Underholdning til en 50 års fødselsdag

Underholdning til en 50 års fødselsdag

Underholdning til en 50 års fødselsdag med fupfotografen

Underholdning ti en 50 års fødselsdag starter på et aftalt tidspunkt midt under festen, kommer den skøre fotograf kommer ind i salen, hvor han undskylder overfor alle gæsterne at han bare sådan kommer brasende ind til festen. Men han skal lige være helt sikker på at det er den rigtige fest han er kommet til, så han spørger indtil, om det er her “X” holder fest.

Alle gæsterne samt festens hovedperson finder ud af det hele er rent underholdning efter en kort forklaring på forsinkelsen. Herfra vil alle til festen, på humoristisk vis blive inddraget i underholdningen, og blive automatisk en del af jeres hidtil sjoveste billeder til 50 års fødselsdag.

Alle billeder sendes elektronisk efter festen

Varighed: 35 minutter

Det skøre pizzabud leverer pizza til festen, med personlig bid.

Festlig indslag til 50 års fødselsdag. Det skøre pizzabud kommer brasende ind til festen på et “aftalt tidspunkt” og ser meget forundret ud, da han opdager hvor mange gæster som er med til festen, contra den ene børnepizza som han er kommet for og levere.

Pizza smeden præsentere sig for alle gæsterne

Han beretter lidt omkring hvor meget besvær han har haft med at bage denne pizza samt problemer med køreturen, før han retter henvendelse til den person som har bestilt denne pizza.

Den som har bestilt denne pizza er selvfølgelig dagens fødselar. Han eller hun blive en del af underholdningen, men også gæsterne vil blive involveret, udfra deres kommentarer og hvad de spiller med på, imens det skøre pizzabud laver festlige indslag til 50 års fødselsdag

Varighed: 25 til 30 minutter

50 års fødselsdag sjov med strisser Kalle

Det er Festunderholdning i absolut særklasse.

Strisser Kalle kommer ind til fødselsdags festen “på et aftalt tidspunkt” og retter henvendelse til festen hovedperson. Grunden til dette er at der er kommet en anmeldelse på vedkommende. Hændelsen er så slem at han / hun faktisk skal med en tur på politistationen. Men Kalle syntes måske det er lidt synd når nu der fejres 50 års fødselsdag.

Alkohol test

Strisser Kalle vælger derfor at teste fødselaren på sin egen måde, om fødselaren er for påvirket. Det viser sig at 50 års fødselaren er for påvirket, så derfor er der kun løgn detekter tilbage for at undgå en tur på stationen. Nu bliver det sjovt og festligt indslag til 50 års fødselsdag.

Den runde fødselar får nu en bugtaler maske på. Den fungere sådan at Kalle stiller spørgsmålene og det er også Kalle som svare. Men munden bevæger sig på masken, hver gang det er fødselaren der taler. Dialogen bliver lavet udefra stikord og historier, så det er fødselaren der selv “fortæller” alle de pinelige historier.

50 års fødselsdag sjov i absolut særklasse

Varighed: 25 til 30 minutter

50 års fødselsdag sjove indslag

Når man skal lave sjov 50 års fødselsdag, så kan man selv lave det. Men når man gerne vil frigøre sig selv fra forberedelsestiden af det, så kan man her booke forskellige festindslag 50 års fødselsdag. Hvis der er tale om underholdning til 50 års fødselsdag kvinde, så kan jeg bookes som det skøre pizzabud med et komisk stripindslag.

Underholdningen med komisk strip 

Det er ikke vulgært på nogen måde, da han har en dragt på under kostumet, som fungere som krop. Det vil sige at når tøjet taget af, er han stadig helt dækket til dette anderledes 50 års fødselsdag indslag. Hvis der er tale om underholdning til 50 års fødselsdag mand, så skræddersyes det efter dette så det passer til 50 års fødselsdag.

Festindslag til 50 års fødselsdag

Hvis man selv har ideer til underholdning 50 års fødselsdag, så kan jeg måske lave karakteren udefra hvilken ønske du have til indslag 50 års fødselsdag. En sjov ide til 50 års fødselsdag, kunne være hvis fødselaren f.eks var bondemand, så kom jeg som bondeknold med underholdning 50 år.

Alle underholdnings indslag kan indeholde tale ved 50 års fødselsdag samt vittigheder 50 års fødselsdag.

Varighed: Afhængig af hvilken karakter der vælges underholdning til 50 års fest

Sjov underholdning til 50 års fødselsdag, så finder du her på hjemmesiden inspiration til 50 års fødselsdag. Jeg optræder med flere forskellige karakter, som kan målrettes til 50 års fødselsdag sjov.

Når du booker mig som underholdning 50 års fødselsdag

Fremsender jeg en booking bekræftelse, så du også en papir på vores aftale. Når du har booket mig – så booker jeg ikke til anden side (en aftale er en aftale)

På arrangement dagen sender jeg en sms med min ankomst tid. Betalingen er på arrangementdagen enten kontant eller mobilpay.

Underholdning fødselsdag 50 år med personlige informationer

Hvad skal jeg vide:?

Når du skriver oplysninger til mig, som skal bruges til underholdning til fødselsdag 50 år, så er det vigtig at det er oplysninger som kan tåle dagens lys, samt noget som kendetegner den eller de personer som der skal køres på, samt om der er noget jeg skal tage hensyn til på arrangement dagen. Så bliver det sjovest for alle parter.

