underholdning 80 års fødselsdag

underholdning 80 års fødselsdag

Send online forespørgsel på underholdning 80 års fødselsdag

Du er velkommen til og sende en online forespørgsel på underholdning 80 års fødselsdag og jeg vil sende et svar retur til dig så hurtigt som muligt. Du kan selvfølgelig også ringe til mig og få svar med det samme eller indtale en besked på telefonsvare og jeg ringer tilbage asap.

Beskrivelse af 80 års fødselsdag underholdning

Fup fotografen kommer ind til 80 års fødselsdag på et aftalt tidspunkt. I starten af underholdning til 80 års fødselsdag ser alle gæsterne og specielt dagens 80 års fødselar ser forundret ud. Fordi hvem er nu det der står der og tillader sig og brase ind i festen. Fup fotografen ser meget forvirret ud, da han tror han er gået forkert.

Fotografen spørger om det er her X holder fest?

Han beretter omhvordan det er dagens fødselar, som selv har booket ham til og komme forbi, for at tage billeder af alle gæsterne. På dette tidspunkt vil gæsterne begynde og finde ud af at det er et indslag som er booket som 80 års fødselsdag underholdning.

Varighed: 35 minutter

Underholdning 80 års fødselsdag

Hvad med billederne fra festen

Fup fotografen siger og gør en masse ting for at få det største smil frem hos gæsterne som deltager i fødselsdag 80 år arrangementet. Så er kameraet tæt på, så er det langt fra og så står han måske i en meget akavet situation for og tage et billede.

Men JA, fup fotografen tager rigtige billeder af alle gæster som en del af 80 års fødselsdag. Det er typisk par billeder, men alt efter situationen, så kan det også være at det er single billeder.

Hvis gæsterne spiller med på det der sker

Så vil der være nogen gæster som bliver byttet rundt, da han syntes det vil være et bedre billede. Billederne kan også være som gruppe billeder, familie billeder m.m.

Alle billederne som bliver taget til 80 års fødselsdagen, de sendes efterfølgende elektronisk til dem som har booket fupfotografen, som bagefter kan sende dem til festens hovedperson.

80 års fødselsdag sjov med det skøre pizzabud

Beskrivelse af underholdningen

Det skøre pizzabud kommer ind til festen for at levere den bestilte pizza. Først bliver han lidt forundret over det antal gæster der sidder med til festen contra den børnepizza han stå med i hånden.

Fødselsdag sjov til 80 års fødselsdag forgår rundt blandt gæsterne og er baseret på situations komik udefra hvad gæsterne spiller med på. Derudover kan underholdningen skræddersyes omkring stikord og historier om festens hovedperson.

Varighed: 20 til 25 minutter

Underholdning 80 års fødselsdag

Gaveideer til 80 års fødselsdag kunne være en personlig tale

Hvad skal man f. eks give sin mor i 80 års fødselsdag gave. Det kan være det store problem, for typisk ønsker hun sig ikke noget og hvad gør man så? Man kunne måske holde en tale til mors 80 års fødselsdag eller mormors 80 års fødselsdag. Men du tænker, at det er ikke noget for dig, da du ikke er så meget for at rejse dig op foran alle gæsterne og holde en tale til 80 års fødselsdag..

80 års fødselsdag tale kan laves som en dagbog

Hvor i skriver en masse ting ned om dagens runde fødselar med historier om hvordan han eller hun har været, måske nogler dumheder, særheder og kendetegn. Så skriver i historierne i “jeg” form så det bliver som en dagbog. Når du så læser det, lyder det som om det er festens hovedperson, så fortæller om sig selv.

Hvis du ikke ønsker og lave en sjov tale til 80 års fødselsdag eller tale til mormors 80 års fødselsdag. Så er der selvfølgelig også den mulighed at booke en festkomiker som underholdning 80 års fødselsdag. Men det har selvfølge betydning for hvilken budget i har for hvor meget i vil betale gave til dagens runde fødselar.

Andre gaver til 80 års fødselsdag

Det kunne være at man får taget et familie billede af alle børn, børnebørn og måske oldebørn. Et billede som fødselaren kan hænge op på sin væg og altid se på, som en fantastisk gave til 80 års fødselsdag. Her er linket til en rigtig dygtig fotograf i Midtjylland.

Hvis man søger andre ideer til 80 års fødselsdag, kunne det også være at invitere dagens fødselar med på en weekendtur, en miniferie eller måske på restaurant besøg, så i får noget kvalitetstid sammen.

Men det handler om, hvad du syntes der passer bedst til jeres arrangement.

Om det er en tale 80 års fødselsdag man ønsker holde eller købe en gave 80 års fødselsdag, er selvfølgelig en beslutning man skal træffe.

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund