50 års fødselsdag

50 års fødselsdag

Book en professionel skuespiller

Et andet forslag, når der er tale om underholdne indslag til en 50 års fødselsdag. Så kan det være en kanon god ide, hvis du booker en professionel festkomiker eller en skuespiller som overraskelse til 50 års fødselsdag.

Når du booker en professionel skuespiller, så kan det virkelig være med til at gøre en stor forskel på om fødselsdagsfesten. En forskel om det underholdne indslag blive en succes eller det modsatte, når det gælder festunderholdning til 50 års dagen.

Fælles oplevelse for alle gæsterne som er med til festen og samtidig kan nydes af fødselaren

Et sådan indslag til 50 års fødselsdagen er samtidig en fælles oplevelse for alle gæsterne som er med til festen og samtidig kan nydes af fødselaren. En anden fordel ved at booke en person udefra, som er van til at optræde. Det er at du kan læne dig tilbage i stolen på arrangementdagen, samt du ikke skal bruge en masse forberedelses tid på at forberede dit eget indslag.

Forskellige komiske karakter

En skuespiller kan indstille sig på festen med forskellige komiske karakter og underholde alle som er med til festen uanset alder. En professionel skuespiller har erfaring og situations fornemmelse og laver underholdning som ikke er langt under bæltestedet med både ord og handlinger.

Når du hyre en professionel skuespiller med gode ideer til 50 års fødselsdag

JA, så koster det lidt ekstra. Men kan også hurtig vise sig at være en god investering for noget underholdning som huskes for noget sjov og godt. En skuespiller kan lave et show som bliver skræddersyet efter dine ideer så det passer ind til fødselsdagen. Peter Møller Hansen har flere års erfaring med at skabe smil og latter rundt omkring i hele Danmark.

Her kan du læse mere om Peter Møller Hansen Som også er medlem af Dansk skuespillerforbund

50 års fødselsdag

50 års fødselsdag

50 års fødselsdag

50 års fødselsdag fest kan for fødselaren både være en rigtig god dag, som de har set frem til. Men det kan også være en fødselsdagsfest som de har set frem til med lidt bange anelser for hvad der skal ske? For mange mennesker så er det også en aldersgrænse som ikke er rar at nå.

Så derfor er det ekstremt vigtigt at man går efter at give dagens fødselar de bedste oplevelse på dagen. Derfor er det vigtigt at man tager højde for at der kan være stor forskel på festunderholdning, sjove selskabslege når der er tale om 50 års fødselsdagsfest.

Forslag til 50 års fødselsdag?

Når du skal finder ideer til 50 års fødselsdag og finde svar på hvilke festlige indslag du skal lave til fødselsdagen. Så kan man godt blive i tvivl. Når du søger på nettet efter underholdning, så findes der et hav af muligheder.

Ide til 50 års fødselsdag du selv skulle lave indslag – 

Det kan være være tale om nogle skøre, sjove og pinlig selvskabslege, hvor dagens fødselar kommer på slap line. MEN det kunne også tænke sig at du ikke selv har lyst til at lave noget til festen. En anden mulighed kunne være at hyre en professionelt skuespiller, en skuespiller som kommer til festen og laver et kanon sjov festindslag til 50 års fødselsdagen.

Hvad kan du selv gøre med et festindslag?

Her på siden kan du læse nogle eksempler på nogle sjove indslag som kan give dig nogle ideer til hvordan du kan gøre fødselsdagsfesten til en fest som sent vil blive glemt. Ydermere vil du også kunne finde inspiration til andet underholdning, som kan passes ind til jeres fest på arrangement dagen, hvor der skal siges tillykke 50 år sjov.

Jeg håber du kan få noget ud af denne underholdnings guide med sjove indslag som overraskelse 50 års dag.

Jeg håber du finder sjove ideér til hvordan du f.eks kan holde en sjov tale, hvordan du selv kan skrive personlig sang til dagens fødselar. Eller finde ideer til nogle sjove selvskabslege, som kan involverer alle gæsterne som er med til festen samt hvor festens hovedperson kommer i centrum med et fødselsdags indslag. Eller måske finde ideer til hvordan du kan pynte op til en anderledes 50 års fødselsdag

Her finder du eksempler på underholdning til 50 års fødselsdag

God fornøjelse her på siden

50 års fødselsdag

her er 3 ideer 50 års fødselsdag, som du kan lave til fødselsdagen. Det er festligt indslag som ikke koster andet end din egen forberedelses tid af indslaget eller talen du ønsker at holde.

