Maskotperformer

Maskotperformer

Maskotperformer er kostumet er ikke alt

Men kostumet er vigtig for at man som maskotperformer kan yde alt.

Maskotperformer hvis man ønsker det fulde effekt af sine maskotter, som skal når ud til sit publikum eller kunder. Så mener jeg det er et meget dum sted og spare.

Stor erfaring som maskotperformer?

Jeg har igennem de sidste mange år haft flere forskellige kostumer på. Jeg har prøvet billige kostumer, hvor man ikke kan ånde igennem, hovedet der ikk sidder fast samt dragten er mega tung og skoene kan ikke sidde fast på fødderne. Det er noget som er med til og begrænse mulighederne for sin optrædende samt det er det man signalerer ud til sine kunder.

Kostumet er vigtig

De bedste maskotter jeg har været inde i, er dem lavet fra Ibsens fabrikker. Der har min krop kunne ånde igennem dragten (selv om det er varmt) specielt hovedet har været lavet i letvægt materiale og har siddet fast. Noget som giver utrolig stor liv og bevægelighed.  Så de har helt klart min anbefaling både visuelt og for dem som skal være indmaden..

Hvem er jeg?

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund. Men over 200 årlige arrangementer er han en af landets mest bookede personer.

En maskot bamse, skal ikke være stillestående og det kræver hårdt arbejde og være maskot performer. 

Der skal gang i den og det kræver sin maskot performer og være inde bag kostumets ydre for at lave bamse underholdning, da det er utrolig varmt bag masken og man kan i tilfæde tabe 1 til 3 kg på vægten.

Kostumet er ikke den fulde effekt

Kostumet er kun en lille procent del af den potentielle effekt, man kan få fra et maskotkostume. For at udnytte alle mulighederne skal maskot performere være energiske, opmærksomhedssøgende, i god form, udholdende, fantasifuld og kan lide at have det varmt m.m.

Hvad er min erfaring for at lave bamse underholdning og være maskot performer

Jeg har i tre sæsoner været mere eller mindre fast indmad i den legendariske FC Midtjylland-maskot Lupus – Så du har måske oplevet min sprælske performance fra en fodboldkamp på MCH Arena eller fra en optakt før FC Midtjyllands håndboldkampe,  eller du har mødt mig i et butikscenter på et tidspunkt som hunden Buller i Herning centret, City vest i Århus som hunden plet eller som maskotperformer i Esbjerg storcenter som Koalabjørnen Kuno.

Jeg er nu selvstændig maskot performer som tilbyder bamse underholdning.

Jeg er ikke længere fast mand i Lupus, men har startet som selvstændig maskot performe som laver bamse underholdning. Så mangler du en top professionel maskot performance til et arrangement, events, sports kampe eller til en god gang promotion til messen – I så fald, er du kommet til det rigtige sted.

Hvad kan jeg bookes til?

Jeg kan bookes til enkelt stående arrangementer, men også mulighed for at lave en mere permanent aftale omkring bamse underholdning. Har i selv personen som skal være inde i dragten på jeres maskot, kan jeg bookes til at undervise dine folk, med hvordan en maskot skal performe, for at komme ud over kanten.

Bamse underholdning til børnefødselsdag & Bamse underholdning i dagplejen.

Da jeg nu er selvstændig maskot performer og har min egen dragt, kan jeg tilbyde og lave bamseunderholdning til en børne fødselsdag, hvor jeg enten kommer hjem privat eller besøger børnehaven m.m

Feedback

Hej Peter Hansen.

Vi var oppe i Århus og se dig folde dig ud som maskotperformer idag, og jeg bliver nødt til at skrive til dig og for du fortjener en KÆMPE kompliment. Jeg har ALDRIG før set nogen maskot give den gas på den måde.

Typisk trisser en maskot bare tavs rundt som en død klods, vinker til børnene og giver et kram i ny og næ.Men du tager det at være maskot op på et niveau hvor det giver mening at have en Maskot. På trods af det varme og tunge kostume sætter dig ned på hug i børnehøjde, og skaber en helt anden kontakt med børnene.

Du krammer dem, er ikke bare tavs, men TALER med dem og siger sjove ting. Du klapper kage med dem, laver små søde drillerier, bokser med drengene, fjoller, danser og underholder med rollen som den krammesyge bamse. Du får Bamsen til at komme til live, og du giver den personlighed.

Det var også tydeligt at flere af de børn der mødte dig i centeret havde et helt andet varmt og personligt forhold til Dig/din bamse, end jeg har set det før andre steder. Min datter fik desuden lov til at se dig back stage, og havde en dejlig oplevelse. Det er vi meget taknemmelige for.
Selvom du svedte som en hest, var du bare PÅ heletiden i alle 3 timer.

Det var virkelig underholdende.
Tænk hvis alle maskotter havde en professionel maskotperformer som dig indeni, så var det altså noget sjovere.

Mette Aalykke Møller har tilføjet 5 nye billeder — 30. oktober kl. 20:14 ·

Jeg er uddannet skuespiller og optaget som medlem i håndbogen hos Dansk skuespillerforbund. Link til profil: Dansk skuespillerforbund