underholdning 80 års fødselsdag

Beskrivelse af 80 års fødselsdag underholdning

Fup fotografen kommer ind til 80 års fødselsdag på et aftalt tidspunkt. I starten af underholdning til 80 års fødselsdag ser alle gæsterne og specielt dagens 80 års fødselar ser forundret ud.

Fordi hvem er nu det der står der og tillader sig og brase ind i festen. Fup fotografen ser meget forvirret ud, da han tror han er gået forkert.

Fotografen spørger om det er her X holder fest?

Han beretter omhvordan det er dagens fødselar, som selv har booket ham til og komme forbi, for at tage billeder af alle gæsterne. På dette tidspunkt vil gæsterne begynde og finde ud af at det er et indslag som er booket som 80 års fødselsdag underholdning.

Alle billederne som bliver taget til 80 års fødselsdagen, de sendes efterfølgende elektronisk til dem som har booket fupfotografen, som bagefter kan sende dem til festens hovedperson. Her kan du læse mere om fup fotografen

80 års fødselsdag underholdning

Beskrivelse af underholdning med det skøre pizzabud

Det skøre pizzabud kommer ind til festen for at levere den bestilte pizza. Først bliver han lidt forundret over det antal gæster der sidder med til festen contra den børnepizza han stå med i hånden.

Fødselsdag sjov til 80 års fødselsdag forgår rundt blandt gæsterne og er baseret på situations komik udefra hvad gæsterne spiller med på. Derudover kan underholdningen skræddersyes omkring stikord og historier om festens hovedperson.

Læs mere om det skøre pizzabud

Gaveideer til 80 års fødselsdag

Hvad skal man f. eks give sin mor i 80 års fødselsdag gave. Det kan være det store problem, for typisk ønsker hun sig ikke noget og hvad gør man så? Man kunne måske holde en personlig tale til mors 80 års fødselsdag eller mormors 80 års fødselsdag. Men du tænker, at det er ikke noget for dig, da du ikke er så meget for at rejse dig op foran alle gæsterne og holde en tale til 80 års fødselsdag..

80 års fødselsdag tale kan laves som en dagbog

Hvor i skriver en masse ting ned om dagens runde fødselar med historier om hvordan han eller hun har været, måske nogler dumheder, særheder og kendetegn. Så skriver i historierne i “jeg” form så det bliver som en dagbog. Når du så læser det, lyder det som om det er festens hovedperson, så fortæller om sig selv.

Hvis du ikke ønsker og lave en sjov tale til 80 års fødselsdag eller tale til mormors 80 års fødselsdag. Så er der selvfølgelig også den mulighed at booke en festkomiker som underholdning 80 års fødselsdag. Men det har selvfølge betydning for hvilken budget i har for hvor meget i vil betale gave til dagens runde fødselar.

Andre gaver til 80 års fødselsdag

Det kunne være at man får taget et familie billede af alle børn, børnebørn og måske oldebørn. Et billede som fødselaren kan hænge op på sin væg og altid se på, som en fantastisk gave til 80 års fødselsdag. Her er linket til en rigtig dygtig fotograf i Midtjylland.

Hvis man søger andre ideer til 80 års fødselsdag, kunne det også være at invitere dagens fødselar med på en weekendtur, en miniferie eller måske på restaurant besøg, så i får noget kvalitetstid sammen. Så om det er en tale 80 års fødselsdag man ønsker holde eller købe en gave 80 års fødselsdag, er selvfølgelig en beslutning man skal træffe.

80 års fødselsdag underholdning

Af Peter Møller Hansen