  • Navn på person
  • Beskæftigelse
  • Fritids job
  • Fritidsinteresser.
  • Særlige kendetegn (nærighed, samler på noget, talemåder, prutter m.m.)
  • Ting som hovedpersoner hader.
  • Uheld eller andet hvor man er / har gjort noget forkert
  • Dumheder
  • Hvem som booker mig / relation til hovedperson, samt om det må nævnes i underholdningen.

Ideer til 50 års fødselsdagsfest. Når du skriver stikord og historier i stikords form, må du gerne hvis du kan, skrive lidt uddybende omkring det pågældende ord. F.eks ordet, Nærig er historie at hovedpersonen samler flasker og og aldrig kunne finde på at give en omgang i baren. Eller ordet, doven. Der er historien at hovedpersonen ikke rydder op efter sig selv og tøjet er ved siden af vasketøjskurven i stedet for op i kurven

Sjov tale til 50 års fødselsdag kræver hårdt arbejde

Når du har valgt at holde en tale, kan man betegne det som et indslag til 50 års fødselsdag. Hvis man ikke ved det, så er det noget som virkelig kræver forberedelses tid før arrangementet. Først skal man vide hvad man gerne vil sige, skal det være pinelige historier, sjov hændelser eller skøre historier fra ungdommen. Bagefter skal det hele så skrives ned på papir.

Taler 50 års fødselsdag

Efter du har lavet en tale til 50 års fødselsdag, så kræver det også at man er klar til og rejse sig op foran alle gæsterne. Mange mennesker er ikke meget for dette. Det er derfor at det er populært at booke skuespiller Peter Møller Hansen til at lave sjove indslag til 50 års fødselsdag, kombineret med at han fletter personlige historier ind i underholdningen som taler til 50 års fødselsdag.

Sjove taler 50 års fødselsdag – Når du selv skal forberede det.

Når du skal forberede en sjov tale til 50 års fødselsdag kvinde eller til 50 års fødselsdag mand, så er der en sjov formel som jeg selv bruger når jeg laver sjove taler til 50 års fødselsdag. Du skriver alt ned omkring fødselaren. Det vil sige, historier med særheder, dumheder, pinelige histrier men det kan også være at du skriver noter om personlige stærke sider og meninger.

Så skriver du alle tingene i “jeg” form. Det vil sige at du skriver det som om, at det er festens hovedperson der selv har skrevet det. Wupti så har du sjovt til 50 års fødselsdag med en tale som en dagbog.

Gave til 50 års fødselsdag

Hvad skal man nu give i sjov gave til 50 års fødselsdag mand eller gave til 50 års fødselsdag kvinde? Mulighederne er mange, men det er selvfølgelig aldrig til at vide hvad det er. Da nethandel er i vækst, så er en god mulighed at man kan søge det hele på google, købe det online og sendt lige hjem til døren.

Personlige gaver til 50 års fødselsdag

Ideer til 50 års fødselsdag, når man vil gøre det til noget personlig. Man kan evt. få taget billeder af børnene og børnebørnene. Det er nok en af de mest personlige gaveideer til 50 års fødselsdag man kan få lavet. Det er en gave som vil blive set hverdag, det vil være et billede med stor kærlighed.

Andre gode ideer til 50 års fødselsdag, kunne være, hvis man som gave købte en weekend ophold for hele familien. Så er der fokus på sammenholdet og familie livet, hvis man lige trækker stikket fra en travl hverdag. Men vigtigst af alt når man skal vide hvad giver man til en 50 års fødselsdag, det er at spørge fødselaren om ønsker.

Feedback på underholdning

Jeg har siden 2007 lavet underholdning til flere tusinde arrangementer rundt omkring i hele landet. Et arbejde hvor jeg fyldes op med glæde, hver eneste gang en kunde vil booke mig som skuespiller til 50 års fødselsdag underholdning.

Underholdning med et evig minde

Jeg modtager rigtig meget positiv feedback for det underholdning jeg laver. I flere tilfælde så er det feedback hvor kunderne har fået meget mere for pengene, end blot de 3o minutters underholdning. De har nemlig haft en oplevelse af mit underholdning, som sent vil blive glemt. Hvis jeg bookes som fupfotografen er billeder 50 års fødselsdag også med i prisen.

Dygtiggøre mig hele tiden

Det er osgå feedback der gør at jeg ikke hviler på laurbærene. Jeg dygtiggøre mig hele tiden på skuespiller kurser og workshop både i Danmark og udlandet. Alt sammen for at jeg kan blive ved at levere kanon sjov festunderholdning. Send online forespørgsel på 50 års fødselsdag sjov allerede idag

Hvad koster det for at booke et underholdningsindslag

Jeg er ikke den billigste festkomiker at booke til underholdning til en 50 års fødselsdag. Men jeg er heller ikke den dyreste der findes på market. Men til gengæld tilbyder jeg alternativ 50 års fødselsdag og jeg er med over 200 årlige arrangementer en af de mest benyttede.

Prisen er inkluderet alt

Ja, når du modtager en pris for et forslag til 50 års fødselsdag. Så er det en pris inkl. alt. Det vil sige at der er taget højde for forberedelses tiden af personlige oplysninger, transport tid tur / retur, brændstof, underholdning på dagen og evt forsendelse af billeder (Hvis det er fupfotografen som bookes)

Kontrakt på booking aftalen

Når du har accepteret et tilbud på sjov til 50 års fødselsdag, så fremsendes et booking link. Herefter skal du udfylde alle punkter i skemaet før du klikker send booking. Når jeg modtager din booking, så sender jeg den retur til dig med alle oplysninger på, så du også har en bekræftelse på aftalen.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund