Underholdning til diamant bryllup

Underholdning til diamant bryllup

Underholdning til diamant bryllup

Underholdning til diamant bryllup, hvornår har man diamantbryllup? Hvis du spørger om hvor mange år er diamantbryllup. Diamantbryllup er 60 års bryllupsfest og det er en fest som de færreste mennesker oplever, i en verden med stor skilsmisse procent. Men når det sker, så skal kærligheden og festens hovedperson fejres. Derfor er fup fotografen en rigtig godt bud på sjov underholdning til diamantbryllup.

Underholdning til diamant bryllup

Med den skøre fotograf, kan skræddersyes udfra personlige oplysninger om dages diamant brudepar. Men eller laves underholdningen til diamantbrylluppet rundt blandt gæsterne og udfra hvad de nu spiller med på, når han kommer forbi for at tage billeder af gæsterne. Alle billederne sendes et par dage efter festen.

Afslutning på underholdning til diamantbryllup

Fup fotografen laver en afslutning på festunderholdning, som kan bringe en lille tåre frem i øjenkrogen. Han holder sin egen tale til diamantparret omkring kærlighed og afslutter med og lave en lille gave til dem, som passer til alle de ting som han lige har sagt om kærlighed.

Varighed: 35 minutter

Underholdning til diamant bryllup

Gave diamantbryllup

Det er en svær opgave at finde på en gave til nogle fantastiske mennesker, som har været sammen i mange år. Ideer til diamantbryllup, det kan også være et lille problem at finde på. En diamantbryllup gave, kunne været et fælles billeder af alle børn, børnebørn og evn oldebørn.

Tale til diamantbryllup

Fejring af diamantbryllup parret så fupfotografen kan både lave sjov til diamantbryllup men kan også holde jeres diamantbryllup tale, hvor han bruger nogen af jeres egne ord, som i gerne vil sige til festens hovedpersoner.

Diamantbryllup traditioner

Mange vælger at holde en diamant bryllupsfest for venner og familie. Selvom der ikke er nogen speciel tradition for at man som diamantbrudepar, bliver fejret med æresport og morgenbord, som der er ved andre store bryllupsdage. Men efter min mening så skal de fejres på deres diamantbryllup år.

Ved du hvad kommer efter diamantbryllup og ved du diamantbryllup hvor mange år det er??

Diamantbryllup billeder

Fupfotografen tager rigtige billeder til festen. Alle disse billeder bliver sendt efter festen er afviklet, så du kan give en ekstra gave til diamantbryllup parret. Som kan kigge kigge tilbage på en sjov fest med underholdning diamantbryllup. Her er linket til en rigtig dygtig fotograf i Midtjylland.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund