.? Jeg er ikke den billigste skuespiller at booke som underholdning.

MEN jeg er alle pengene værd..

underholdning til kobberbryllup

Festlige indslag til kobberbryllup

Festlige indslag til kobberbryllup, koster alt for mange penge.?

Forskellen på når du booker en person som ikke har så meget erfaring med at optræde contra en professionel skuespiller. Så kan prisen godt være forskellen på sjov eller mindre sjov oplevelse til festen.

Da det show du booker, godt kan hænge sammen med en manglende situationsfornemmelse, en manglende forberedelse til arrangementet fra den engagerede kunstner. 

Så er mit spørgsmål og jeg tænker du selv har svaret på det? 

Kan det betale sig for dig at bruge lidt ekstra penge i at booke en professionel skuespiller som laver underholdning til jeres fest. For det skulle jo gerne blive en fest som vil blive husket for en god oplevelse, frem for det modsatte?

Sjov kobberbryllup

Priser og booking af sjov kobberbryllup. Hvad får du ud af det…

Når du booker en underholdning til kobberbryllup, så skal du være meget opmærksom på at du modtager en kontrakt fra bookede kunstner. Sådan at du har papir på jeres aftale og alt hvad der er aftalt omkring priser, starttidspunkt for underholdning m.m. 

Men hvorfor skal du egentlig det?

Det vil give dig et tegn på om den bookede kunstner er professionel og overholder alle de indgåede aftaler…Så du ikke får en træls oplevelse på arrangement dagen.

MEN hvis ikke du modtager en endelig booking kontrakt, så kan du måske opleve at den engagerede kunstner ikke kommer på dagen, ikke kan huske alle de indgåede aftaler omkring prisen, måske glemmer start tidspunktet eller i værste tilfælde booker et andet og bedre betalt arrangement på dagen og aflyser dit. 

Det vil være en træls oplevelse?

Når du booker mig som underholdning til kobberbryllup, så modtager du altid en booking kontrakt på vores aftale. Denne booking kontrakt som du modtager fra mig indeholder alt omkring:

 • Booking kontrakt med alle oplysninger.
 • Vores aftalte pris som er (Alt inkl.)
 • Starttidspunkt for underholdningen
 • evt: Specielle aftaler m.m.

En anden ting som også er medregnet i mine underholdnings priser, det er den forberedelsestid jeg bruger på personlige informationer om dagens hovedpersoner. 

Sjove ideer til kobberbryllup

Sjove ideer til kobberbryllup kræver forberedelsestid, men kan det virkelig tage så lang tid?

Når du selv skal forberede et sjovt indslag til en kobberbryllup, så skal du være opmærksom på at det vil kræve typisk mange aftener. Hvor du skal mødes med de andre som skal med til festen og hvor i skal bruge tid på planlægningen hvad der skal ske på arrangement dagen og om det evt er sjov tale til kobberbryllup.

Når i så har fundet ud af hvad i skal lave til kobberbryllup arrangementet , så bliver du måske ramt af en tanke om det overhovedet er sjov, det i har fundet på…?

Ville det ikke være god løsning, hvis du faktisk kunne undgå en masse spildtid på forberedelse af noget som du ikke ved om er sjovt.. ?

 • Book mig med et indslag.
 • Gennemtestet underholdning siden 2003
 • Jeg bruger forberedelsestiden for dig før festen.
 • Du får sagt de ting til brudeparret, uden du behøver at rejse dig op foran alle gæsterne.

JA der findes en løsning.

Sjov underholdning til kobberbryllup

Hvad sker der egentlig når du sender en online forespørgsel til mig på underholdning til kobberbryllup

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til mig og få svar med det samme om jeg er ledig til den ønskede dato m.m. Men du er også velkommen til at sende en online forespørgsel til jeres arrangement. Det er helt gratis. 

Svar på din forespørgsel?

 • Jeg gør mit bedste for at besvare indenfor 24 timer
 • Du modtage et kald fra mig, hvis jeg skulle få spørgsmål
 • Jeg sender et tilbud på underholdning inkl. alt (Hvis jeg er ledig)
 • Du vil modtage en sms, så du ved jeg har sendt en mail. 

Når du accepterer mit tilbud på underholdning til festen Hvorfor skal der så laves en booking kontrakt på aftalen.

Er det sådan du tænker? 

Ideer til underholdning kobberbryllup

Når du accepterer mit tilbud og ide på sjov underholdning, så laver vi en booking kontrakt omkring aftalen.

Det gør jeg for at du også har et dokument på hvad vores aftale indeholder. Så er der ikke er noget at være i tvivl om og hvad der er aftalt vedr. underholdning til jeres arrangement. 

Jeg har et online booking system som fungerer på følgende måde:

 • Jeg sender dig et online booking link
 • Når du klikker på linket. 
 • Skal du udfylde alle punkterne i skemaet før du klikker på send booking. 
 • Du modtager en bekræftelse med alle oplysninger på.

Kobberbryllup sjov

Af Peter Møller Hansen

Som en kvalificeret professionel skuespiller, der er en del af det anerkendte Dansk Skuespillerforbund som A-Medlem, er jeg dedikeret til at levere den bedst mulige underholdning til jeres arrangement. Dansk skuespillerforbund

Min skuespillerprofil hos Dansk Skuespillerforbund viser mit engagement, erfaring og talent inden for feltet. Her finder du link til min skuespiller profil: Dansk skuespillerforbund. Jeg har medvirket i en række film, tv-serier og reklamefilm, hvor jeg har haft forskellige roller. Denne bredde af erfaring giver mig en unik evne til at tilpasse mig forskellige publikum og skabe underholdning, der rammer lige i hjertet af jeres behov.

Prisen er vigtig, men husk at værdien af min underholdning går ud over det enkelte arrangement. Jeg er en kvalificeret professionel skuespiller med erfaring og talent. Jeg optræder ved over 200 årlige arrangementer og har levet af det siden 2007 og kan tilpasse mig enhver begivenhed. Jeg har også medvirket i film og tv-serier, hvilket giver mig evnen til at tilpasse mig forskellige publikum.

Så selvom prisen måske er lidt højere, kan I være sikre på, at I får en kvalitetsoplevelse, der overskrider jeres forventninger. I vil få en skuespiller, der er dedikeret til sit håndværk og altid stræber efter at give sit bedste. Jeg vil være med til at skabe en uforglemmelig fest, hvor I og jeres gæster kan nyde en fantastisk oplevelse, der vil blive talt om i lang tid.