Besøg af julemanden

Besøg af julemanden

Juleaften er en fantastisk aften for alle, eller det vil sige næsten alle. For det er faktisk også en aften som mange hader og frygter, her tænker jeg specielt på de forældre som ikke skal / kan være sammen med deres børn denne aften pga skilsmisse.

  • Jeg er selv far til 2 dejlige børn på delebasis
  • Savner dem denne dag, hvert andet år.
  • Børnene er hos deres mor i år
  • Jeg får den bedste jul jeg kan får i den situation

Som skilsmisse far, så giver det mig den bedste jul,  jeg kan få uden børnene.  Da jeg så laver det jeg kan lide, nemlig og underholde til forskellige arrangementer.  Så jeg har den bedste juleaften hvert år og glæder mig til julen 2022, for der holder jeg fri sammen med mine dejlige børn.

Jeg har allerede flere arrangementer booket ind i kalenderen til 24.12.2021

Så hvis du vil sikre at jeg ikke bliver fuld booket, så skal du ikke vente lang tid med at booke et besøg af julemanden. Før jeg ikke har flere ledig tider i min kalender.

 

Send Online Forespørgsel

Besøg af julemanden

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund

Beskrivelse af besøget d. 24.12.2021

OBS: Oplys det ønskede tidspunkt på dagen

Beskrivelse af online besøg

Jeg modtager på forhånd information om de børn eller måske voksne, som videoen skal målrettes. Det kunne f.eks være noget de i løbet af året havde gjort godt, deres største ønsker i hele verden, eller måske at de havde sendt noget til julemanden.

Hvis der skal laves lidt ekstra, kan vi aftale hvor i ligger en gave til dem og så kan jeg nævne at julemanden har lagt denne gave. Ud fra disse oplysninger målretter jeg så en personlig video hilsen til jer.

Tilsendt direkte til din indbakke

Oplysningerne skal jeg have mindst 7 dage før juleaften, så jeg har tid til at indspille videoen. 4 dage før juleaften, vil denne personlige video, så blive sendt til din mailadresse via wetransfer. Så bestemmer du selv hvornår du vil afspille video for børnene.

Sted: Kan bookes over hele Danmark

Pris for en video

  • 250 kr (Mobilpay)

Besøg af julemanden

Varighed på video

2 til 5 minutter (afhængig af hvor mange og meget der skal nævnes)

Her kan du lave en online booking

Når du har fået en bekræftelse på at jeg er ledig eller hvis du ønsker at booke en personlig video til juleaften. Klik på linket, udfyld alle punkter i skemaet før du klikker på send booking.

Online booking