Dagbogs talen:

ideer til 50 års fødselsdag er dagbogs talen. Først skal du skrive en masse sjove historier ned omkring dagens hovedperson. Det skal være omkring fødselarens mærkelige særheder, dumheder som er begået, vaner som fødselaren gør hele tiden, hvad fødselaren kan lide og ikke lide m.m.

Så skriver du alt informationerne i ”Jeg form”.  Så vi du lyde som om det er dagens hovedperson, som selv har skrevet dagbogen. Ex. Så lav teksten i dagbogen ud fra at fødselaren skamroser sig selv m.m.

Når du har dagbogen i hånden til 50 fødselsdag

Du kan evt. starte med at en undskyldning for at have fundet hans / hendes dagbog på toilettet. Husk når du læser historierne op til fødselsdag 50, at du holder kunstpauser i og kigge op på gæsterne.

BOXEN:

Andre Ideer til underholdning til en 50 års fødselsdag som du kan lave er “Boxen rundt”. Der bliver udleveret sedler til alle gæster som er med til festen. De skal så skrive en lille hilsen på sedlen til og om fødselaren. Det kan være oplevelser sammen, historier med noget fødselaren og gæsten har dummet sig med osv.

Men det kunne også være en lille hilsen med hvad fødselaren har af betydning for dig

Når alle sedlerne er skrevet, så lægger du dem ned i en aflåst box. (evt med en flaske god vin eller nogle special øl.) Denne box må dagens fødselar så først åbne på hans / hendes 51 års fødselsdag. Så kan fødselaren tænke tilbage på en kanon fødselsdagsfest og mindes alle sine gode venner og familie præcis 1 år efter festen. Dette indslag kan både passes ind til 50 års fødselsdag kvinde eller hvis der er tale om 50 års fødselsdag mand.

Hvad er der i tasken:

Hvad er der i tasken, er et andet sjov indslag til 50 års fødselsdag, som sikkert kan bringe smilet frem hos alle de deltagende gæsterne. Først skal der placereres ting nede i din taske. De forskellige ting skal selvfølgelig relatere til de historier som festens hovedperson har været involveret i og dummet sig med.

Fødselaren spørger så, hvad er der i tasken?

Så tager du måske noget fra et æble op af tasken. Dagens hovedperson så fortælle historien der ligger bag dette æble. Hvis han eller hun ikk gør det eller ikke kan huske det, så kan du selvfølgelig huske det og du vil fortælle det foran alle gæsterne. Næste gange der spørges om, hvad er der i tasken.?

Så var det måske en brækpose og igen hvis fødselaren ikke vil fortælle historien eller huske historien som ligger bag denne brækpose, så vil du selvfølgelig gøre det, da du sagtens kan huske det. Indslaget med “hvad er der i tasken”, er et sjovt og simpel underholdene indslag til 50 års fødselsdag.

Det er nemlig ikke altid den samme historie som fødselaren fortæller i forhold til den virkelige historie som ligger bag.

Balloner til 50 års fødselsdagen

Hvis du selv er festens hovedperson der skal holde en 50 års fødselsdag, så er det selvfølgelig dagen hvor du sikkert ønsker at gøre noget ekstra ud af det. Noget der virkelig kan gøre en forskel til festen, det er hvis du pynter op til festen. Du kan evt. pynte lokalet som et temafest og pynt med balloner. For uanset alder, så er balloner noget som tiltrækker alles opmærksomhed og noget som kan bringe smilet frem hos dine gæster.

Heliumballoner til enhver fest

Forskellige farvede balloner er sjove ideer til 50 års fødselsdag. Ballonerne er altid festlige og flotte at kigge på når man er til fest. Men ballonerne kan blive endnu mere festlige at kigge på til din 50 års fødselsdag, hvis du sørger for at de bliver fyldt med helium. Resultatet af det er at de flyver til vejrs i festlokalet hvor fødselsdagen skal afholdes.

Utrolig flot syn

Hvis du samtidig fylder heliumballoner med Hi-Float væske før de pustes op, så kan det forlænge ballonernes svæve tid markant og holde hele dagen/natten! Klik på nedenstående reklame banner, så finder du et stort udvalg af balloner som også passer til din fødselsdagsfest.

Imponérer med fødselsdagsballoner

Klik på banneret, hvor du finder 50 års fødselsdag ideer med et stort udvalg af festballoner.

Balloner til 50 års fødselsdagen kan skabe et fantastisk flot dekoration og du vil helt sikkert efterlade alle dine fødselsdagsgæster med et varigt indtryk. Du kan vælge imellem alle dine yndlings fødselsdagsballoner i kollektionen. Balloner og pynt til festen som kan afspejle din personlige stil, din personlighed samt din kreativitet.