Besøg af julemanden

Besøg af julemanden

Juleaften er en fantastisk aften for alle, eller det vil sige næsten alle. For det er faktisk også en aften som mange hader og frygter, her tænker jeg specielt på de forældre som ikke skal / kan være sammen med deres børn denne aften pga skilsmisse.

  • Jeg er selv far til 2 dejlige børn på delebasis
  • Savner dem denne dag, hvert andet år.
  • Børnene er hos deres mor i år
  • Jeg får den bedste jul jeg kan får i den situation

Som skilsmisse far, så giver det mig den bedste jul,  jeg kan få uden børnene.  Da jeg så laver det jeg kan lide, nemlig og underholde til forskellige arrangementer.  Så jeg har den bedste juleaften hvert år og glæder mig til julen 2022, for der holder jeg fri sammen med mine dejlige børn.

Jeg har allerede flere arrangementer booket ind i kalenderen til 24.12.2021

Så hvis du vil sikre at jeg ikke bliver fuld booket, så skal du ikke vente lang tid med at booke et besøg af julemanden. Før jeg ikke har flere ledig tider i min kalender.

Besøg af julemanden

Beskrivelse af besøget d. 24.12.2021

I stiller en pose udenfor døren med de pakker der skal deles ud samt det aftalte beløb i en kuvert. Her er det vigtig i skriver navn og gerne alder på pakkerne. Når jeg så kommer frem til stedet, tager jeg pakkerne over i min sæk og ringer på døren.

Besøg af julemanden d. 24.12.2021 er en blanding af at jeg snakker lidt med børnene, laver lidt trylleri, dele pakkerne ud og børnene får mulighed for et kram og et billede. Skal der laves lidt sjov med de voksne, kan det også lade sig gøre.

Varigheden er 10 til 15 minutter.

Sted: OBS personlig besøg – Kun i 7330 Brande

Prisen for besøg 24.12.2021

  • 400 kr. imellem kl. 09.00 & 11.45
  • 450 kr. imellem kl. 12.00 &  18.00
  • 550 kr. efter kl. 18.15

Her kan du lave en online booking

Når du har fået en bekræftelse på at jeg er ledig eller hvis du ønsker at booke en personlig video til juleaften. Klik på linket, udfyld alle punkter i skemaet før du klikker på send booking.